Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Leyla']Kurcze ,chyba sie nie otwiera...:mad:
Ale z tytulu pomysl jest czytelny;)
deklaruje psiakowi 50 zeta miesiecznie
...niedoczytalam, czy on naprawde nie ma imienia??:razz:[/QUOTE]

Nie nie ma, mówimy : Siwek lub Dziadzia. Dlatego ten pomysł, jest bardzo fajny :) i przy okazji może Dziadek coś uzbiera.

Dziekuję za deklarację.:multi:

Dodzwoniłam się do P. Gosi, jest juz na Śląsku ale nie wie dokładnie kiedy przyjedzie po psa, także nadal czekamy, może będzie już coś wiadomo wieczorem.

Posted

[quote name='lucySxy']wklejam skopiowany temat-

[B]Bazarek dla bassecika kaleki w formie licytacji o nadanie imienia dla pieska :D
Pieniazki uzyskane z bazarku beda przeznaczone na diagnostyke i leczenie malego pieska.

Licytacje rozpoczynamy od kwoty 10 zlotych

Postepowanie licytacji- o 5 zlotych
(kazdy licytujacy wyzej musi podniesc stawke o 5 zl)

Bazarek bedzie trwal do 01.09.2010 do godz 20.

zapraszam serdecznie! :wink:

[URL="http://img839.imageshack.us/i/obrazsylwester007.jpg/"][IMG]http://img839.imageshack.us/img839/7894/obrazsylwester007.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL]

:D [/B][/QUOTE]

Ja robilam taki bazarek na beaglah dla mojego bassecika kaleki.
uzbieralam 60 zl , nawet wkleilam tu propozycje...
Pokazuje to jeszcze raz..oczywiscie mozna korzystac!

Posted

[quote name='lucySxy']Ja robilam taki bazarek na beaglah dla mojego bassecika kaleki.
uzbieralam 60 zl , nawet wkleilam tu propozycje...
Pokazuje to jeszcze raz..oczywiscie mozna korzystac![/QUOTE]

A czy moge to zrobić w tym dziale na woj. śląskim, czy gdzies konkretnie??? Skorzystam z podpowiedzi;)

Dziewczyny nadal nic nie wiadomo, P. Gosia zostaje do wtorku, wczoraj nie oddzwoniła, pewnie jeszcze nie wie kiedy zabierze psa.

Posted

[quote name='__Lara']A nie możemy znaleźć nic innego wcześniej? :([/QUOTE]

no właśnie :( bo przecież jak do wtorku to wcześniej go nie zabierze, dobrze rozumiem..? a jak jeszcze jak na złość nie da się wtedy złapać to co, już na zawsze?? czy są jakieś inne opcje w zanadrzu dla niego?
jakie są jeszcze opcje zawożenia psiaków do DT? powiedzcie mi proszę bo nie wiem.

Posted

[quote name='__Lara']A nie możemy znaleźć nic innego wcześniej? :([/QUOTE]

_Lara ma racje dzisiaj sobota ale u was juz po 17....czyli dziadeczek jeszcze nie zlapany bo nie ma DT wczesniej??? A przynajmniej przychodzi i je bo zimnoo sie robi.
czy jeszcze u was pada?

Posted

u nas leje i bardzo zimno jest. Kiepsko to wszytsko wyglada, jak tak dalej pojdzie to dziadek do zimy tam zostanie. ciagle tylko to wszytsko jest przekladane, a on musi miec schronienie na juz i tak dlugo juz czeka, dlugo za dlugo:(((

Posted

[quote name='monica_26']A czy moge to zrobić w tym dziale na woj. śląskim, czy gdzies konkretnie??? Skorzystam z podpowiedzi;)

.[/QUOTE]

taki bazarek musisz zrobic na bazarkach, a potem link wkleic w temacie psa i gdzie chcesz.
Naprawde dobrze jest porozsylac taki bazarkowy temat, na PW tez.

Posted

Ja na tą chwilę nie mogę nic zrobić, nie jest to moją winą, że wszystko jest przekładane, ja też chciałabym, żeby pies już był w DT. Na jedzenie przychodzi, zaglądam do niego.Jak rozmawiałam z P. gosią to mówila, że jeżeli znajdzie schronienie dla Dziadka(na te kilka dni do wtorku), zanim pojedzie do Warszawy to weźmie go wcześniej, ale widocznie skoro nie oddzwania to nie ma nic dla niego.

Mnie też jest go żal,:-( to wszystko trwa długo.

Posted

[quote name='coronaaj'] dziadeczek jeszcze nie zlapany bo nie ma DT wczesniej??? [/QUOTE]

DT czeka na niego od dawna ,wszystko ustalone iczeka .Tylko nie mozna go zlapac , juz raz mial transport ,tylko nie dal sie zlapac...:shake:

Posted

[quote name='lucySxy']taki bazarek musisz zrobic na bazarkach, a potem link wkleic w temacie psa i gdzie chcesz.
Naprawde dobrze jest porozsylac taki bazarkowy temat, na PW tez.[/QUOTE]
Dziękuję,;) mam nadzieję, że chociaz troszkę dziadek uzbiera.

Posted

[quote name='lucySxy']DT czeka na niego od dawna ,wszystko ustalone iczeka .Tylko nie mozna go zlapac , juz raz mial transport ,tylko nie dal sie zlapac...:shake:[/QUOTE]

Czyli można go łapać w każdej chwili?

Posted

[quote name='__Lara']Czyli można go łapać w każdej chwili?[/QUOTE]

tak, tylko po co. skoro nie ma nikogo tam na miejscu kto by go przytulił na te kilka dni. szkoda, e dla niego to nie tylko 'kilka dni' a zimno i moknięcie