kolejna kobietka Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Maks zniszczył swoją zabawkę: oczywiście mamusia zakupiła od razu nową :lol: Quote
tamb Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 Maks bardzo się zmienił. Otworzył się na inne zabawki niż jego pierwsza piłeczka, bawi się jak szczeniak, jest szczęśliwy.Nową zabawkę nie tylko akceptuje ale bardzo lubi. Może tak szybko jej nie zniszczy bo sądząc po cenie powinna być dobrej jakości. Bardzo lubię Maksa, taki łobuz obłaskawiony. Z majowego wyjazdu już definitywnie zrezygnowałam. Nikt z nim nie chce zostać. A mogłabym odpoczywać w Łebie nad morzem w wypasionym pensjonacie w rozliczeniu za jakąś moją pracę. No i byłoby fajne towarzystwo, jak to na plenerze. Ale Maks też jest fajny, muszę się cieszyć tym, co mam. Ech ..... Quote
kolejna kobietka Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Współczuję :( , ci też coś się od życia należy, a już tym bardziej za to ile robisz dla tych zwierzaków. Quote
tamb Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Maks potrafi być miły. Jakby trafił od początku do normalnego domu nie byłby taki agresywny. Fajny jest. Quote
tamb Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Przed chwilą wykąpałam Maksa. Założyłam kaganiec i wsadziłam do wanny. On mnie chyba lubi bo warczał cały czas ale wcale się nie rzucał i nie próbował gryźć. Quote
kolejna kobietka Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Myślę, że na pewno lubi ^_^ Maks po kąpieli Quote
Nadziejka Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Witam sie sercem witam ciociu tamb czynie powoli nowy bazarusio dla trzech bedzie serduszek Krabunio moj Frodziunio od Kasi i Twoj Maks ale jeszcze nie gotowy jak juz bedzie to zaraz wstawie sciskam za cala gromadke mocno i serdecznie http://www.dogomania.com/forum/topic/146868-powoli-czaruje-kramiczek-dla-frodziakrabcia-i-maksa-od-cioci-tamb/?p=16212044 jeszcze ciutke i bedzie gotowy 2 Quote
tamb Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Maksik po tej kąpieli jeszcze bardziej za mną chodzi i się przymila. Jest piękny i puszysty. Zrobię zdjęcia. Quote
tamb Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Pomocy http://www.dogomania...-bielsko-biała/ Quote
kolejna kobietka Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Maksik po tej kąpieli jeszcze bardziej za mną chodzi i się przymila. Jest piękny i puszysty. Zrobię zdjęcia. Czyżby kąpiel tak mu się spodobała? :rolleyes: Quote
tamb Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Nie panikował, cichutko buczał w tym kagańcu. Jak myłam plecki był zadowolony, jak brzuch czy tyłek monotonne buczenie przechodziło w warczenie. Ale chyba był zadowolony. 1 Quote
tamb Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 U Maksa bez zmian. Miły, kochany ale nikt z nim nie chce zostać. Zrezygnowałam z kolejnego wyjazdu i pilnuję psio-kociego towarzystwa. Quote
Nadziejka Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Serdecznie pozdrawiam ciociu calunkie Twoje zwierzunkowo kciuki mocniutko za zdrowko i za domki zeby ciocia troszke ulgi miala ale domki musza byc najlepsze i choc czasy coraz gorsze i czlowiek coraz gorszy w kazdem miejscu na ziemi naszej to kciukam mocno rozliczam juz bazarusio Quote
kolejna kobietka Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 U Maksa bez zmian. Miły, kochany ale nikt z nim nie chce zostać. Zrezygnowałam z kolejnego wyjazdu i pilnuję psio-kociego towarzystwa. Zabawnie to brzmi :D Quote
tamb Posted May 26, 2015 Author Posted May 26, 2015 Bo on też jest zabawny. Podskakuje jak szczeniaczek, chwali się zabawką i jest przytulakiem. Tylko nikt w to nie wierzy. Znajomi nie wiedzą ile tracą, że nie chcą go bliżej poznać. Każdy ocenia Maksa po pierwszym spotkaniu a on tych spotkań potrzebuje dużo więcej zanim kogoś polubi. Quote
Nadziejka Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Bazarus zakonczony 45zl 23gr dla Maksiunia prosze ciociu tamb o numer konta pozdrawiam sciskam http://www.dogomania.com/forum/topic/146868-rozliczamysrebrne-cudne-kolczyki-perfumydezodorroksiazkislodycze-dla-krabcia-frodzia-od-kasi-i-maksia-od-cioci-tambdo-23-maja-g2200/ 1 Quote
Nadziejka Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Witam sie sercem witam ciociu tamb czynie powoli nowy bazarusio dla trzech bedzie serduszek Krabunio moj Frodziunio od Kasi i Twoj Maks ale jeszcze nie gotowy jak juz bedzie to zaraz wstawie sciskam za cala gromadke mocno i serdecznie http://www.dogomania.com/forum/topic/146868-powoli-czaruje-kramiczek-dla-frodziakrabcia-i-maksa-od-cioci-tamb/?p=16212044 jeszcze ciutke i bedzie gotowy ciociuniku tu wstwialam pozdrawiam Quote
tamb Posted May 27, 2015 Author Posted May 27, 2015 Gapa jestem, umknęło mi. Tym bardziej się cieszę bo niespodzianka. Quote
Nadziejka Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Przed chwilenka przelalam z radoscia i pozdrowieniem Quote
tamb Posted May 27, 2015 Author Posted May 27, 2015 Dziękuję, potwierdzę na wątkach jak dojdzie przelew. Cieszę się z pomocy bo poza normalnym utrzymaniem psów spłacam na raty obróżki Foresto, które kupiłam dla psiej bandy. Jeszcze 4 mam do spłaty ale nie ma nacisku. Spłacam w miarę możliwości. Pozdrawiam Quote
tamb Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 Przed chwilenka przelalam z radoscia i pozdrowieniem Potwierdzam przelew 45zł i bardzo dziękuję. Dopiszę w rozliczeniu w 1 poście. Quote
Recommended Posts