pinczerka_i_Gizmo Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::evil_lol: A wyślij, wyślij :evil_lol: Albo najlepiej Ty tez jedź z nimi, na kimś w koncu musieli się wzorować :eviltong: :mad: :mad: :mad: Rybka_39 napisał(a):Wtam:eviltong: Super fotki jak zwykle...kurcze nie moge sie nadziwic, Gizmo ma taki fajny kolorek:razz: Cześć! :loveu: A ja bez wyrzutów przyznam, że mi też się ta jego rudość bardzo podoba :oops: Zwłaszcza w zimie, kiedy tak wyraźnie odznacza się od śniegu... ;) Właśnie wróciłam z rowerowej wycieczki - paaadam! I znów kicham, bo mi koszą trawę pod oknem :placz: Quote
Dobcia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Biedactwo...:calus: Moja alergia jest na coś zupełnie przeciwnego, bo kicham tylko w miastach... ale na tyle mocno, ze bez leków nie mogę normalnie funkcjonować:shake: a w domku przynajmniej oszczędzam na lekach:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Dobcia']Biedactwo...:calus: Moja alergia jest na coś zupełnie przeciwnego, bo kicham tylko w miastach... ale na tyle mocno, ze bez leków nie mogę normalnie funkcjonować:shake: a w domku przynajmniej oszczędzam na lekach:loveu: :calus: Na Twoim miejscu nie narzekałabym zbytnio - pola, lasy i łąki byłyby dla mnie zdecydowanie lepsze do 'wytrzymania', niż zatłoczone miasto ;) Chciałam się Wam pochwalić jaka już wielka i okazała jest Antosia: Dodam iż stan jajek na dzień dzisiejszy wynosi : 78. Co ja z nimi wszystkimi zrobię? :shake: Quote
BBeta Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Masz alergie ?? Współczuje :buzi: Co do Gizma i AA to jak najbardziej popieram :diabloti: Quote
Dobcia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 78???:crazyeye: I jak ty znajdziesz dla nich tyle imion??? Ale może z patyczkami jest jak z rybkami? Zwykle od jednej samicy mam ok.15 rybiątek, z czego mniej więcej połowa wyrasta na duże rybki:roll:;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 BBeta napisał(a):Masz alergie ?? Współczuje :buzi: Co do Gizma i AA to jak najbardziej popieram :diabloti: Alergia, nie alergia... Wiosną, zawsze jest masakra :( Ale dziękuję :buzi: Ty mi tu psa AA straszysz, a nie chcę nic mówić - ale Kaja spotka się z nim przy najbliższym bielskim spotkaniu Dogomaniaków... I co, jak jej się to uzależnienie Gizmusia spodoba ? :cool3: Dobcia napisał(a):78???:crazyeye: I jak ty znajdziesz dla nich tyle imion??? Ale może z patyczkami jest jak z rybkami? Zwykle od jednej samicy mam ok.15 rybiątek, z czego mniej więcej połowa wyrasta na duże rybki:roll:;) Wiesz, o imionach nawet nie myślałam... :lol: Pan z pobliskiego zoologa zobowiązał się wziąć parę we wrześniu, po znajomych się porozdaje, do Żywca parę podeśle... :razz: Ja tylko mam nadzieję, że choć połowa z tych jajeczek się nie wykluje :roll: Quote
Anecioreczek Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 http://images23.fotosik.pl/36/e2052ebc981b07c6med.jpg U nas w Polsce By to Tak długo nie postało:evil_lol::evil_lol: 78 jajek?! :mdleje: Quote
basia2202 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 witaaajcie ach witaaaajcieeee :Rose: oo.. widziałam nowe Gizmusiowe fotuszki :p ależ on jest pięknym paszczakiem :cool3: a to to takie małe futrzane za kratkami... toż to koszatniczka była? ;) miziamy Twoje futrzaki i cmokamy w czółko :loveu: Quote
anetta Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 :mdleje: liczysz te jajca czy co?! Nie wiedzialam ze masz Pania Patyczakowata :eviltong: Czyms ja karmisz? Quote
haska_12 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Hejo :D:D:D Ale mnie w tej galeryji dawniutko nie byłko xDD No ale wrocilam i pochwale Antosie :) Sliczna jest i yy.. 78 jajcow? ohoho ;D Quote
Pianka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Nie no jak możesz karmic psa alkoholem. Oj ty nie dobra:mad::eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 [quote name='Anecioreczek']http://images23.fotosik.pl/36/e2052ebc981b07c6med.jpg U nas w Polsce By to Tak długo nie postało:evil_lol::evil_lol: Dokładnie to samo pomyślałam... Złomiarze zarobiliby fortunę :evil_lol: [quote name='basia2202']witaaajcie ach witaaaajcieeee :Rose: oo.. widziałam nowe Gizmusiowe fotuszki :p ależ on jest pięknym paszczakiem :cool3: a to to takie małe futrzane za kratkami... toż to koszatniczka była? ;) miziamy Twoje futrzaki i cmokamy w czółko :loveu: Cześć Basiu! :loveu: Paszczakiem? Ja