jambi Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='malawaszka']ale po co???????? co mi tu kraczesz? Birman pojedzie do domu i już![/QUOTE] no kurde.... zgłupiałam chyba.... :motz: Quote
furciaczek Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='malawaszka']ale po co???????? co mi tu kraczesz? Birman pojedzie do domu i już![/QUOTE] Czyli jednak to ze zrobil sie z niego pies nie wplynelo narazie na plany?? Quote
Saththa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Oooo ;) To ja nie wiem jak ja czytałam wątek wczoraj, że mi umknęło, że do domku jedzie ;) Pozdrawiam Quote
jambi Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 ej, ale Ciiiiiiiiiiiiiiii.........!!! nie gadać, kciuki trzymać, wstrzymać się.... Quote
Saththa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ja tez już nic nie mówię, tylko kciuki zaciskam... Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [B][COLOR=Red]ZBIERAMY DEKLARACJE dla Birmana - proszę pomóżcie :modla: jednak to, że jest samcem przeszkadzało panu, który miał adoptować Birmę, albo coś innego - nie wiem, wiem, że zrezygnował :( w chwili obecnego zasznupienia żebym ja zdecydowała się wziać Birmana do hotelu musi być co najmniej 300 zł/miesiąc stałych deklaracji - inaczej się boję bo on może posiedzieć dłużej[/COLOR] - chyba, że ktoś chce się podjąć prowadzenia finansów i adopcji Birmana to chętnie na to przystanę[/B] [B]jambi[/B][B]_[/B][B] 30 zł/mies[/B] [B]Margi 20 zł/mies[/B] [B]farmerka63 30 zł[/B] [B]weszka - skarpeta sznaucerowa AFN 150 zł/mies[/B] [B]Saththa 20 zł/mies (przez 3 miesiące) furciaczek grosiki jednorazowo[/B] [COLOR=Red][B]SUMA: 250 zł/miesiąc[/B][/COLOR] Dziękujemy :Rose: Quote
Saththa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ehhh :( No Birmanku poszukaj domku wysoko hop. Albo chociaż deklaracji... Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='furciaczek']Wasiu rzuc nr konta, wplace dla niej pare groszy....i zapamietaj raz na zawsze...do olbrzymow sznupiastych masz mnie wolac!!:mad:[/QUOTE] [quote name='malawaszka'][B][COLOR=Red]ZBIERAMY DEKLARACJE dla Birmana - proszę pomóżcie :modla: jednak to, że jest samcem przeszkadzało panu, który miał adoptować Birmę, albo coś innego - nie wiem, wiem, że zrezygnował :( w chwili obecnego zasznupienia żebym ja zdecydowała się wziać Birmana do hotelu musi być co najmniej 300 zł/miesiąc stałych deklaracji - inaczej się boję bo on może posiedzieć dłużej[/COLOR] - chyba, że ktoś chce się podjąć prowadzenia finansów i adopcji Birmana to chętnie na to przystanę[/B] [B]jambi[/B][B]_[/B][B] 30 zł/mies[/B] [B]Margi 20 zł/mies[/B] [B]farmerka63 30 zł[/B] [B]weszka - skarpeta sznaucerowa AFN 150 zł/mies[/B] [B]Saththa 20 zł/mies (przez 3 miesiące) [B]Pani Magdalena K. 50 zł/mies ashley 100 zł/mies Pani Agnieszka M. 30 zł/mies [/B] furciaczek grosiki jednorazowo[/B] [COLOR=Red][B]SUMA: 430 zł/miesiąc[/B][/COLOR] Dziękujemy :Rose:[/QUOTE] dziękuję - mamy kolejną deklarację od Pani Magdaleny K. :Rose: i od ashley :Rose: i Pani Agnieszki M. :Rose: Quote
MaDi Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Miałam nadzieję,że ten dom go jednak weźmie... Quote
jambi Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='malawaszka']dziękuję - mamy kolejną deklarację od Pani Magdaleny K. :Rose: i od ashley :Rose: i Pani Agnieszki M. :Rose:[/QUOTE] Dziękujemy!!! :laola: Quote
furciaczek Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Wasiu ja te pare grosikow przeleje jak Puppy pojedzie do domku bo nagle nam sie trafila a niemam zadnej deklaracji na nia i wsio na mojej glowie wiec sie splucze:-( Quote
malawaszka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='furciaczek']Wasiu ja te pare grosikow przeleje jak Puppy pojedzie do domku bo nagle nam sie trafila a niemam zadnej deklaracji na nia i wsio na mojej glowie wiec sie splucze:-([/QUOTE] Fur - nie ma problemu najmniejszego bo udało się fajnie deklaracje zebrać, no i pewnie potrwa zanim gdzieś Birmana zabierzemy bo nie miałam jeszcze nawet chwili czasu, zeby pomyśleć gdzie go wziąć no i JAK to zrobić - czy ktoś tam na miejscu pomoże :niewiem: Quote
malawaszka Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 kurcze... czy ktoś ma pomysł jak zorganizowac zabranie Birmana ze schroniska do hotelu? co prawda jeszcze nie zdecydowałam do którego i nie wiem gdzie byłoby miejsce ale nie wiem jak to zrobić Quote
MaDi Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='malawaszka']kurcze... czy ktoś ma pomysł jak zorganizowac zabranie Birmana ze schroniska do hotelu? co prawda jeszcze nie zdecydowałam do którego i nie wiem gdzie byłoby miejsce ale nie wiem jak to zrobić[/QUOTE] Wiem,że to bardzo optymistyczne,ale może kierownik jakoś pomoże w transporcie? Quote
malawaszka Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 [quote name='MaDi']Wiem,że to bardzo optymistyczne,ale może kierownik jakoś pomoże w transporcie?[/QUOTE] a zdarzały się takie "przypadki"???? bo póki co to jak mówiłam mu o zabraniu Birmana to dość sceptycznie podchodził, że gdzie, że po co... Quote
Aleksandra Bytom Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 potraficie mi wyjaśnić jaki schron ma w tym interes żeby robić problemy przy wyciąganiu psów? Quote
zerduszko Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='Aleksandra Bytom']potraficie mi wyjaśnić jaki schron ma w tym interes żeby robić problemy przy wyciąganiu psów?[/QUOTE] Nie wiem, ale mają. Nie wszyscy uznają coś takiego jak DT, o tym, ze nie widzą sensu w ratowaniu starych psów nie wspomnę. Quote
malawaszka Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 [quote name='Aleksandra Bytom']potraficie mi wyjaśnić jaki schron ma w tym interes żeby robić problemy przy wyciąganiu psów?[/QUOTE] tu akurat problemów nie będzie jak się już zorganizuje wszystko, ale po prostu dla kierownika jest czymś dziwnym branie starego psa do hotelu bo u niego może mieć dożywocie :niewiem: Quote
Aleksandra Bytom Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 ale wiadomo że przynajmniej tą końcówke powinien mieć godną,sama wiesz że ja szukałam dorosłego psa,raczej starego niż młodego,jakbym wybierała jeszcze raz to też bym miała takie zdanie :) Quote
malawaszka Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 niestety jesteś wyjątkiem :( Quote
Blisss Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='malawaszka']niestety jesteś wyjątkiem :([/QUOTE] e tam - ja tez brałam ,,staruszka" :diabloti: wolę niż szczylka :p Quote
malawaszka Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 no Ty też jesteś wyjątkiem :loveu: Quote
Blisss Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='malawaszka']no Ty też jesteś wyjątkiem :loveu:[/QUOTE] no ja to mam ponoć narobione pod czaszką :p wrzucam foty scylków :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='Blisss']no ja to mam ponoć narobione pod czaszką :p wrzucam foty scylków :evil_lol:[/QUOTE] aa to nie przejmuj się - ja też tak mam podobno :lol: Quote
Recommended Posts