leonarda Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 No, rzeczywiście jakoś dziwnie. Może w dziewczynie coś drgnęło dobrego, a może to tylko nieodpowiedzialność. Ale ja bym nie chciała raczej być jej psem.. Quote
Nutusia Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Podejrzane, fakt... Ona się boi, pies to wyczuwa i stara się wykorzystać przewagę... doopa :( Quote
Asia_Klero Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Myszko musimy się jakoś dogadac;) skoro ta dziewczyna mieszka tu to moze ja znam i mogę coś o niej powiedziec a jak nie to przynajmniej spotkam się z nią na spacer z kilerkiem i sama zobaczę o co tak własciwie chodzi... Quote
Ingrid44 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Asia_Klero']Myszko musimy się jakoś dogadac;) skoro ta dziewczyna mieszka tu to moze ja znam i mogę coś o niej powiedziec a jak nie to przynajmniej spotkam się z nią na spacer z kilerkiem i sama zobaczę o co tak własciwie chodzi...[/QUOTE] Swietny pomysl . Popieram :) Quote
Mysia_ Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Asiu ona w Rokitnicy mieszka dopiero od tygodnia, ale myślę, że można coś pokombinować. Prawdę mówiąc mogę uwierzyć w to, że Kiler coś tam świruje, bo charakterek to on ma, ale myslę, że spokojnie można sobie z tym poradzić. Quote
Ingrid44 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Trzeba by jej wytlumaczyc jak wychowywac psa ,ona jeszcze mloda to skad ma wiedziec. Quote
Mysia_ Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 dzisiaj dostałam sms-a, że u Kilera wszystko w porządku, nawet ostatnio jest grzeczny, tylko trochę warczy :roll: Quote
Nutusia Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Na wszelki wypadek... jeszcze się nie cieszę :) Quote
beataczl Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 a ja troche sie ciesze , ale tak tfu, tfu - zeby nie zapeszyc ;) Quote
Ingrid44 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ja sie bede cieszyc za jakis miesiac, nie ufam tej dziewczynie. Wiadomo jak to z mlodymi i co im wpadnie do glowy Quote
_Goldenek2 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [B][COLOR=#0000ff]Może znasz kogoś, kto pokocha LUSIĘ???[/COLOR][/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191421-Młoda-goldenka-LUSIA-szuka-domu[/URL] Quote
Mysia_ Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='Ingrid44']Ja sie bede cieszyc za jakis miesiac, nie ufam tej dziewczynie. Wiadomo jak to z mlodymi i co im wpadnie do glowy[/QUOTE] ja też jestem młoda :diabloti: zmienię tytuł, zobaczymy co będzie dalej.... Mam nadzieje, że wszystko się jakoś ułoży. Quote
Ingrid44 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='Mysia_']ja też jestem młoda :diabloti: zmienię tytuł, zobaczymy co będzie dalej.... Mam nadzieje, że wszystko się jakoś ułoży.[/QUOTE] Ja wiem Mysiu ze Ty jestes mloda,ale zaloze sie o milion ze jestes bardzo odpowiedzialna i nie zostawilabys pieska swojej schorowanej mamie i zniknela w sinej dali ! Quote
li1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='Ingrid44']Ja sie bede cieszyc za jakis miesiac, nie ufam tej dziewczynie. Wiadomo jak to z mlodymi i co im wpadnie do glowy[/QUOTE] Mysle, ze Mysia bedzie kontrolowala co jakis czas jak zyje Killerek. Quote
Mysia_ Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 na pewno będę o Kilerku pamiętać, a teraz dziewczyna przeprowadziła się w okolicę gdzie mieszka Asia_Klero to jest jeszcze lepiej, bo tam gdzie wcześniej mieszkała niestety nikogo nie znalałam :roll: Myślę, że trzeba dac jej szansę, oby się wszystko dobrze ułożyło ;) Quote
Nutusia Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Na szansę zasługuje każdy - absolutnie! Najważniejsze, żeby dziewczyna czuła, że jest obserwowana i delikatnie kontrolowana. A jeśli chodzi o odpowiedzialność - można się jej nauczyć w każdym wieku, ale zdecydowanie im wcześniej, tym lepiej! :) Quote
Ingrid44 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='Nutusia']Na szansę zasługuje każdy - absolutnie! Najważniejsze, żeby dziewczyna czuła, że jest obserwowana i delikatnie kontrolowana. A jeśli chodzi o odpowiedzialność - można się jej nauczyć w każdym wieku, ale zdecydowanie im wcześniej, tym lepiej! :)[/QUOTE] Dokladnie. Noc dodac nic ujac :) :) :) Quote
Akrum Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 to kiedy będzie jakaś wizyta u Kilerka zrobiona? Quote
Mysia_ Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='Akrum']to kiedy będzie jakaś wizyta u Kilerka zrobiona?[/QUOTE] chcę dać jej trochę czasu, ciekawe czy skontaktowała się ze szkoleniowcem, którego jej poleciłam czy może jednak uznała, że z Kilerem nie jest tak źle. Myślę, że w razie co mogę Asię z nią umówić - mieszkają blisko siebie :) Quote
_Goldenek2 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [INDENT]A czy mogę zaprosić na bazarek [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/185211-Parys-już-w-hoteliku-u-ZuziM!!!-Depresję-zostawił-w-schronie./images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] [B][COLOR=#ff00ff]Sonia zaprasza na bazarek, z którego pieniążki wykorzystamy na jej diagnostykę i operację:[/COLOR][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/192056-KUP-ZA-ILE-CHCESZ-czyli-zbieramy-na-operację-Sonki-z-dysplazją-02.10-godz.20-00?p=15301617#post15301617"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1920...7#post15301617[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
Recommended Posts