Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lejdi już w ds u Izy w Sosnowcu,mamusia(Wiga)w dt u Malagos:)
Wątek mamusi Wigusi: http://www.dogomania.pl/threads/191022-Wigusia-doros%C5%82e-bardzo-zaniedbane-male%C5%84stwo-prosi-o-szans%C4%99-na-lepsze-%C5%BCycie.....

Jak to jest być kochanym przez człowieka? Jeszcze nie wiem tego... Wiem za to, jak to jest być niechcianym i niekochanym.Tak bardzo, że postanowiono mnie utopić i to teraz, kiedy już poznałam świat, jego zapachy i widoki, a nawet smaki, teraz, kiedy mam dwa miesiące...
Urodziłam się w szopie pod Warszawą, obecnie przebywam u w domu tymczasowym, tu jednak nie mogę zostać na zawsze, pilnie szukam dobrego człowieka, który da mi dom i obdarzy miłością. W zamian obiecuję oddanie i bezgraniczne przywiązanie, czyli miłość najszczerszą, psią!
Odrobaczona,odpchlona,niedługo będzie zaszczepiona 1 raz.
Do adopcji po podpisaniu umowy adopcyjnej!Zabrze
Do kochania i przytulania na zawsze!

[email protected]
Mama(Około 2 lata) dziewczynki prosi o domek tymczasowy(dowieziemy na terenie całej Polski),została w tych okropnych warunkach:(!Zapewniamy koszty utrzymania suni,oraz sterylizację,szczepienie!

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie u mnie ale jak się znajdzie domek psinka od razu przyjedzie do mnie:)Dziękuję Halinko za pomoc w adopcji:) Zdaję się Halinko na Twoją dobrą rękę do adopcji:diabloti:

Posted

Jakoś czarno to widzę,te domki:shake: Jest śliczna,bardzo kontaktowa,zaczyna się bawić siusiu i kupka tylko na podkłady,apetyt dopisuje...Psina zgadza się z innymi psami i kotami w tdt:p

Posted

Gosiara napisał(a):
Jakoś czarno to widzę,te domki:shake: Jest śliczna,bardzo kontaktowa,zaczyna się bawić siusiu i kupka tylko na podkłady,apetyt dopisuje...Psina zgadza się z innymi psami i kotami w tdt:p

szczeniaki lepiej domki teraz znajduja niz koty
halbika tyle miala i wszystkie w domach

gdzie ma ogloszenia malutka???

Posted

Super,Kajtusiu:*!Dzwonią ludzie z ogłoszeń a mnie ręce opadają na samo słowo że trzeba podpisać umowę adopcyjna się wyłanczają,alebo ze zadzwonia puzniej...Szczytem był telefon małej dziewczynki,przy której siedzieli rodzice i zadawane były pytania za pleców...

Posted

Halinka mnie się trafiały zawsze fajne domki dla psów,kotów a teraz katastrofa...Ludzie jacyś dziwni,niektórym trzeba tłumaczyć co to jest umowa adopcyjna...:shake:Ręce opadają...Jak Ty to robisz ze Ci te szczeniory idą jak ciepłe bułki?:diabloti:

Posted

Gosiara napisał(a):
Halinka mnie się trafiały zawsze fajne domki dla psów,kotów a teraz katastrofa...Ludzie jacyś dziwni,niektórym trzeba tłumaczyć co to jest umowa adopcyjna...:shake:Ręce opadają...Jak Ty to robisz ze Ci te szczeniory idą jak ciepłe bułki?:diabloti:
odbieram setki telefonów i w końcu udaje się odsiać ziarna od plew... :p