Sankja Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ma zaropiałe oczy bo płacze za swoim domkiem :( Bernardyny tak mają :D Quote
Romka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Sankja']Ma zaropiałe oczy bo płacze za swoim domkiem :( Bernardyny tak mają :D[/QUOTE] Oczywiście bernardyny tak mają!:lol: Quote
Figafiga Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Romka wyslę CI zaraz emaila, Mamanabank już ma Quote
mamanabank Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Chyba niezbyt dobrze. Wydaje się, że psiak, który jest teraz z nim w boksie zdominował go. Wczoraj podczas naszej wizyty w schronisku ani Cynek ani Erni nie podeszli do nas, do krat boksu, siedzieli grzecznie i łypali ostrożnie okiem na dominanta, który tańczył przed nami przy ogrodzeniu. Quote
lika1771 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ogłoszenia za darmo na 77 portalach [url]http://www.dogomania.pl/threads/191959-Pomog%C4%99-w-og%C5%82aszaniu-bezdomnych-zwierz%C4%85t-%29-77-stro[/url] Quote
Onaa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mamanabank']Chyba niezbyt dobrze. Wydaje się, że psiak, który jest teraz z nim w boksie zdominował go. Wczoraj podczas naszej wizyty w schronisku ani Cynek ani Erni nie podeszli do nas, do krat boksu, siedzieli grzecznie i łypali ostrożnie okiem na dominanta, który tańczył przed nami przy ogrodzeniu.[/QUOTE] To niedobrze :shake:. Mam nadzieję, że ten pies dominant nie jest groźny. A nie można go gdzieś dać do innego boksu ? Quote
Romka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Figafiga']Romka wyslę CI zaraz emaila, Mamanabank już ma[/QUOTE] Próbowałam wybadać czy został złapany na osiedlu w Mysłakowie ale nikt obecny wczoraj w schronisku nie wiedział.Ustalę w następnym tygodniu coś więcej. Quote
Romka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Dogo07']To niedobrze :shake:. Mam nadzieję, że ten pies dominant nie jest groźny. A nie można go gdzieś dać do innego boksu ?[/QUOTE] Nie mozna bo nie ma gdzie!Jak na razie nie wygląda to grożnie,ogranicza jednakze swododę 2 pozostałych psiaków.Jeden siedzi w budzie a drugi,Cynek, przed budą. Quote
mamanabank Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Dzisiaj Cynek miał trochę przygód. Najpierw był na spacerze, co by7ło dla niego największą radością. Potem postanowił dac popalić dominantowi Aresowi i aż musiałysmy huknąć, żeby się uspokoili. Na koniec miał przejażdżkę samochodem do lecznicy, bo dziewczyny zauważyły krew w moczu. W lecznicy pobędzie co najmniej do poniedziałku, może przy okazji zostanie wykastrowany. Po drodze i w lecznicy został wygłaskany za wszystkie czasy, a przy okazji zważony, waży 35kg, a jest wzrostu najwyżej spaniela,l jest nieforemny jak basset. Gdy tylko będzie diagnoza, zaraz napiszemy co dolega Cynkowi. Quote
Romka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 To zdjęcie Cynia z lecznicy,jest zadowolony bo mówiłam mu,ze jest cudnym,pięknym psem,najpiękniejszym w lecznicy.;) [IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/83b6067de3f3d84b3571f657a8366b6a,10,19,0.jpg[/IMG] Quote
Romka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Trzeba dodać,ze jechał w samochodzie bez kagańca,choć troche obawiałyśmy się jego reakcji.Kłapie zębami tylko wtedy jak jest pobudzony lub niepewny.w innym przypadku jest super psiakiem.W lecznicy jacyś chłopcy powiedzieli,ze nie wygląda na psa schroniskowego. Quote
luka1 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 nie lubię pierniczyć takich zdań ale w przypadku Cynka muszę to powiedzieć - jest cudowny, to mój typ. Krótkie łapy, długi tułów no i na dokładkę kudłaty. Gdybym miała inne warunki nie zastanawiałabym się ani chwili. Niestety nie mogę wcisnąć dwudziestego trzeciego psa na swoje barki, nie dam rady ani fizycznie ani finansowo. Będę trąbić o nim może ktoś się znajdzie kto go doceni. Quote
mamanabank Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Czasami nie da się nie pierniczyć :-D zwłaszcza jak pies łapie za serce, znamy to :-D Quote
Romka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Fajnie,ze ktoś inny niż my zajrzał na wątek Cynia. Quote
jostel5 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Luka1 zostawiła link do Cynka na wątku Mopika z mojego podpisu,więc trafiłam tu "po śladzie"...:) Psiak jest cudny,będę do niego zaglądać.:) Oby tylko nic złego mu nie dolegało! Quote
Romka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Psiak Mamanabank ma na imię Mopik!:lol: Quote
Poker Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 śliczny białasek, w kudełkach bardziej mi się podobał, ale wiadomo , siła wyższa. Quote
luka1 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='jostel5']Luka1 zostawiła link do Cynka na wątku Mopika z mojego podpisu,więc trafiłam tu "po śladzie"...:) Psiak jest cudny,będę do niego zaglądać.:) Oby tylko nic złego mu nie dolegało![/QUOTE] Zostawiam ślad wszędzie gdzie się da :eviltong:. Nie mogę go sama przygarnąć, ale może ktoś może :lol:. Ja też mam nadzieję, że psinie nic złego się nie przytrafiło.(prócz tego fryzjera :evil_lol: - przepraszam) Quote
jostel5 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Romka']Psiak Mamanabank ma na imię Mopik!:lol:[/QUOTE] "Nasz" Mopik teraz ma na imię Mailo (lub Prosiutek-jak kto woli :)) Mop-to było jego schroniskowe imię. Quote
Romka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='luka1']Zostawiam ślad wszędzie gdzie się da :eviltong:. Nie mogę go sama przygarnąć, ale może ktoś może :lol:. Ja też mam nadzieję, że psinie nic złego się nie przytrafiło.(prócz tego fryzjera :evil_lol: - przepraszam)[/QUOTE] Luka nam też się bardziej podobał kudłaty!;) Quote
luka1 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 odrośnie, tylko trzeba kogoś do czesania - kogoś na stałe oczywiście. Quote
Romka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='luka1']odrośnie, tylko trzeba kogoś do czesania - kogoś na stałe oczywiście.[/QUOTE] Szukamy intensywnie! Quote
Recommended Posts