Asia_Klero Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 z tego co wiem mysia ma wszystko pod kontrola;) Quote
Nutusia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 No to super - kontrola najlepszą formą zaufania! :razz: Quote
Nutusia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Chyba musimy założyć, że brak wiadomości to... dobra wiadomość... Quote
Mysia_ Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Kochane cioteczki, myślę, że wszystko dobrze, jak coś by się działo dam znać :) Quote
Mysia_ Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Wiecie co... Tak się nie wqrwiłam już dawno :angryy: Po prawie roku wraca sprawa Kilera :placz: właścicielka Kilera jest w ciąży, jutro idzie do szpitala - psa już nie chcę, bo się boi, że będzie atakował dziecko :angryy: Kompletnie niereformowalna, nieodpowiedzialna, wszystkie moje słowa jak grochem o ścianę. Miała mi dac znac jakby się coś działo, było niby wszystko OK. Przecież nie wie o swojej ciązy od wczoraj tylko pewnie od kilu dobrych miesięcy... Ja na prawdę nie wiem skąd tacy ludzie się biorą :-( szlag mnie trafia.... Jestem załamana :shake: Quote
Beatkaa Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Boże...skąd się tacy ludzie biorą :angryy::angryy::angryy::angryy: obudziła się po 9 miesiacach i stwierdziła,że nie chce psa...:angryy::angryy: Quote
Mysia_ Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 raczej nie miałam od początku takie zamiaru, bo wcześniej byłysmy w kontakcie to jakby miała zamiar się go pozbyć już wtedy to bym wiedziała :shake: Wściekła jestem, bo dziewczyna miała mój numer - jeden telefon choćby tydzień wcześniej i już byłabym w stanie coś zorganizować, a nie obudziła się dzień przed pójściem do szpitala :angryy: _Goldenek2 to chyba już nie kwestia monitorowania :-( Kilerek zadbany, czyściutki... a ciąża przecież nie powinna być problem... Trudno wyczuć czy ta dziewczyna sama na to wpadła czy jej partner... czy inni "życzliwi" ludzie :angryy: no i kiedy zapadła decyzja żeby się go pozbyć :shake: Zacofanie i ciemnota w naszym społeczeństwie... Nawet się dzisiaj dowiedziałam, że przecież jak piesek będzie gubił sierśc to dziecko tą sierścią będzie się dusiło :crazyeye: to słowa przyszłego tatusia... no cóż! Quote
_Goldenek2 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ciemnogród i tyle.... Tylko psiaka szkoda :( Quote
TERESA BORCZ Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 ale modele !!! szkoda słów , gdzie oni takie mądrości 'wyczytaki" o ile wogóle czytają, mogli przynajmniej powiedzieć że pies im sie znudził, byłoby przyzwoiciej, bo chyba nie uznają inych za ograniczone umysły by wciskać takie głupoty? trzeba go ogłaszać jak najszybciej Quote
Mysia_ Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Postaram się zrobić mu jakieś nowe zdjęcia, bo z tych na pierwszej strony są jakieś takie marne :-( Quote
monika083 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 oj biedny pies...ja moge pomoc w oglaszaniu.. Quote
Bjuta Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Może pozbierajmy na hotel, bo Kiler naprawdę nie powinien wrócić do schroniska. To się fatalnie odbije na jego psychice. Quote
Kociabanda2 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 ręce opadają na ludzką głupotę :( Biedny Killerek :( Quote
Nutusia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Dziecko się będzie sierścią dusiło... Ech, gdyby tak się można było udusić GŁUPOTĄ!!!!!! Quote
Kociabanda2 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='Nutusia']Dziecko się będzie sierścią dusiło... Ech, gdyby tak się można było udusić GŁUPOTĄ!!!!!![/QUOTE] Oj pięknie by było!! Więcej jak połowa ludzkiej populacji poszłaby do piachu - bezrobocie by się zmniejszyło, rynek pracy stałby się rynkiem pracownika nie pracodawcy, środowisko naturalne by odetchnęło, mieszkań by dla nikogo nie brakowało... :) Miodzio! Quote
paulinken Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 A kiedy on ma się wynieść? Trzeba znaleźć DT. Quote
li1 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='paulinken']A kiedy on ma się wynieść? Trzeba znaleźć DT.[/QUOTE] Oj, wlasnie przeczytalam te smutna wiadomosc. Tak, musimy znalezc DT. Quote
Recommended Posts