Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myszko musimy się jakoś dogadac;) skoro ta dziewczyna mieszka tu to moze ja znam i mogę coś o niej powiedziec a jak nie to przynajmniej spotkam się z nią na spacer z kilerkiem i sama zobaczę o co tak własciwie chodzi...

Posted

[quote name='Asia_Klero']Myszko musimy się jakoś dogadac;) skoro ta dziewczyna mieszka tu to moze ja znam i mogę coś o niej powiedziec a jak nie to przynajmniej spotkam się z nią na spacer z kilerkiem i sama zobaczę o co tak własciwie chodzi...[/QUOTE]

Swietny pomysl . Popieram :)

Posted

Asiu ona w Rokitnicy mieszka dopiero od tygodnia, ale myślę, że można coś pokombinować.
Prawdę mówiąc mogę uwierzyć w to, że Kiler coś tam świruje, bo charakterek to on ma, ale myslę, że spokojnie można sobie z tym poradzić.

Posted

[quote name='Ingrid44']Ja sie bede cieszyc za jakis miesiac, nie ufam tej dziewczynie. Wiadomo jak to z mlodymi i co im wpadnie do glowy[/QUOTE]

ja też jestem młoda :diabloti:

zmienię tytuł, zobaczymy co będzie dalej.... Mam nadzieje, że wszystko się jakoś ułoży.

Posted

[quote name='Mysia_']ja też jestem młoda :diabloti:

zmienię tytuł, zobaczymy co będzie dalej.... Mam nadzieje, że wszystko się jakoś ułoży.[/QUOTE]

Ja wiem Mysiu ze Ty jestes mloda,ale zaloze sie o milion ze jestes bardzo odpowiedzialna i nie zostawilabys pieska swojej schorowanej mamie i zniknela w sinej dali !

Posted

[quote name='Ingrid44']Ja sie bede cieszyc za jakis miesiac, nie ufam tej dziewczynie. Wiadomo jak to z mlodymi i co im wpadnie do glowy[/QUOTE]

Mysle, ze Mysia bedzie kontrolowala co jakis czas jak zyje Killerek.

Posted

na pewno będę o Kilerku pamiętać, a teraz dziewczyna przeprowadziła się w okolicę gdzie mieszka Asia_Klero to jest jeszcze lepiej, bo tam gdzie wcześniej mieszkała niestety nikogo nie znalałam :roll:
Myślę, że trzeba dac jej szansę, oby się wszystko dobrze ułożyło ;)

Posted

Na szansę zasługuje każdy - absolutnie! Najważniejsze, żeby dziewczyna czuła, że jest obserwowana i delikatnie kontrolowana. A jeśli chodzi o odpowiedzialność - można się jej nauczyć w każdym wieku, ale zdecydowanie im wcześniej, tym lepiej! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Na szansę zasługuje każdy - absolutnie! Najważniejsze, żeby dziewczyna czuła, że jest obserwowana i delikatnie kontrolowana. A jeśli chodzi o odpowiedzialność - można się jej nauczyć w każdym wieku, ale zdecydowanie im wcześniej, tym lepiej! :)[/QUOTE]

Dokladnie. Noc dodac nic ujac :) :) :)

Posted

[quote name='Akrum']to kiedy będzie jakaś wizyta u Kilerka zrobiona?[/QUOTE]

chcę dać jej trochę czasu, ciekawe czy skontaktowała się ze szkoleniowcem, którego jej poleciłam czy może jednak uznała, że z Kilerem nie jest tak źle. Myślę, że w razie co mogę Asię z nią umówić - mieszkają blisko siebie :)

Posted

[INDENT]A czy mogę zaprosić na bazarek [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/185211-Parys-już-w-hoteliku-u-ZuziM!!!-Depresję-zostawił-w-schronie./images/smilies/icon_wink.gif[/IMG]

[B][COLOR=#ff00ff]Sonia zaprasza na bazarek, z którego pieniążki wykorzystamy na jej diagnostykę i operację:[/COLOR][/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/192056-KUP-ZA-ILE-CHCESZ-czyli-zbieramy-na-operację-Sonki-z-dysplazją-02.10-godz.20-00?p=15301617#post15301617"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1920...7#post15301617[/COLOR][/URL] [/INDENT]

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...