Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz po wizycie:)przeadopcyjnej i jestem umowiona na wizyte po adopcyjną;)
Rodzina bardzo ciepła,serdeczna kochająca zwierzaki nad wszystko mieszkanie trochę zniszczone po ostatnim psie,ale stwierdzono że do nie jest na pokaz...
Umowa spisana,zdjecia będą wysyłać,zgoda na sterylkę!Na piecu czekało ugotowane mięsko z kurczaka ryż i marchewka;)
Co to psiaka pełne kłamstwo psiak ostatnio był odrobaczany w sierpniu,nie ma kompletu szczepień tak jak mnie zapewniano że ma i teraz wścieklizna...Ani razu nie odpchlony...Piesek nie wygląda na zabiedzonego,ale karmę jaką jadała,z Biedronki dla psa dużej rasy...Piesek nie ma adresówki,nie zaczipowany,był puszczany bez smyczy w nowym miejscu zamieszkania,dziś się o tym dowiedziałam...Psiak boi się jezdzić komunikajcą miejska a zapewniała mnie że uwielbia efekt taki żeby się znaleśc bezpiecznie w ds,musiałam pojechać taksówką...
wige138 aż zatkało jak wszystko mówiłam przez telefon...
z nową pańcią:)
karma.którą była karmiona...ta kolorowa,dla porównania położyłam mojego psa Royal canin dla małej rasy dla dorosłego psa...

Posted

Lejdi wczoraj była na spacerku nie załatwia się w domku,chodz Oni chcieli żeby coś zrobiła:)Pani do mnie dzwoniła że psina jest rewelacyjna pojadła dużo obiadku i się zaczyna bawić:)

Posted

Lejdi wraca po raz drugi z adopcji nie mam w tej chwili dla niej dt!!!Państwu wrócił pies którego dali do adopcji...Nie mówili mi że to było tak nie dawno mówili że oddali owczarka niemieckiego w dobre ręce bo się męczył w mieszkaniu do domku z ogrodem...Dziś się okazało że ten pan psa zwrócił i psy ze soba się nie zgadzają w mieszkaniu,pani chce zwrócić Lejdi?Potrzebuje pilnie dt!!!W poniedziałek moja najstarsza kotka idzie na operację...nie moge w tej chwili wziąśc żadnego psiaka!!!wiga138 w Warszawie nic tutaj nie zdziała...

Posted

Dziś pani dzwoniła że Lejdi została 3 raz zaszczepiona za 2 tygodnie na wściekliznę;)Wszystko jest ok,psiaki jedza razem kości,śpią razem dają sobie buziaki:)

Posted

Jak moja Rindzi się poczuje już całkiem lepiej umówiłam się z panią i naszymi psami na spotkanie w parku:) I w tym momecie brakuję mi aparatu..Zanim moja komórka zaczai że trzeba zdjęcie zrobić...Kaps i Lejdi to kuzynostwo:0On bojowy Ona se w kaszę pluć nie da,może być zabawnie:)