_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']SYLWIA! ŻYJESZ JESZCZE? Może podstawowe zabiegi podtrzymywania życia potrzebne? Jestem ratownikiem PCK! :evil_lol: A ja umarłam jak zobaczyłam te jajeczka :diabloti::diabloti::diabloti: dobra czytam to co naskrobałas :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='matusz5']a bo dlatego, że wybieram się na Akademię Muzyczną w Poznaniu :) a niemiecki to ja mam rozszerzony:diabloti: co wy chcecie od tego języka?:evil_lol: Grasz na jakiś instrumentach? Jakich? Nie wiedziałam, że aż tak wielki artysta z Ciebie :) Chyba jakiś patriotyczny uraz :evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']no tak. Ludzie niby pomagają a jednak sprawiają dużo problemów. Ja cię ciesze że nasze babeczki w TBG doceniają nas, i są otwarte na nasze pomysły, pomoc ... ale cóż zrobić... Ty jesteś aktywnie w wolontariacie? [quote name='"_ChiQuiTa_"']A ja umarłam jak zobaczyłam te jajeczka :diabloti::diabloti::diabloti: A Tobie tylko jajca w głowie :evil_lol: Quote
Matusz Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Stęskniłam się za Wami :loveu: oo jak miło :loveu::loveu::loveu: my za Tobą też :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 My za Tobą też tęskniliśmy króweczko :buzi: A mnie już nic nie pomoże niestety.... :shake: Umierałam tu sobie u Was w galerii i nikt mi nie pomógł... bezczelni :placz: Quote
Matusz Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Grasz na jakiś instrumentach? Jakich? Nie wiedziałam, że aż tak wielki artysta z Ciebie :) Chyba jakiś patriotyczny uraz :evil_lol: nie gram śpiewam za to:diabloti: chcę iść tam na wydział III - Wokalistyka i śpiew solowy :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Spragnieni wiedzy, już odpowiadam na Wasze pytania :) Nie odzywałam się przez te parę dni z powodu ogromu zajęć i obowiązków, które zwaliły mi się na głowę :oops: Szkoła połączona z pozorowaniem na kursach pierwszej pomocy, psem, TZtem, sprzątaniem, różnorakimi wyprawami... Ale już jestem, weekend się zaczął! :multi: :loveu: Dzisiaj byliśmy z TZtem po Wibrysa - upragnionego kotecka prosto od Berni :) Wibrysek jest cudny, czarny z białymi znaczeniami, 3 miesięczny, trochę nieśmiały wariat :loveu: Jak na razie siedzi pod łóżkiem, ale TZcik po pierwszej nocy spędzonej z nim ma mi zdać relacje odnośnie oswajania :) Udało mi się tez poznać na żywo kociarnię Berni, o której tyle słyszałam - 10 kotów, wszystkie piękne, wszystkie zadbane, wszystkie wypieszczone :loveu: I Scooby, psiak, któremu nie dawano szans na przeżycie, bo był tak wychudzony...a teraz grubasek już z niego :) Jutro kursanci zdają test teoretyczny i praktyczny z pierwszej pomocy, więc nareszcie będą nas charakteryzować do scenek :diabloti: Potem jadę zobaczyć co tam u kociaka :) A w niedzielę z żywieckimi biedami na spacerek :) Gizmuś ostatnio chodzi jakiś taki przybity, ożywa tylko na spacerach, nie wiem czemu :( Jakaś jesienna melancholia? Albo moje ciągłe zabieganie, nie mamy czasu na długie spacery :-( Fotek nie mam, ale obiecuję, że się poprawie :oops: I Gizmo będzie i Wibrys i kosze i patyczaki :razz: Stęskniłam się za Wami :loveu: Jak ja się ciesze, że na razie zwolniłam tępo. Ale od jutra zacznę nadrabiać zaległości, czeka mnie tydzień samych sprawdzianów, a nadchodzące 2 tyg będę miała wycięte z życiorysu. Bo za 2 tyg praktyki i nas męczą że niby ocen musimy mieć dużo bo potem grudzień i nie damy rady bla bla... Gizmowaty spokojny? To napewno przez ta jesień. Moja Tina na odwrót jesień się zaczęła mi się nic nie chce a ona zachowuje się jak za dawnych lat czyli jej odpiernicza. Spacerów się domaga, wariuje :p A stęskniłam się za Toooobą masakrycznie :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Ty jesteś aktywnie w wolontariacie? A Tobie tylko jajca w głowie :evil_lol: Czy aktywnie ? Trudno powiedzieć, bo jak na razie jako takiego azylu nie mamy. Zwierzaki są po ludziach i nie za bardzo mamy jak fizycznie z psiakami się widzieć. Ale nie powiem, że sie zdarza. Na razie moja pomoc to rozwieszanie ulotek, ogłaszanie w internecie, robienie zdjęć, tymczasy a jak trzeba to i sprawdzanie domu. Dopiero jak wybudują schron będziemy aktywnie pomagać. Gdzież tam znowu :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 A Tobie tylko jajca w głowie :evil_lol:I tylko by dawała na lewo i prawo!! :roflt: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='matusz5'] oo jak miło :loveu::loveu::loveu: my za Tobą też :loveu: [quote name='Pimpek']Ja się też za tobą stęskniłam :D [quote name=':: FiGa ::']My za Tobą też tęskniliśmy króweczko :buzi: A mnie już nic nie pomoże niestety.... :shake: Umierałam tu sobie u Was w galerii i nikt mi nie pomógł... bezczelni :placz: To mi dopiero miło :loveu: :loveu: :loveu: Mam ducha w galerii, łaaaaa :-o [quote name='matusz5']nie gram śpiewam za to:diabloti: chcę iść tam na wydział III - Wokalistyka i śpiew solowy :) Zaskakujesz mnie :razz: [quote name='_ChiQuiTa_']Jak ja się ciesze, że na razie zwolniłam tępo. Ale od jutra zacznę nadrabiać zaległości, czeka mnie tydzień samych sprawdzianów, a nadchodzące 2 tyg będę miała wycięte z życiorysu. Bo za 2 tyg praktyki i nas męczą że niby ocen musimy mieć dużo bo potem grudzień i nie damy rady bla bla... Gizmowaty spokojny? To napewno przez ta jesień. Moja Tina na odwrót jesień się zaczęła mi się nic nie chce a ona zachowuje się jak za dawnych lat czyli jej odpiernicza. Spacerów się domaga, wariuje :p A stęskniłam się za Toooobą masakrycznie :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: Wierzę, że sobie poradzisz :) Dogomaniacy potrafią :loveu: A ja muszę przyzwyczaić się do takiego trybu życia, jeśli chcę zrealizować swoje prawnicze marzenia... :roll: U nas okres największej aktywności zaczyna się z nadejściem pierwszego śniegu - wtedy to dopiero jest zabawa! :evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']Czy aktywnie ? Trudno powiedzieć, bo jak na razie jako takiego azylu nie mamy. Zwierzaki są po ludziach i nie za bardzo mamy jak fizycznie z psiakami się widzieć. Ale nie powiem, że sie zdarza. Na razie moja pomoc to rozwieszanie ulotek, ogłaszanie w internecie, robienie zdjęć, tymczasy a jak trzeba to i sprawdzanie domu. Dopiero jak wybudują schron będziemy aktywnie pomagać. A ja myślałam, że macie schrn, bo tyle ogłoszeń na dogo widziałam :oops: Wielkie jesteście :) [quote name=':: FiGa ::']I tylko by dawała na lewo i prawo!! :roflt: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :: FiGa :: napisał(a):I tylko by dawała na lewo i prawo!! :roflt: Uważaj maleńka :mad::mad: pinczerka_i_Gizmo napisał(a)::buzi: :buzi: :buzi: Wierzę, że sobie poradzisz :smile: Dogomaniacy potrafią :loveu: A ja muszę przyzwyczaić się do takiego trybu życia, jeśli chcę zrealizować swoje prawnicze marzenia... :roll: U nas okres największej aktywności zaczyna się z nadejściem pierwszego śniegu - wtedy to dopiero jest zabawa! :evil_lol: Ech ja też się muszę przestawić żeby zrealizować swoje weterynaryjne marzenia :roll: a u nas jak śnieg spadnie to Tiny nie widać... można ją znaleźć pod pierzyną :diabloti::diabloti: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A ja myślałam, że macie schrn, bo tyle ogłoszeń na dogo widziałam :oops: Wielkie jesteście :smile: Niestety jeszcze nie ma, dlatego jest tak czasem ciężko. Teraz np brakuje nam miejsc :-(:shake: Quote
Dobcia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 To prawda, w końcu weekendzik:lol: Wreszcie więcej czasu dla psa, więc Gizmulkowi humorek pod okiem czujnej i troskliwej panci na pewno szybko wróci:) Czekamy na fotki kociamberka i reszty;) Quote
Matusz Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Zaskakujesz mnie :razz: :diabloti: hehehe... jakby tego mało to jeszcze jestem w grupie teatralnej zmysł zapraszam do galerii :diabloti:http://www.zmysl.zabart.com/ Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Uważaj maleńka :mad::mad:Ale ja mam to udokumentowane!! :evilbat: Sama tak napisałas! Quote
Celina12 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Jak cudnie-mały czarny Koteczek....:loveu::loveu: Oj jakbym chciała zobaczyć zdjęcie no i Gizmusia melancholijnego....mój Hektorek też jak sama widziałaś :evil_lol::evil_lol:..dziwnie się patrzy na świat... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Ech ja też się muszę przestawić żeby zrealizować swoje weterynaryjne marzenia :roll: a u nas jak śnieg spadnie to Tiny nie widać... można ją znaleźć pod pierzyną :diabloti::diabloti: Niestety jeszcze nie ma, dlatego jest tak czasem ciężko. Teraz np brakuje nam miejsc :-(:shake: Chyba obie bardzo wysoko celujemy... mam nadzieję, że uda nam się spełnić zamierzone cele :) No bo ona taka malutka... ;) Hm... Ktoś Wam podrzuca psy, czy bierzecie z ulicy? Daleko jest najbliższe schronisko? [quote name='Dobcia']To prawda, w końcu weekendzik:lol: Wreszcie więcej czasu dla psa, więc Gizmulkowi humorek pod okiem czujnej i troskliwej panci na pewno szybko wróci:) Czekamy na fotki kociamberka i reszty;) Trzymam Cię za słowo, wybierzemy się gdzieś na długi spacerek, to może winy zostaną wybaczone :) [quote name='matusz5'] hehehe... jakby tego mało to jeszcze jestem w grupie teatralnej zmysł zapraszam do galerii :diabloti:http://www.zmysl.zabart.com/ :-o yyy... coś jeszcze? :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Ale ja mam to udokumentowane!! :evilbat: Sama tak napisałas! Dobrałyście się :evil_lol: Quote
Matusz Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] :-o yyy... coś jeszcze? :evil_lol: to już niestety wszystko... aaaa i jeszcze chór szkolny :evil_lol: i w kościele :p Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 dzis tylko wpadam powiedzieć Dobry wieczór :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dobrałyście się :evil_lol:Czy Ty coś sugerujesz? :mad: Ja w życiu nie napisałabym "ja bym z chęcią komuś dała :diabloti:" :roflt: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=7789836&postcount=3257 Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ale ja mam to udokumentowane!! :evilbat: Sama tak napisałas! Nie fikaj :mad::evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Chyba obie bardzo wysoko celujemy... mam nadzieję, że uda nam się spełnić zamierzone cele :smile: No bo ona taka malutka... ;-) Hm... Ktoś Wam podrzuca psy, czy bierzecie z ulicy? Daleko jest najbliższe schronisko? Ja tam w siebie wierzę... i chyba tylko ja :roll: Tiaaa ale za to jaka cwaniara :cool1: Ja jestem wolontariuszką w stowarzyszeniu. Powstało w 2004 roku (jak mnie pamięć nie zawodzi) no i otrzymaliśmy status coś tam organizacji dobra publicznego i można oddać nam 1% :p No i jest nas sporo dobrych ludzi :) i zwierzęta które są pod naszą opieką na razie przebywają jak to się mówi po ludziach. Najbliższe schronisko w Mielcu, ale oddajemy tam jak już naprawdę sprawa jest beznadziejna tzn, kiedy niema co z psiakiem zrobić. [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobrałyście się :evil_lol: yyy... znam ją? :???::confused: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Czy Ty coś sugerujesz? :mad: Ja w życiu nie napisałabym "ja bym z chęcią komuś dała :diabloti:" :roflt: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=7789836&postcount=3257 Paaatrz !!! będzie mi teraz wypominać burak :mad::mad::mad::diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Celina12']Jak cudnie-mały czarny Koteczek....:loveu::loveu: Oj jakbym chciała zobaczyć zdjęcie no i Gizmusia melancholijnego....mój Hektorek też jak sama widziałaś :evil_lol::evil_lol:..dziwnie się patrzy na świat... Przecież miało być urzekające spojrzenie... :evil_lol: O taki łaaaadny jest Wibrysek - tu fotka jeszcze u Berni :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='matusz5']to już niestety wszystko... aaaa i jeszcze chór szkolny :evil_lol: i w kościele :p :roll: Ja zawsze wiedziałam, że Dogomaniacy zdolni są :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']dzis tylko wpadam powiedzieć Dobry wieczór :loveu: Dobry wieczór Kochana :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Czy Ty coś sugerujesz? :mad: Ja w życiu nie napisałabym "ja bym z chęcią komuś dała :diabloti:" :roflt: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=7789836&postcount=3257 Teraz już wszystko jasne :lol: :lol: :lol: Quote
Celina12 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Mateńko jakbym mojego Dyndałka widziała....śliczny ze skarpetkami i krawacikiem :loveu::loveu: Dyndałek dlatego ,że wieszał się na...firankach...:diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Cześć zalatana Gizmusiowa ;) Wibrysek jest śliczny :loveu: Mam nadzieje, że będą fotki melancholijnego Gizmusia :cool3: i czekam na więcej Wibryska :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Celina12 napisał(a):Mateńko jakbym mojego Dyndałka widziała....śliczny ze skarpetkami i krawacikiem :loveu::loveu: Dyndałek dlatego ,że wieszał się na...firankach...:diabloti: Hehe... oryginalne imię :lol: agaciaaa napisał(a):Cześć zalatana Gizmusiowa ;) Wibrysek jest śliczny :loveu: Mam nadzieje, że będą fotki melancholijnego Gizmusia :cool3: i czekam na więcej Wibryska :loveu: Czeeeść :loveu: Hm... postaram sie uchwycić melancholię pinczera, ale jutro raczej mam w planach spacerek, więc znów będą szaleństwa :evil_lol: Quote
Recommended Posts