Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Moniś - będzie już za parę miesięcy(trzeba być optymistą):cool3:

Dziękujemy za odwiedziny :)

a gdzie tam za pare - jak patrze na ten śnieg za oknem to wcale się na lato nie zanosi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Pośród tych wszystkich słonecznojesiennomokrozimowych fotek jeszcze tylko my trzymamy się lata ;)

całe szczęście, bo by człowiek zwątpił jakby przyszło sie gabić ciągle na ten rażący śnieg :evil_lol:

Posted

Aprat jest, ale zakopany głęboko w szafce bo potrzebuje interwencji serwisu Canona. Jeden jedyny na całą Polskę mieści się w Wawie :mad:
Ah ta wasza Warszawa :shake:

Zaniedługo wstawię kolejne wspomnienia z lata, tylko obrobić muszę ;)

Dzień dobry tak wogóle :)

Posted

Żeby mnie takie trzy potwory dorwały na dzień dobry? boję się :-o

Kolejne parę fotek by Bonsai...

To zdjęcie podoba mi się najbardziej, odsłania mojego psa od strony, z której mi się jeszcze nigdy nie pokazał - zamyślonego marzyciela :cool3:

A tu dowód na to, że znęcam się nad własnym psem :diabloti:
Najpierw wołamy delikwenta do siebie...

A potem brutalnie policzkujemy :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Jak możesz bić pieska po pyszczku :placz: :mad:

:crazyeye: i pyta sie o to osoba znecajaca sie nad panna Sz:evil_lol: i nie zaprzeczaj ..przeciez widac jaka panna Sz jest znerwicowana :grin:

Posted

evaxon napisał(a):
:crazyeye: i pyta sie o to osoba znecajaca sie nad panna Sz:evil_lol: i nie zaprzeczaj ..przeciez widac jaka panna Sz jest znerwicowana :grin:

panna Sz to nie pies :eviltong: :eviltong:

Posted

evaxon napisał(a):
:placz: przestan :placz: przestan nas tyrac tym slonkiem zielona trawka i powiewem letniego wiaterku:placz:

To tak specjalnie :cool1:

"Vectra" napisał(a):
panna Sz to nie pies :eviltong: :eviltong:

A czym/kim w takim razie? :crazyeye:

Posted

[quote name='"Alicjarydzewska"']:pwitaj ale u was zielono ;-)...u mnie błotno -deszczowo -szaro:angryy:zresztą u was teraz chyba też :cool3:

Gdybym znalazła tam za oknem choć jeden odcień zieleni, który jest na wcześniejszych zdjęciach to byłabym w 7 niebie. Bo ja od dwóch dni rozróżniam tylko wszelakie odmiany szarości. I stopnie przemoczenia :mad:

Ewy, ta Wasza miłość powoli przenosi się również na "moje tereny". Cieszyć się czy uciekać? :evil_lol:

Aż sobie podpis zmieniłam :]