Ci dam! :mad: Dobrze, że dodałaś 'pięknym' :p Nawet koszatniczka x2 ;) [quote name='anetta']:mdleje: liczysz te jajca czy co?! Nie wiedzialam ze masz Pania Patyczakowata :eviltong: Czyms ja karmisz? Jajeczka trzeba trzymać w specjalnym inkubatorze, który zapewni wilgoć(zrobiony z plastikowej butelki :eviltong: ), więc przy przekładaniu z akwarium policzyłam te małe dziadostwa ;) Nawet nie jedną mam, a aż 3 Panie Patyczakowate ;) A czym je karmię? Nie ma nic prostszego jak wyżywienie patyczaków - raz liście jabłonki, innym razem z krzaku jeżyn... i wcinają ;) [quote name='haska_12']Hejo :D:D:D Ale mnie w tej galeryji dawniutko nie byłko xDD No ale wrocilam i pochwale Antosie :) Sliczna jest i yy.. 78 jajcow? ohoho ;D Cześć! :loveu: No długo Cię nie było, długo :mad: Chcesz jedno jajeczko? :razz: [quote name='Pianka']Nie no jak możesz karmic psa alkoholem. Oj ty nie dobra:mad::eviltong: To był jego wybór :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Walcząc ze zwieszającą się DGM dodaję nowe zdjęcia :) Pierwsza część(15 fotek) z kolejnego spaceru z Szarikiem, jego pancią i młodszym bratem - Wodzirejem Zabawy. Reszta po odmuleniu się DOGO ;) Quote
Anecioreczek Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 http://images26.fotosik.pl/46/e6a6690be4925460med.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 http://images28.fotosik.pl/46/275a027a8826c3f0med.jpg :loveu:piękny, uśmiechniety pies:loveu: Ale coś mi się wydaje, że słabo sie stara kopać... jakiś taki czysty jest:lol: Koniecznie dobek mu musi przypomnieć, co to znaczy prawdziwe kopanie:evil_lol: Quote
BBeta Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ty mi tu psa AA straszysz, a nie chcę nic mówić - ale Kaja spotka się z nim przy najbliższym bielskim spotkaniu Dogomaniaków... I co, jak jej się to uzależnienie Gizmusia spodoba ? :cool3: Czyli jednak potwierdzasz, że nadużywa alkoholu :cool3: :diabloti: A mały nie odstępuje chyba Gizma na krok :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 http://images26.fotosik.pl/46/e6a6690be4925460med.jpg :loveu: :mdleje: Quote
basia2202 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Cześć Basiu! :loveu: Paszczakiem? Ja Ci dam! :mad: Dobrze, że dodałaś 'pięknym' :p Nawet koszatniczka x2 ;) Ooooj no.. Gizmusiowa Pańciu :cool3: chyba mnie coś nie ten teges zrozumiałaś :cool3: piękny paszczak to było z sympatii!! paszczak.. znaczy się, że ma piękną paszczę:loveu: czyli też pycholka - jak kto woli ;) co by jasność była...:eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Cześć dziewuchy! :loveu: [quote name='basia2202']Ooooj no.. Gizmusiowa Pańciu :cool3: chyba mnie coś nie ten teges zrozumiałaś :cool3: piękny paszczak to było z sympatii!! paszczak.. znaczy się, że ma piękną paszczę:loveu: czyli też pycholka - jak kto woli ;) co by jasność była...:eviltong: Pycholek już ładniej brzmi ;) Mi się paszczak kojarzy z czymś ... paszczakowym :evil_lol: Ale Twoja wersja coraz bardziej mi się podoba :loveu: [quote name='Anecioreczek']http://images26.fotosik.pl/46/e6a6690be4925460med.jpg :loveu::loveu::loveu: Ja też się zakochałam w tym zdjęciu :loveu: [quote name='Dobcia']http://images28.fotosik.pl/46/275a027a8826c3f0med.jpg :loveu:piękny, uśmiechniety pies:loveu: Ale coś mi się wydaje, że słabo sie stara kopać... jakiś taki czysty jest:lol: Koniecznie dobek mu musi przypomnieć, co to znaczy prawdziwe kopanie:evil_lol: Nie martw się Jadziu, mam w aparacie, jeszcze nie ściągnięte na kompa, zdjęcia kopacza special for You :cool3: Ale to jeszcze trochę trzeba będzie poczekać ;) Bo jestem bardzo do tyłu ze zdjęciami. [quote name='BBeta']Czyli jednak potwierdzasz, że nadużywa alkoholu :cool3: :diabloti: A mały nie odstępuje chyba Gizma na krok :cool3: :siara: Pewnie, że nie odstępuje, on by za nim na koniec świata poszedł ;) Ale Gizmo zazwyczaj z tą swoją piękną dumną miną wymija szczeniaka, albo po prostu traktuje go jak powietrze :roll: [quote name=':: FiGa ::']http://images26.fotosik.pl/46/e6a6690be4925460med.jpg :loveu: :mdleje: Widzę, że Gizmo zdobywa coraz więcej fanek ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 No to lecimy dalej ze zdjęciami ;) Spaceru c.d. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 c.d. A takie niebo było nad nami Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 c.d. Troskliwa pancia The end :) Podziwiajcie! Quote
Recommended Posts