Mi. Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): hahahahahahahahahahhahahahahahahahaha:megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Marta_Ares Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Marta ślicznie dziękuję :loveu: A nie myślisz, że one będą za małe na Gizmo, który ma 50 cm w kłębie i jest wielkości powiedzmy suki boksera/dobka? ten drugi wymira na stronie czyli 65 cm dotyczy sie dlugosci tej "drugiej petli" czyli powinnas zmierzyc psa w klebie (ale nie wysokosc) tylko obwod(????) zapytaj sie jeszcze Oli bo Kora jest chyba wieksza od Gizmusia a Ola cyba lwansie takie szelki ma Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Robicie moze sylwka w tym roku? to ja sie chce załapac :evil_lol: :evil_lol: bo jak nie to wiesz... :mad: Quote
Agga Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Rewelka foty! A w tej umywalce to co się działo?:razz: Quote
Tina.Sara Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 co tu ludzie tak mało akcji ? :cool3: Quote
Marta_Ares Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 no coments.....:evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kacpru Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 przeszukalam caly watek(mam nadzieje,ze caly bo w pewnym momencie sie pogubilam i mozliwe ze cos mi umknelo :lol: :cool3: ) w celu odnalezienia konskich zdjec a tu nic :( Czy goscinnie wystapi jakis rumak? bo widze,ze autorka watku jezdzi konno? :) Psiarzo-koniarze laczmy sie :) swoja droga wspominalam juz,ze Gizmo ma cos z mojej Nurii? ;) (lub na odwrot) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19851&page=7 Quote
BBeta Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Jaka gustowna piżamka :razz: Do twarzy mu :) ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Widzę, że pod moją nieobecność dyskusja trwa... już nadrabiam zaległości :) A fotki za niecałą godzinkę będą ;) Tak na początek to hey wszystkim :loveu: [quote name='"Marta_Ares"']ten drugi wymira na stronie czyli 65 cm dotyczy sie dlugosci tej "drugiej petli" czyli powinnas zmierzyc psa w klebie (ale nie wysokosc) tylko obwod(????) zapytaj sie jeszcze Oli bo Kora jest chyba wieksza od Gizmusia a Ola cyba lwansie takie szelki ma Znalazłam inne na Allegro, nie pamiętam już jakie tam wymiary były, ale był przykład na goldenie i dobku pokazany i jeszcze zapytałam się sprzedającej i powiedziała, że napewno będą pasować :) Za 15 zł. Czekam aż przyślą :cool3: [quote name='"Chiquita"']Robicie moze sylwka w tym roku? to ja sie chce załapac :evil_lol: :evil_lol: Wiadomo, że robimy :cool3: Zapraszamy wszystkich psiomaniaków ;) I do umywalek zapraszamy :diabloti: Dobcia, może z Negro przyjedziesz? :evil_lol: [quote name='"Agga"']Rewelka foty! A w tej umywalce to co się działo?:razz: Odmawiam odpowiedzi na to pytanie :eviltong: [quote name='"kacpru"']przeszukalam caly watek(mam nadzieje,ze caly bo w pewnym momencie sie pogubilam i mozliwe ze cos mi umknelo :lol: :cool3: ) w celu odnalezienia konskich zdjec a tu nic :-( Czy goscinnie wystapi jakis rumak? bo widze,ze autorka watku jezdzi konno? :smile: Psiarzo-koniarze laczmy sie :smile: swoja droga wspominalam juz,ze Gizmo ma cos z mojej Nurii? ;) (lub na odwrot) Kacpru wydaje mi się, że Ty już kiedyś nas odwiedziłaś w galerii :) Faktycznie Gizmo i Twoja Nuria wyglądają niemal jak rodzeństwo, gdyby nie długi ogon i dłuższa sierść Twojej suni to bym się zaczęła zastanawiać, czy może nie są z jednej rodziny :evil_lol: Ale faktycznie prawdopodobieństwo ogromne! A konno jeżdżę ;) Od ponad roku. Chociaż ostatni raz w sierpniu jeździłam :oops: Ale jak pogoda utrzyma się taka jak dzisiaj to jutro chyba się wybiorę :) Razem z nowymi zdjęciami postaram się wstawić coś z końskich - obiecuję :) Tak wogóle to muszę się Wam pochwalić, że dzisiaj napisała do mnie na gg właścicielka drugiej siostry Gizmo :) Rok temu poznaliśmy przez internet Cessi(Gusię)z jej właścicielką, a teraz Gaję(Grozę) :) Obydwie suczki są z Jeleniej Góry ;) Mam nadzieję, że uda nam się kiedyś spotkać, bo takie spotkanie rodzeństwa po latach to cudowna sprawa :loveu: Czekajcie z niecierpliwością na fotki ;) Quote
Vectra Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 spadłam z krzesła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 No więc obiecanych parę fotek... ;) To już prawdziwe oblicza Sylwestra, bo Gizmo mimo wszystko bardzo się boi wystrzałów... Żebraczo-żarłoczna strona pinczera :diabloti: Tu z koleżanką z podwórka :cool3: dobermanką Sarą I do dzieci cierpliwość trzeba mieć... I jeszcze trochę qni z dedykacja dla kaspru :) To już wybieg dla koni z widokiem na Beskidy :) Klacz mojej instruktorki A to ja na mojej kochanej Taruni(skarogniada klacz, ja jestem ta jaśniejsza ;) )i Patkant(ah ta DGM, wszyscy się znają :evil_lol:)na Luckym. NIestety fotka fatalnej jakości :/ Pamiętam, że wtedy wracałyśmy z jazdy i ta dziewczyna co idzie obok mnie miała nam konie zabrać i mówiła, że mamy jedna za drugą jechać, a my olewka i koło siebie, żeby porozmawiać można było ;) A a na koniec jeszcze taka mała przeróbka z obozu konnego w Bolęcinie ;) Na dzisiaj to wszystko :p Ale mi DGM muli :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Vectra napisał(a):spadłam z krzesła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pomóc wstać? :cool3: Quote
Bonsai Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Kasetke przerabiać?? Oj, nieładnie Justa, nieładnie... Od razu przypomniała mi się akcja z marchewkami i Danielem... Ah, jakie my niedobre byłyśmy. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Bonsai napisał(a):Kasetke przerabiać?? Oj, nieładnie Justa, nieładnie... Od razu przypomniała mi się akcja z marchewkami i Danielem... Ah, jakie my niedobre byłyśmy. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musiałam ją przerobić, żeby choc troszkę Ci sie spodobała :diabloti: Ah bo my to takie diabełki jesteśmy :cool3::cool3::cool3: Quote
BBeta Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Jezdzisz konno ?? Też kiedyś chciałam, ale jakoś nie wyszło ;] Quote
Bonsai Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 JUSTA! JUSTA! Masz kolejne zamówienie na banner! http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2455614#post2455614 :):):) Zrobisz to dla siostrzyczki, prawda, prawda??? Tak pięklny jak Twój i Patki . :) Quote
Vectra Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Pomóc wstać? :cool3: siakoś się pozbierałam sama :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='Bonsai']JUSTA! JUSTA! Masz kolejne zamówienie na banner! http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2455614#post2455614 :):):) Zrobisz to dla siostrzyczki, prawda, prawda??? Tak pięklny jak Twój i Patki . :) Zdjęcia są piękne, ale jeszcze dwóch Patkowych bannerków nie skończyłam :cool3: Jak podeślesz mi fotki i jakieś ładne tło no i powiesz jaki napis ma być to mogę zastanowić sie nad tą propozycją :evil_lol: [quote name='"BBeta"']Jezdzisz konno ?? Też kiedyś chciałam, ale jakoś nie wyszło ;] A tak jakoś wyszło, że jeżdżę :eviltong: [quote name='"Vectra"'] siakoś się pozbierałam sama :evil_lol: :evil_lol: W każdym razie polecam się na przyszłość ;) Quote
Bonsai Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Zdjęcia są piękne, ale jeszcze dwóch Patkowych bannerków nie skończyłam :cool3: Jak podeślesz mi fotki i jakieś ładne tło no i powiesz jaki napis ma być to mogę zastanowić sie nad tą propozycją :evil_lol: To se Patkulec poczeka. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Biednych schroniskowych psiaków nie wesprzesz? O Ty! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Bonsai napisał(a):To se Patkulec poczeka. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Biednych schroniskowych psiaków nie wesprzesz? O Ty! Módl sie, żeby Patka tu nie zajrzała :diabloti: Chcesz bannerek? Już dawno powinnam mieć w skrzynce mailowej jakieś materiały :cool3: Quote
bonita Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Oj to musi być już nerwowy, bo sylwester tuż, tuż, biedny. Wiele psów boi się wystrzałów, dobrze że w łazience nie masz okienka, ma tam swój schronik :). Quote
BBeta Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): A tak jakoś wyszło, że jeżdżę :eviltong: A moge wiedzieć gdzie ?? Quote
Recommended Posts