Jump to content
Dogomania

STARY Sznaucer olbrzym BIRMAN - po 7 miesiącach w hotelu MA DOMEK!!!! i koniec... [']

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zerduszko']A na tel. nie masz dyktafonu? Ja ponagrywałam tak wyjca Swissa, ciekawe czy podobne odgłosy wydają ;)[/QUOTE]

nie mam :/ bo telefon, który miałam nowy popsułam i teraz mam takiego starocia :shock:

Posted

[quote name='malawaszka']to chyba nie macie szans na to bo prawdopodobnie Birmanek jutro jedzie do domku a ja nie mam jak nagrać głosu :niewiem:[/QUOTE]

Oooo nie zauwazyłam ;)

A może to będzie 1 zadanie nowego domku Birmankowego? Filmik i foczka :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha no oby nie! :lol:

jutro o świcie Birmanek wyrusza po nowe życie :loveu: razem z Zuzanką :loveu:[/QUOTE]

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cool2::laola::cunao::cunao:

x dwa ;)

Posted

ja jutro zabaluję jak moje dwa najukochańsze skarby pojadą :mdleje: najpierw będę musiała przestać beczeć.... właśnie drukuję umowy i normalnie... brzuch mnie boli, serce boli, ręce się trzęsą... starość aaaaa :cry:

Posted

a ja głupia tyle u Birmanka nie byłam a tu takie wieści no kurde no :( przepraszam Birmanku za zaniedbanie i ciesze się z całego serca z Twojego nowego życia

Posted

Birmuszku, doczekałeś się!:bigcool::bigcool::bigcool::smilecol::cunao::laola::ylsuper::ylsuper::ylsuper:. Szczęśliwego życia w nowym domku:bigok::iloveyou:

Posted

Super wiadomość na koniec dnia :kciuki:

Wasiu - wpłacę jeszcze za czerwiec. I tak musimy uiścić za pierwszą dekadę ...Małą nadwyżkę zapewne z pożytkiem zagospodarujesz, gaździnko ...chociażby na Zbynka :cool3:

Posted

yhyyy no nistety o świcie dostałam info, że transport się wysypał - następny planowany we wtorek - ja się wykończę nerwowo :mdleje: całą noc spać nie mogłam bo przeżywałam jak to będzie i Zuzię i Birmana a tu zonk... i teraz czuję się jak zombie... i takoż wyglądam :lol: