Korenia Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Patkant'] i w ogóle wszystko co zaczyna się na 'wy-' !! :cool3::cool3: Wyrzucić, wywieść, wynieść, wygnieść, wymaglować, wyprasować.. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='Patkant']Gizmuś! Cudny Gizmuś! :loveu::loveu: wycałować go prosze wycałować, wyściskać, wymiziać Ok, obiecuję, że napewno to zrobię ;) [quote name='"Patkant"']i w ogóle wszystko co zaczyna się na 'wy-' !! :cool3::cool3: Jesteś tego pewna? :diabloti: Dziękujemy za miłe słowka ;) Quote
Patkant Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Cytat: Napisał(a) Patkant i w ogóle wszystko co zaczyna się na 'wy-' !! :cool3::cool3: Jesteś tego pewna? Justa czyżbym wyczuła jakiś podtekst erotyczny!? :diabloti::diabloti: Quote
Dobcia Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Tylko jeden dzień mnie nie było, a tu tyle się dzieje:crazyeye::evil_lol: Co za tematy...:p Gizmuś taki kochany, niewinny, i te uszka zwinięte w rogalik:loveu: Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Patkant napisał(a):Justa czyżbym wyczuła jakiś podtekst erotyczny!? :diabloti::diabloti: o ! prosze i widziecie to nie ja tylko jakies podtexty wyczuwam :evil_lol: Quote
Patkant Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 No właśnie Pinczerka! My tu już z Evaxon wiemy kto te wszystkie podtexty stwarza... :mad: :siara::siara: Quote
KaRa_ Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ale wpatrzony na kogos;) Pewnie rywal tu byl,ze tak obwa****e:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Czy te oczy mogą kłamać?? Na co ona sie tak przygapiał :cool3: Coś dobrego pancia w ręce trzymała :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Patkant, Evaxon czy Wy w jakiejś podtextowej zmowie przeciwko mnie jesteście czy jak? :mad: :evil_lol: [quote name='"Kara_TC"'] Ale wpatrzony na kogos;-) Raczej w co :lol: [quote name='"Figa"']Na co ona sie tak przygapiał :cool3: Ile razy mam Ci mówić, że to facet! :mad: :diabloti::diabloti::diabloti: Ja jutro wyjeżdżam na cały weekend, wracam dopiero w niedziele wieczorem. Jadę(niestety bez psa)pożegnać wakacje na zlocie starych VW(ah garbuski :loveu:) pod Poznaniem ;) Obiecuję, że gdy wrócę przywiozę Wam wieeelką dostawę nowych fotek :p Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Patkant, Evaxon czy Wy w jakiejś podtextowej zmowie przeciwko mnie jesteście czy jak? :mad: :evil_lol: ja ?? no co ty :siara: :siara: :siara: przywiez foty :multi: Quote
Patkant Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ekhm... Ekhm... :motz::x Pinczerka wróciła już z wyjazdów a nowej porcji fotek dalej nie wstawiła. :mad::mad: Quote
Patkant Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Pinczerka oj to sobie przechlapałaś :mad::mad: Ja czekam i czekam... Moja poduszka już jest mokra od łez, że fotek jeszcze nie wrzuciłaś... :diabloti::diabloti: Ja chce zobaczyć Gizmusia!!:mad::mad: Quote
Vectra Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 FOTKI GDZIE Są FOTKI :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Vectra']FOTKI GDZIE Są FOTKI :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad:Jak wyżej Quote
bonita Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:Jak wyżej no właśnie gdzie:mad: :mad: :mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Pamiętacie mnie jeszcze? Tęskniliście, prawda? Bo ja spać po nocach nie mogłem... Wprawdzie zepsuł nam się na dobre aparat i nie mamy nowych zdjęć(a przecież tak ładnie wyglądam na tle śniegu!)... Ale nie zostawicie nas, prawda? WELCOME BACK po angielsku :cool3: Quote
Dobcia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Witaj po długiej nieobecności:multi: Jak dawno foci Gizma nie widziałam, nie ładnie takiego przystojniaka nam oszczędzać:p Co za wygodniś z niego:loveu: Trzeba szybko aparacik naprawiać, bo śnieg może długo się nieutrzymać:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Dobciu muszę od kogoś skonfiskować aparat, bo mój ma jakąś tam wadę, którą można usunąć tylko w serwisie Canona w Warszawie :angryy: Dzisiaj śnieg nam zniknął, pozostała ciapa... aż się z domu ruszać nie chce... Korenia, siwe włoski pojawiły się już w 3 roku życia ;) Za dużo psa stresujemy :roll: Quote
Korenia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Korenia, siwe włoski pojawiły się już w 3 roku życia ;) Za dużo psa stresujemy :roll: A ile teraz Gizmo ma latek ;> ? Quote
Mi. Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 przyszlam, zobaczylam i sie zdziwilam:razz: siwusek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts