Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witaam

spozniooone sto lat dla Gzimusia :new-bday::tort::BIG::BIG:

nie wyglada na 8 lat :crazyeye: :loveu: :loveu::loveu:

swietne prezenty dostaliscie:loveu:

Obroza swietna, ostatnio zaczely mi sie bardzo podobac te z Manmata:loveu: :loveu:

wiecej fotek poprosze solenizanta:loveu:

Posted

Dobry wieczór wszystkim :)

[quote name='evaxon']http://i29.tinypic.com/29lbhx4.jpg
dlaczemu te piesy sie tak na niego gapia??:razz::roll:

Też się zastanawiam... :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']
Obroza swietna, ostatnio zaczely mi sie bardzo podobac te z Manmata:loveu: :loveu:

Obroże są super - mnie jeszcze uspokajają ceny ManMatów, ale Monika to jest już szalona na maksa :diabloti:

Dziękujemy Wam wszystkim z całego serduszka za niesamowite życzenia! A było ich tak dużo i każde wyjątkowe! :loveu: :loveu: :loveu:

I za chwalenie obróżki i te komplementy dotyczące wieku... :) Zarówno mi, jak i Gizmusiowi się cieplutko na serduszku zrobiło :loveu:

Fakt faktem, 8 lat na karku, pyszczek już siwieje, ale dusza bynajmniej szczeniacka... :evil_lol:

W ramach podziękowania jeszcze parę zdjęć z zaległej kwietniowej sesji Gizmo i Tebel :)

Posted

kolejne urodziny na dgm! :loveu:

sto lat, Gizmo! :):)

sporo kopczyków do rozkopania życzę :evil_lol:

bo skoro już dostał takie fajne prezenty, to co mu mogę innego oferować?.. :evil_lol:

Posted

Witajcie kochani moi :buzi:
W końcu dotarłam i mam chwilę, by usiąść i poczytać :)
Ahhh nazbierało mi się tego trochę :)
Słowo honoru przeczytałam wszystkie Twoje wypowiedzi, pisz pisz jak najwięcej.
Jak ucho? Zagoiło się? Normalnie masakra, takie maluchy to najbardziej nadpobudliwe są.

Chciałam też, Panu Gizmatemu złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji urodzin i życzyć Wam jak najwięcej wspólnych wspaniałych chwil Razem :)

Od cioci Edyty ;)

Posted

Dobry wieczór wszystkim!

Dobcia napisał(a):
Witanko

http://i32.tinypic.com/33ur3ux.jpg
dwie śliczne kopareczki:lol:
Gizmunio nauczył małą wszystkiego, co szanujący sie pies powinien wiedziec:evil_lol:

Witaj Jadziu!

Negro może być dumny, jego nauki przeniosły się na kolejne pokolenie :evil_lol:

Szkoda tylko, że Tebel uczyła się od wujka Gizmo również tych zachowań, których nie powinna znać... :roll: np. żebranie przy stole... :diabloti:

wiq napisał(a):
kolejne urodziny na dgm! :loveu:

sto lat, Gizmo! :)

sporo kopczyków do rozkopania życzę :evil_lol:
http://images2.fotosik.pl/27/aqif38jarkwkcksi.jpg
bo skoro już dostał takie fajne prezenty, to co mu mogę innego oferować?..

Wiq, Ty Łobuzie! Dziękujemy! :loveu: Nigdy ani ja, ani Gizm nie dostaliśmy kopczyków na urodziny... :evil_lol: Świetny prezent, dziękujemy za zdjęcie i życzenia! :loveu:

Marta_Ares napisał(a):
Witam
fotki Gizmusia i Tebel widzialam:loveu: , ale ona juz duzaa:crazyeye: :loveu: :loveu:

Rosną te dzieci, rosną... ;)

Alicja napisał(a):
http://i27.tinypic.com/10fymg9.jpg
słodziaczek :loveu::loveu::loveu:

STO LAT GIZMULKU :loveu::loveu::loveu:

Tebel nie poznałam :oops:

Ciasteczka o jakim smaku były ;)

i co z tym maluszkiem z podejrzeniem nosówki ?? dopiero teraz doczytałam :oops:ale ostatnio wpadałam tylko w biegu

Witaj Alu :) Dziękujemy za piękne życzonka :loveu:

Wiesz, ja też jej nie poznałam, gdy przyjechała... :evil_lol:

A ciacha były o smaku kurczaka... na dodatek grillowanego :cool3:

Maluszek od mojego TZta trafił do lecznicy i jest teraz w izolatce. Potwierdzona nosówka... Na początku poprawa, teraz maluszek ma biegunkę z krwią... :shake:

Wszystkie informacje są na wątku żywieckich maluchów:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61132&page=77

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Witajcie kochani moi :buzi:
W końcu dotarłam i mam chwilę, by usiąść i poczytać :)
Ahhh nazbierało mi się tego trochę :)
Słowo honoru przeczytałam wszystkie Twoje wypowiedzi, pisz pisz jak najwięcej.
Jak ucho? Zagoiło się? Normalnie masakra, takie maluchy to najbardziej nadpobudliwe są.

Chciałam też, Panu Gizmatemu złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji urodzin i życzyć Wam jak najwięcej wspólnych wspaniałych chwil Razem :)

Od cioci Edyty ;)

Witaj Edytko :loveu:
Jestem pełna podziwu, że chce Ci się nadrabiać tyle zaległości :) I bardzo mi miło :oops:

Ucho już się goiło, ale ostatnio przy wychodzeniu na spacer Gizmo rozwalił sobie strupa - moje ręce całe we krwi, korytarz jak pobojowisko... aż dziw, że z takiej ranki może tyle krwi sikać :shake: Teraz strupek zrobił się na nowo i bardziej uważamy.

Dziękujemy za życzenia! :loveu:

I wszystkim niezacytowanym za odwiedziny i miłe słowa :) :loveu:

Posted

Wreszcie znalazłam trochę czasu na dogo :)

W środę byłam na plenerze - siedzieliśmy całą klasą na Starym Bielsku i od 9:00 do 15:00 robiliśmy szkice perspektywy starych kamienic, uliczek... masakra :p Ci, którzy znaleźli miejsce w cieniu pożyczali od nas bluzy i kurtki, a my padaliśmy z gorąca. Spiekłam się na słońcu po raz pierwszy w tym roku :cool3:

Znalazłam też bardzo fajną pracę - wyprowadzam pewnej Pani dwie suczki na spacery :) Pieniądze z tego nie są duże, ale praca na dość długi termin czasu i przede wszystkim połączenie przyjemnego z pożytecznym :)

Pogoda dopisuje, choć dziś byliśmy z TZtem na lotnisku z gitarami i złapała nas burza... :evil_lol:

A ja nadal wracam do kwietniowych szaleństw Gizmo i Tebel... ;)