wilczy zew Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='jambi']ja chce usłyszec foke![/QUOTE] ja też! .... Quote
malawaszka Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 to chyba nie macie szans na to bo prawdopodobnie Birmanek jutro jedzie do domku a ja nie mam jak nagrać głosu :niewiem: Quote
zerduszko Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 A na tel. nie masz dyktafonu? Ja ponagrywałam tak wyjca Swissa, ciekawe czy podobne odgłosy wydają ;) Quote
malawaszka Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='zerduszko']A na tel. nie masz dyktafonu? Ja ponagrywałam tak wyjca Swissa, ciekawe czy podobne odgłosy wydają ;)[/QUOTE] nie mam :/ bo telefon, który miałam nowy popsułam i teraz mam takiego starocia :shock: Quote
bea100 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Cudnie!!! Usuwam moje birmanowe ogłoszenie na gratce, usuwam z największą radochą !!!! Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='jambi']ja chce usłyszec foke![/QUOTE] Ooo kurcze nagrać filmik trzeba ;) Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='malawaszka']to chyba nie macie szans na to bo prawdopodobnie Birmanek jutro jedzie do domku a ja nie mam jak nagrać głosu :niewiem:[/QUOTE] Oooo nie zauwazyłam ;) A może to będzie 1 zadanie nowego domku Birmankowego? Filmik i foczka :lol: Quote
malawaszka Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 hahaha no oby nie! :lol: jutro o świcie Birmanek wyrusza po nowe życie :loveu: razem z Zuzanką :loveu: Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='malawaszka']hahaha no oby nie! :lol: jutro o świcie Birmanek wyrusza po nowe życie :loveu: razem z Zuzanką :loveu:[/QUOTE] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cool2::laola::cunao::cunao: x dwa ;) Quote
zerduszko Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 :laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::laola::drinking::drinking::drinking: Quote
malawaszka Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 ja jutro zabaluję jak moje dwa najukochańsze skarby pojadą :mdleje: najpierw będę musiała przestać beczeć.... właśnie drukuję umowy i normalnie... brzuch mnie boli, serce boli, ręce się trzęsą... starość aaaaa :cry: Quote
ULKA12 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Jak dla mnie dwa na raz to też za dużo, ja już mam stresa i żołądek tańczy mi sambę a tutaj jeszcze usnąć trzeba. Quote
malawaszka Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 7 miesięcy bez jednego tygodnia :mdleje: rany... ja znowu wyję i mam nadzieję, że dziś się wypłaczę i jutro nie będę robiła cyrków :splat: shit... Quote
ULKA12 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Mam pomysł potrzymajmy go jeszcze ten jeden tydzień dla równego rachunku:diabloti: Quote
malawaszka Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 hahaha dobry pomysł ale przez ten tydzień zamieszkam u Was, żeby się nim nacieszyć - mogę w kojcu z Birmankiem :loveu: Quote
lilo Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 a ja głupia tyle u Birmanka nie byłam a tu takie wieści no kurde no :( przepraszam Birmanku za zaniedbanie i ciesze się z całego serca z Twojego nowego życia Quote
wilczy zew Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 mój ulubieniec :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :Cool!: :cunao: :cunao: :Cool!: Quote
sybil Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Birmuszku, doczekałeś się!:bigcool::bigcool::bigcool::smilecol::cunao::laola::ylsuper::ylsuper::ylsuper:. Szczęśliwego życia w nowym domku:bigok::iloveyou: Quote
farmerka63 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Super wiadomość na koniec dnia :kciuki: Wasiu - wpłacę jeszcze za czerwiec. I tak musimy uiścić za pierwszą dekadę ...Małą nadwyżkę zapewne z pożytkiem zagospodarujesz, gaździnko ...chociażby na Zbynka :cool3: Quote
malawaszka Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 yhyyy no nistety o świcie dostałam info, że transport się wysypał - następny planowany we wtorek - ja się wykończę nerwowo :mdleje: całą noc spać nie mogłam bo przeżywałam jak to będzie i Zuzię i Birmana a tu zonk... i teraz czuję się jak zombie... i takoż wyglądam :lol: Quote
malawaszka Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 ja też nie lubię - nerwy nerwy nerwy Quote
Recommended Posts