Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Ale fajne foteczki!!!
w takiej pozycji chyba najłatwiej robić psaikowi fotki bo sie nie rusza:evil_lol:
jest zaspany i nie chce sie mu uciekac przed aparatem

Dokładnie :lol: :razz:

Posted

Cześć;)
Gizmunio wczuł się w senne otoczenie za okonem:evil_lol::loveu:

Pogoda całkiem, całkiem:cool3: Prawie nie wieje, jest ciepło, nie pada, błoto da sie ominąć-wróciłam z długiego spaceru prawie czysta, to co? Będziecie?:cool3:

Posted

Oj ale się rozgadałyście :) Miło przeczytać tyle miłych komentarzy dot. fotek, dziękuję ;*

"bonita" napisał(a):
Qurcze kiedy ja się z Tobą do schroniska wybiorę, teraz mam dzieci chore, eh...

Ojej, niech szybko wracają do zdrówka! :* Przeziębienie czy coś cięższego?
Zapraszam, teraz jesteśmy już we dwie - z Magią z DGM, wiemy co i jak więc serdecznie zapraszam :) i na lotniskowy spacerek również :razz:

"Patkant" napisał(a):
Oj tak - na dodatek będzie jeszcze z nami Ola (na dgm ma nick Bonsai), to jak wiadomo stanie po mojej stronie (mam nadzieję :evil_lol:) i wspolnie Cie "ukaramy". :diabloti: Hmm... Wiem, że masz gilgotki... :cool3::cool3::mad:

Bierz aparat do schroniska!!!! :multi::multi:

Phi, Ola kocha mnie, nie Ciebie :eviltong: Gilgotki? Odejdź odemnie SZATANIE!!! :mad:

Przez tą aferę na internecie jest zabronione robienie zdjęć, przykro mi :(

Co nie oznacza, że nie posiadam żadnego :evil_lol: Ale jedynie koty.

"B@$!@" napisał(a):
Heja! Co tam u Was? Ferie się już zbliżają, a wraz z nimi nasz spacerek:multi:

Zbliżać się zbliżają, ale to jeszcze ho ho, ile czasu... :roll:

"Dobcia" napisał(a):
Pogoda całkiem, całkiem:cool3: Prawie nie wieje, jest ciepło, nie pada, błoto da sie ominąć-wróciłam z długiego spaceru prawie czysta, to co? Będziecie?:cool3:

To ten Żywiec jakiś dziwny, bo u mnie dzisiaj taka wichura, że ja dziękuję :shake: Czy mogę Ci dać znać jutro rano, tak ok. 10:00? Bo to wszystko zależy od mojej mamy(która robi za taksówkę), jeśli ona nie pojedzie to ja nawet choćbym chciała to nie dam rady :( Ale mam nadzieję, że jutro pogoda będzie mniej więcej znośna ;)

"Samturia" napisał(a):
ale on ma qleczki

Wiedziałam, że bez takiego komentarza się nie obejdzie :diabloti:

Dzisiaj ze schroniska wróciłam cała podrapana, mimo, że były tylko 3 szczeniaki... ale jakie wariaty! Normalnie baterie im się ładowały w 5 sekund i od nowa zęby w ruch, targanie zabawek... nas również... :cool3: Koty również wymiziane, 3 psy wyprowadzone :) Zrobiłam postęp z Żabą(taka starsza, ruda, mała suczka) - w tamtym tygodniu panicznie się bała wyjść na spacer, mnie, Magii... a dzisiaj jakoś to łatwiej poszło ;) Szła machając ogonem(choć kupę zrobiła na środku schroniskowego chodnika :evil_lol: ). Były małe spięcia z kierownictwem(znów odnoszę wrażenie, że to jednak kierowniczka jest najnormalniejsza z nich wszystkich) - ale ogólnie doszła do nas jedna dziewczyna, która była wolontariuszką w starym schronisku, gdzie dawali jej psy do wyprowadzania i w ogóle... więc będziemy namolne razy 3 :p

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

To ten Żywiec jakiś dziwny, bo u mnie dzisiaj taka wichura, że ja dziękuję :shake: Czy mogę Ci dać znać jutro rano, tak ok. 10:00? Bo to wszystko zależy od mojej mamy(która robi za taksówkę), jeśli ona nie pojedzie to ja nawet choćbym chciała to nie dam rady :( Ale mam nadzieję, że jutro pogoda będzie mniej więcej znośna ;)

Dziwny?:razz: Leży w Kotlinie, to zawsze troche pomaga;)
Ok, rozumiem, to czekam jurto na smsa;) i na was także, mam nadzieje;)

BTW. Śliczne kociaki, szczególnie moje ulubione, tygryskowate:loveu:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Phi, Ola kocha mnie, nie Ciebie :eviltong: Gilgotki? Odejdź odemnie SZATANIE!!! :mad:

A walczcie o moje względy! :evil_lol:

a o co chodzi?

Fajne kociaczki, choc kotów nie lubiem. :p

Posted

Samturia napisał(a):
widze że nikt nie wie o co chodzi :)

Może i bym wiedziała, tylko nie chce mi się czytać tych -nastu stron. :evil_lol:
i wcale nie jestem leniem :D