Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Dzisiaj na zabiegach minęłam się 10 min z samym Małyszem... Woooooow... A ja to kiedyś na spacerze z Sonią zupełnie przypadkiem zobaczyłam obecnego papieża :lol: (akurat jechał z lotniska). Quote
Samturia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 taaak, co drugi głupi ma szczęście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guffi Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Behemot napisał(a):Woooooow... A ja to kiedyś na spacerze z Sonią zupełnie przypadkiem zobaczyłam obecnego papieża :lol: (akurat jechał z lotniska). Buahahah! To ja też jakiśtam przypadkiem widziałam, ale ja nie znam tego piosenkarza(którego zdarzy się minąc jadąc autem). A Małysz jedzie czasem tym jeepem niedaleko... A tak w ogóle to cześć! Jakoś dawno mnie nie było:oops: . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Bonita Moniś dobrze napisała, wszystkie poszły już do swoich właścicieli... Aniołek się spieszył :evil_lol: Swoją drogą to gratuluję sprawności - u nas choinka stoi do 2 lutego :evil_lol: "Behemot" napisał(a): A ja to kiedyś na spacerze z Sonią zupełnie przypadkiem zobaczyłam obecnego papieża :lol: (akurat jechał z lotniska). Coś w tym jest... :razz: Aż dziw, że udało Wam się tak przez przypadek zobaczyć ;) Guffi wybaczam :razz: Bannerek masz urzekający :) Quote
Dobcia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ładniutka choinka, taka gruba:loveu: moja też jeszcze stoi, i cukierki są:cool3: Fajny filmik-Gizmo zwycięzca:lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Dziękuję za miłe słowa, mam nadzieję, że będę mogła liczyć wtedy na Wasze kciuki... zwłaszcza pod koniec kwietnia ;) Jasne, że kciuki będa;) Ja to bym była przerażona częścią humanistyczna...:roll: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Dzisiaj na zabiegach minęłam się 10 min z samym Małyszem...:razz: Wszystko przez te korki:evil_lol: Quote
Guffi Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Guffi wybaczam :razz: Bannerek masz urzekający :) Dzięki:multi: (za to i za to)! Quote
Bonsai Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Nie bój się Justuś, egzamin gimnazjalny to pikuś! Jesteś mądrą dziewczynką, dasz sobie radę! :) Quote
Paulina_mickey Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Heyka!!! Co tam słychać u Was??:cool3: U nas foteczki:lol: :lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć :multi: Trzymam kciuki juz za Gosie od Azulki to przy okazji potrzymam za Ciebie :cool3: Będzie dobrze :calus: Quote
bonita Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Bonita Moniś dobrze napisała, wszystkie poszły już do swoich właścicieli... Aniołek się spieszył :evil_lol: Swoją drogą to gratuluję sprawności - u nas choinka stoi do 2 lutego :evil_lol: Musisz mieć grzecną psinkę :mad: i nie mieć dzieci:evil_lol: . Quote
Madzia_19 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 KaRa_TC napisał(a): Jaki zamyślony Gizmo:lol: ja bym powiedziała, że Gizmuś czegoś uważnie wypatruje :p :p :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Hey hey! :) Wpadłam tylko na chwilkę, bo teoretycznie jestem teraz zagłębiona w ponad 200 słówkach na jutrzejszy sprawdzian z angielskiego... :cool3: Pogoda dzisiaj iście wiosenna. Nawet bazie kwitną. Tylko czemu teraz, a nie za 2 miesiące :placz: Choć prognozy mówią, że pod koniec stycznia ma spaść śnieg :roll: Dobcia jak w niedzielę będzie taka pogoda jak dzisiaj to ja mogę spacerować do wieczora :evil_lol: "Bonsai" napisał(a): Nie bój się Justuś, egzamin gimnazjalny to pikuś! Jesteś mądrą dziewczynką, dasz sobie radę! :smile: Chyba za bardzo we mnie wierzysz :evil_lol: "Paulina_Mickey" napisał(a):Heyka!!! Co tam słychać u Was??:cool3: U nas foteczki:lol: :lol: Cześć, cześć! :) U nas w porządku, Gizmo tak ładnie w słonku na spacerze wygląda, a ja cyfrówki nie mam :placz: Jak tylko znadję czas to polecę oglądać śliczną mordkę Mickeya :) "Madzia_19" napisał(a): ja bym powiedziała, że Gizmuś czegoś uważnie wypatruje :p :p :p Jakbyś zgadła :cool3: i to w coś zdecydowanie dobrego :razz: Quote
Dobcia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Dobcia jak w niedzielę będzie taka pogoda jak dzisiaj to ja mogę spacerować do wieczora :evil_lol: O niczym innym nie marze:cool3::cool3::cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Hej Justyś :) wpadłam sie przywitać :) jak tam u was ?:):lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 heyka!!! Jak zwykle Edytka przede mną:mad: Nie no żartuje:evil_lol: Co tam? Quote
anka11 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Witamy :D:D no wlasnie co tam slychac??? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Cześć :) W zasadzie to przyszłam z dobrą wiadomością. Moja mama kupiła wczoraj nowe akumulatorki(bo stare gdzieś się włóczą po Hiszpanii razem z moim bratem) i tak dla żartu wstawiłam je do cyfrówki... i działa! :multi: Wprawdzie wciąż jest ta wada, którą można bezpłatnie zlikwidować w serwisie w Warszawie(wada polega na tym, że czasem na ekranie aparatu widzę tylko zamazane kreski, nie widać obrazu i nie można zrobić zdjęcia). W wakacje upadł mi aparat więc również nie zamyka się obiektyw... Poza tym zdjęcia bez zoomu wychodzą zamazane i żeby była znośna ostrość trzeba dużo się narobić przy opcjach(więc o spacerowych zdjęciach można zapomnieć...) ale jest, to się liczy :evil_lol: Dzisiaj zawaliłam sprawdzian z angielskiego :shake: a zależy mi na końcowej ocenie z tego przedmiotu, a mamy ogromnie wymagającą nauczycielkę :( Wpadłam Wam oznajmić news o aparacie i zmykam najpierw na zabiegi na kolano, a potem do PCK na spotkanie Grupy Ratowniczej :cool3: Buziaki! :* Postaram się wstawić... jakieś fotki wieczorem ;) Quote
anka11 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 no to fajnie ze bedzie aparat ;) czekamy na foty :) buziaki :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Hej :) no to ja sie już foteczek nie moge doczekać. a co do nauczycielki sie nie wypowiadam bo ja mam też porypane :/ Quote
Dobcia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pewno, że się liczy to, że jest:cool3: A jak zabieg?;) Quote
Recommended Posts