Igiełka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 dobrze mocno już teraz trzymamy :eviltong: Quote
Gosiara Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Juz po wizycie:)przeadopcyjnej i jestem umowiona na wizyte po adopcyjną;) Rodzina bardzo ciepła,serdeczna kochająca zwierzaki nad wszystko mieszkanie trochę zniszczone po ostatnim psie,ale stwierdzono że do nie jest na pokaz... Umowa spisana,zdjecia będą wysyłać,zgoda na sterylkę!Na piecu czekało ugotowane mięsko z kurczaka ryż i marchewka;) Co to psiaka pełne kłamstwo psiak ostatnio był odrobaczany w sierpniu,nie ma kompletu szczepień tak jak mnie zapewniano że ma i teraz wścieklizna...Ani razu nie odpchlony...Piesek nie wygląda na zabiedzonego,ale karmę jaką jadała,z Biedronki dla psa dużej rasy...Piesek nie ma adresówki,nie zaczipowany,był puszczany bez smyczy w nowym miejscu zamieszkania,dziś się o tym dowiedziałam...Psiak boi się jezdzić komunikajcą miejska a zapewniała mnie że uwielbia efekt taki żeby się znaleśc bezpiecznie w ds,musiałam pojechać taksówką... wige138 aż zatkało jak wszystko mówiłam przez telefon... z nową pańcią:) karma.którą była karmiona...ta kolorowa,dla porównania położyłam mojego psa Royal canin dla małej rasy dla dorosłego psa... Quote
Halinka3 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 co za szczęście -ciesze sie że sunia ma dobry domek myślę że naprawdę na stałe już a co do karmy to różnica ho ho Quote
Elka_Ka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [SIZE="3"]Zapraszamy na manifestację w sprawie mordowni w Dyminach. Przyłączcie się, pokażmy kieleckim urzędasom, ilu nas jest! http://www.dogomania.pl/threads/196014-Walka-o-schron-kielce-dyminy-organizujemy-manifestacj%C4%99-przy%C5%82%C4%85cz-si%C4%99-do-nas!!! Quote
Gosiara Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Lejdi wczoraj była na spacerku nie załatwia się w domku,chodz Oni chcieli żeby coś zrobiła:)Pani do mnie dzwoniła że psina jest rewelacyjna pojadła dużo obiadku i się zaczyna bawić:) Quote
marra Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Cioteczki zajrzyjcie proszę do Chestera-liska wyrwanego z łańcuchowej wegetacji :( http://www.dogomania.pl/threads/195892-Chester-lisek-z-łańcucha-szuka-prawdziwego-domu-( Quote
Gosiara Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Lejdi wraca po raz drugi z adopcji nie mam w tej chwili dla niej dt!!!Państwu wrócił pies którego dali do adopcji...Nie mówili mi że to było tak nie dawno mówili że oddali owczarka niemieckiego w dobre ręce bo się męczył w mieszkaniu do domku z ogrodem...Dziś się okazało że ten pan psa zwrócił i psy ze soba się nie zgadzają w mieszkaniu,pani chce zwrócić Lejdi?Potrzebuje pilnie dt!!!W poniedziałek moja najstarsza kotka idzie na operację...nie moge w tej chwili wziąśc żadnego psiaka!!!wiga138 w Warszawie nic tutaj nie zdziała... Quote
Gosiara Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Lejdi zamieszka u córki pani...W Gliwicach w sobote spotykam sie z państwem na wizycie przedadopcyjnej i spiszemy nową umowę... Quote
Gosiara Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Psy się zintegrowały ,psinka zostaje:) Quote
halbina Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 strasznie dynamicznie w tych Twoic wątkach, Gosiu... Quote
marra Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 to u kogo wkońcu teraz jest Lejdi i czy już tam zostanie ? Quote
Gosiara Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Bo strasznie dynamicznie wszystko się dzieje i wszystko naraz;/Lejdi zostaje psy się dogadały:)Ale inny szczeniak wraca;/ Quote
marra Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 życzymy Lejdi wkońcu pełni szczęścia ale jak nie urok to ... ;/ Quote
Gosiara Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Dziś pani dzwoniła że Lejdi została 3 raz zaszczepiona za 2 tygodnie na wściekliznę;)Wszystko jest ok,psiaki jedza razem kości,śpią razem dają sobie buziaki:) Quote
Gosiara Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Lejdi i Nero,najlepsi przyjaciele:) Quote
wiga138 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ciesze sie, że tak to sie skończyło..... Quote
marra Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 I tak ma być :) a Lejdi urosła baaardzo :) Quote
Gosiara Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 I chyba jeszcze urośnie ma dopiero 5 miesięcy:) Quote
Gosiara Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Jak moja Rindzi się poczuje już całkiem lepiej umówiłam się z panią i naszymi psami na spotkanie w parku:) I w tym momecie brakuję mi aparatu..Zanim moja komórka zaczai że trzeba zdjęcie zrobić...Kaps i Lejdi to kuzynostwo:0On bojowy Ona se w kaszę pluć nie da,może być zabawnie:) Quote
agrabcia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Śuper zdjęcia! Jaka ona kruszynka jest. Wspaniale, że tak to się skończyło. Szczęścia malutka! Quote
marra Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Błagam o pomoc w znalezieniu bezpłatnego DT dla Chestera, nie możemy go umieścić w hoteliku bo Fundacja ma ponad 1000 zł długu nikt nam go nie weźmie a u mnie też nie może zostać bo zagryza kury. Proszę o pomoc !!!! http://www.dogomania.pl/threads/195892-Chester-lisek-z-łańcucha-szuka-prawdziwego-domu-(?p=15781299#post15781299 Quote
Recommended Posts