Jump to content
Dogomania

STARY Sznaucer olbrzym BIRMAN - po 7 miesiącach w hotelu MA DOMEK!!!! i koniec... [']

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zerduszko']Ale masz atrakcje, pewnie stres zeżarł wsio z lodówki ;)[/QUOTE]

póki co stres zużywa papier toaletowy :oops:

[quote name='wilczy zew']masz atrakcje,piknik przy tym to będzie mały pikuś[/QUOTE]

no... zobaczymy - już stoją parasole tyskie czy jakieś tam - będzie się działo....

Posted

[quote name='malawaszka']no z okna na poddaszu widać - jakieś 200 m może, nie wiem bo nie umiem odległości oceniać[/QUOTE]

to mogą ci jednak trochę zatruć życie ale pomyśl,że to krótko będzie

Posted

[quote name='wilczy zew']to mogą ci jednak trochę zatruć życie ale pomyśl,że to krótko będzie[/QUOTE]

w sumie dobrze, że Saga nie stróżuje bo by się pewnie darła troszku...

Posted

[quote name='Saththa']w sumie dobrze, że Saga nie stróżuje bo by się pewnie darła troszku...[/QUOTE]

ona nie ale pięć małych gnomów w domu owszem :lol: będę barykadować okno tarasowe :lol:

Posted

aaa teraz jest masakra znowu beczę w domu :cry: w samochodzie walczyłam ze sobą bo mi się co chwilę obraz zamazywał... kurde!

Bądź szczęśliwy Birmanku! Już ZAWSZE!!!!!! Nowa Pani Birmanka już dzwoniła do mnie - Birmek zakochał się w Pańciu swoim :mdleje: próbuje do przodu do pana przełazić - na podwórku też do pana się od razu przykleił - no wszyscy sobie przypadli do gustu i w drogę... :loveu:

Posted

Birmanek już dojechał - teraz się zapoznaje z Kropką - oby Kropeczka go polubiła i niech już idą spać, spał ładnie w podróży, kochany chłopak :loveu: spisuj się mały!

teraz się Birmanek boi Kropki bo panna na niego warczy i zazdrośnikuje, Birmuś jest grzeczny, zmęczony na pewno i przestraszony nowym miejscem - powodzenia kochany :kciuki: