Jump to content
Dogomania

STARY Sznaucer olbrzym BIRMAN - po 7 miesiącach w hotelu MA DOMEK!!!! i koniec... [']

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR=Red]ZBIERAMY DEKLARACJE dla Birmana - proszę pomóżcie :modla: jednak to, że jest samcem przeszkadzało panu, który miał adoptować Birmę, albo coś innego - nie wiem, wiem, że zrezygnował :( w chwili obecnego zasznupienia żebym ja zdecydowała się wziać Birmana do hotelu musi być co najmniej 300 zł/miesiąc stałych deklaracji - inaczej się boję bo on może posiedzieć dłużej[/COLOR] - chyba, że ktoś chce się podjąć prowadzenia finansów i adopcji Birmana to chętnie na to przystanę[/B]

[B]jambi[/B][B]_[/B][B] 30 zł/mies[/B]
[B]Margi 20 zł/mies[/B]
[B]farmerka63 30 zł[/B]
[B]weszka - skarpeta sznaucerowa AFN 150 zł/mies[/B]
[B]Saththa 20 zł/mies (przez 3 miesiące)
furciaczek grosiki jednorazowo[/B]

[COLOR=Red][B]SUMA: 250 zł/miesiąc[/B][/COLOR]

Dziękujemy :Rose:

Posted

[quote name='furciaczek']Wasiu rzuc nr konta, wplace dla niej pare groszy....i zapamietaj raz na zawsze...do olbrzymow sznupiastych masz mnie wolac!!:mad:[/QUOTE]

[quote name='malawaszka'][B][COLOR=Red]ZBIERAMY DEKLARACJE dla Birmana - proszę pomóżcie :modla: jednak to, że jest samcem przeszkadzało panu, który miał adoptować Birmę, albo coś innego - nie wiem, wiem, że zrezygnował :( w chwili obecnego zasznupienia żebym ja zdecydowała się wziać Birmana do hotelu musi być co najmniej 300 zł/miesiąc stałych deklaracji - inaczej się boję bo on może posiedzieć dłużej[/COLOR] - chyba, że ktoś chce się podjąć prowadzenia finansów i adopcji Birmana to chętnie na to przystanę[/B]

[B]jambi[/B][B]_[/B][B] 30 zł/mies[/B]
[B]Margi 20 zł/mies[/B]
[B]farmerka63 30 zł[/B]
[B]weszka - skarpeta sznaucerowa AFN 150 zł/mies[/B]
[B]Saththa 20 zł/mies (przez 3 miesiące)
[B]Pani Magdalena K. 50 zł/mies
ashley 100 zł/mies
Pani Agnieszka M. 30 zł/mies
[/B] furciaczek grosiki jednorazowo[/B]

[COLOR=Red][B]SUMA: 430 zł/miesiąc[/B][/COLOR]

Dziękujemy :Rose:[/QUOTE]

dziękuję - mamy kolejną deklarację od Pani Magdaleny K. :Rose: i od ashley :Rose: i Pani Agnieszki M. :Rose:

Posted

[quote name='malawaszka']dziękuję - mamy kolejną deklarację od Pani Magdaleny K. :Rose: i od ashley :Rose: i Pani Agnieszki M. :Rose:[/QUOTE]

Dziękujemy!!! :laola:

Posted

[quote name='furciaczek']Wasiu ja te pare grosikow przeleje jak Puppy pojedzie do domku bo nagle nam sie trafila a niemam zadnej deklaracji na nia i wsio na mojej glowie wiec sie splucze:-([/QUOTE]

Fur - nie ma problemu najmniejszego bo udało się fajnie deklaracje zebrać, no i pewnie potrwa zanim gdzieś Birmana zabierzemy bo nie miałam jeszcze nawet chwili czasu, zeby pomyśleć gdzie go wziąć no i JAK to zrobić - czy ktoś tam na miejscu pomoże :niewiem:

Posted

kurcze... czy ktoś ma pomysł jak zorganizowac zabranie Birmana ze schroniska do hotelu? co prawda jeszcze nie zdecydowałam do którego i nie wiem gdzie byłoby miejsce ale nie wiem jak to zrobić

Posted

[quote name='malawaszka']kurcze... czy ktoś ma pomysł jak zorganizowac zabranie Birmana ze schroniska do hotelu? co prawda jeszcze nie zdecydowałam do którego i nie wiem gdzie byłoby miejsce ale nie wiem jak to zrobić[/QUOTE]
Wiem,że to bardzo optymistyczne,ale może kierownik jakoś pomoże w transporcie?

Posted

[quote name='MaDi']Wiem,że to bardzo optymistyczne,ale może kierownik jakoś pomoże w transporcie?[/QUOTE]

a zdarzały się takie "przypadki"???? bo póki co to jak mówiłam mu o zabraniu Birmana to dość sceptycznie podchodził, że gdzie, że po co...

Posted

[quote name='Aleksandra Bytom']potraficie mi wyjaśnić jaki schron ma w tym interes żeby robić problemy przy wyciąganiu psów?[/QUOTE]
Nie wiem, ale mają. Nie wszyscy uznają coś takiego jak DT, o tym, ze nie widzą sensu w ratowaniu starych psów nie wspomnę.

Posted

[quote name='Aleksandra Bytom']potraficie mi wyjaśnić jaki schron ma w tym interes żeby robić problemy przy wyciąganiu psów?[/QUOTE]

tu akurat problemów nie będzie jak się już zorganizuje wszystko, ale po prostu dla kierownika jest czymś dziwnym branie starego psa do hotelu bo u niego może mieć dożywocie :niewiem: