Sonix Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Koniecznie skonfiskuj ten aparat, nie mozemy doczekac sie zimowych fotek :D:D:D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='"Korenia"'] A ile teraz Gizmo ma latek ;> ? W maju mu 6 stuknęło ;) [quote name='"*luthien*"']siwusek:loveu: :loveu: :loveu: Wiesz... on się tak pod weimara podrabia - zaczyna od mordki :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Taki powiew lata... sierpień 06, fotki roboty Bonsai :) (narazie tylko 3, żeby Wam ładnie szczęście dozwać :evil_lol: ) Quote
Moniś Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ahhh, cóż za rozkoszne te 3 ostatnie fotki :loveu: i ta trawka zielona :loveu: Szkoda, że już śladu po niej nie ma :-( Pozdrawiamy! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Moniś - będzie już za parę miesięcy(trzeba być optymistą):cool3: Dziękujemy za odwiedziny :) Quote
Moniś Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Moniś - będzie już za parę miesięcy(trzeba być optymistą):cool3: Dziękujemy za odwiedziny :) a gdzie tam za pare - jak patrze na ten śnieg za oknem to wcale się na lato nie zanosi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Alu witaj w naszej galerii! :multi: Pośród tych wszystkich słonecznojesiennomokrozimowych fotek jeszcze tylko my trzymamy się lata ;) Quote
Moniś Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Pośród tych wszystkich słonecznojesiennomokrozimowych fotek jeszcze tylko my trzymamy się lata ;) całe szczęście, bo by człowiek zwątpił jakby przyszło sie gabić ciągle na ten rażący śnieg :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Dlaczego nie masz aparata :crazyeye: przecież miałaś :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Aprat jest, ale zakopany głęboko w szafce bo potrzebuje interwencji serwisu Canona. Jeden jedyny na całą Polskę mieści się w Wawie :mad: Ah ta wasza Warszawa :shake: Zaniedługo wstawię kolejne wspomnienia z lata, tylko obrobić muszę ;) Dzień dobry tak wogóle :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Żeby mnie takie trzy potwory dorwały na dzień dobry? boję się :-o Kolejne parę fotek by Bonsai... To zdjęcie podoba mi się najbardziej, odsłania mojego psa od strony, z której mi się jeszcze nigdy nie pokazał - zamyślonego marzyciela :cool3: A tu dowód na to, że znęcam się nad własnym psem :diabloti: Najpierw wołamy delikwenta do siebie... A potem brutalnie policzkujemy :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 :placz: przestan :placz: przestan nas tyrac tym slonkiem zielona trawka i powiewem letniego wiaterku:placz: Quote
Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jak możesz bić pieska po pyszczku :placz: :mad: Quote
e.v.a Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Vectra napisał(a):Jak możesz bić pieska po pyszczku :placz: :mad: :crazyeye: i pyta sie o to osoba znecajaca sie nad panna Sz:evil_lol: i nie zaprzeczaj ..przeciez widac jaka panna Sz jest znerwicowana :grin: Quote
Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 evaxon napisał(a)::crazyeye: i pyta sie o to osoba znecajaca sie nad panna Sz:evil_lol: i nie zaprzeczaj ..przeciez widac jaka panna Sz jest znerwicowana :grin: panna Sz to nie pies :eviltong: :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 evaxon napisał(a)::placz: przestan :placz: przestan nas tyrac tym slonkiem zielona trawka i powiewem letniego wiaterku:placz: To tak specjalnie :cool1: "Vectra" napisał(a): panna Sz to nie pies :eviltong: :eviltong: A czym/kim w takim razie? :crazyeye: Quote
Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): A czym/kim w takim razie? :crazyeye: panna Sz to suczka :diabloti: :eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 :pwitaj ale u was zielono ;)...u mnie błotno -deszczowo -szaro:angryy:zresztą u was teraz chyba też :cool3: Quote
Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 evaxon napisał(a)::angryy: Ewo nie łap za słowka:angryy: papryczków chilli się najadłaś :hmmmm: tak cię rozpaliło :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Vectra napisał(a):papryczków chilli się najadłaś :hmmmm: tak cię rozpaliło :evil_lol::evil_lol: nie lubie papryczkow:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='"Alicjarydzewska"']:pwitaj ale u was zielono ;-)...u mnie błotno -deszczowo -szaro:angryy:zresztą u was teraz chyba też :cool3: Gdybym znalazła tam za oknem choć jeden odcień zieleni, który jest na wcześniejszych zdjęciach to byłabym w 7 niebie. Bo ja od dwóch dni rozróżniam tylko wszelakie odmiany szarości. I stopnie przemoczenia :mad: Ewy, ta Wasza miłość powoli przenosi się również na "moje tereny". Cieszyć się czy uciekać? :evil_lol: Aż sobie podpis zmieniłam :] Quote
Recommended Posts