Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
:evil_lol: A wyślij, wyślij :evil_lol: Albo najlepiej Ty tez jedź z nimi, na kimś w koncu musieli się wzorować :eviltong:

:mad: :mad: :mad:

Rybka_39 napisał(a):
Wtam:eviltong:
Super fotki jak zwykle...kurcze nie moge sie nadziwic, Gizmo ma taki fajny kolorek:razz:

Cześć! :loveu:
A ja bez wyrzutów przyznam, że mi też się ta jego rudość bardzo podoba :oops: Zwłaszcza w zimie, kiedy tak wyraźnie odznacza się od śniegu... ;)

Właśnie wróciłam z rowerowej wycieczki - paaadam! I znów kicham, bo mi koszą trawę pod oknem :placz:

Posted

Biedactwo...:calus:
Moja alergia jest na coś zupełnie przeciwnego, bo kicham tylko w miastach... ale na tyle mocno, ze bez leków nie mogę normalnie funkcjonować:shake: a w domku przynajmniej oszczędzam na lekach:loveu:

Posted

[quote name='Dobcia']Biedactwo...:calus:
Moja alergia jest na coś zupełnie przeciwnego, bo kicham tylko w miastach... ale na tyle mocno, ze bez leków nie mogę normalnie funkcjonować:shake: a w domku przynajmniej oszczędzam na lekach:loveu:

:calus:

Na Twoim miejscu nie narzekałabym zbytnio - pola, lasy i łąki byłyby dla mnie zdecydowanie lepsze do 'wytrzymania', niż zatłoczone miasto ;)

Chciałam się Wam pochwalić jaka już wielka i okazała jest Antosia:

Dodam iż stan jajek na dzień dzisiejszy wynosi : 78.

Co ja z nimi wszystkimi zrobię? :shake:

Posted

78???:crazyeye: I jak ty znajdziesz dla nich tyle imion???

Ale może z patyczkami jest jak z rybkami? Zwykle od jednej samicy mam ok.15 rybiątek, z czego mniej więcej połowa wyrasta na duże rybki:roll:;)

Posted

BBeta napisał(a):
Masz alergie ?? Współczuje :buzi:

Co do Gizma i AA to jak najbardziej popieram :diabloti:

Alergia, nie alergia... Wiosną, zawsze jest masakra :( Ale dziękuję :buzi:

Ty mi tu psa AA straszysz, a nie chcę nic mówić - ale Kaja spotka się z nim przy najbliższym bielskim spotkaniu Dogomaniaków... I co, jak jej się to uzależnienie Gizmusia spodoba ? :cool3:

Dobcia napisał(a):
78???:crazyeye: I jak ty znajdziesz dla nich tyle imion???

Ale może z patyczkami jest jak z rybkami? Zwykle od jednej samicy mam ok.15 rybiątek, z czego mniej więcej połowa wyrasta na duże rybki:roll:;)

Wiesz, o imionach nawet nie myślałam... :lol:
Pan z pobliskiego zoologa zobowiązał się wziąć parę we wrześniu, po znajomych się porozdaje, do Żywca parę podeśle... :razz:

Ja tylko mam nadzieję, że choć połowa z tych jajeczek się nie wykluje :roll:

Posted

witaaajcie ach witaaaajcieeee :Rose:

oo.. widziałam nowe Gizmusiowe fotuszki :p ależ on jest pięknym paszczakiem :cool3:

a to to takie małe futrzane za kratkami... toż to koszatniczka była? ;)

miziamy Twoje futrzaki i cmokamy w czółko :loveu:

Posted

[quote name='Anecioreczek']http://images23.fotosik.pl/36/e2052ebc981b07c6med.jpg
U nas w Polsce By to Tak długo nie postało:evil_lol::evil_lol:

Dokładnie to samo pomyślałam... Złomiarze zarobiliby fortunę :evil_lol:

[quote name='basia2202']witaaajcie ach witaaaajcieeee :Rose:

oo.. widziałam nowe Gizmusiowe fotuszki :p ależ on jest pięknym paszczakiem :cool3:

a to to takie małe futrzane za kratkami... toż to koszatniczka była? ;)

miziamy Twoje futrzaki i cmokamy w czółko :loveu:

Cześć Basiu! :loveu:

Paszczakiem? Ja Ci dam! :mad: Dobrze, że dodałaś 'pięknym' :p

Nawet koszatniczka x2 ;)

[quote name='anetta']:mdleje:
liczysz te jajca czy co?!

Nie wiedzialam ze masz Pania Patyczakowata :eviltong: Czyms ja karmisz?

Jajeczka trzeba trzymać w specjalnym inkubatorze, który zapewni wilgoć(zrobiony z plastikowej butelki :eviltong: ), więc przy przekładaniu z akwarium policzyłam te małe dziadostwa ;)

Nawet nie jedną mam, a aż 3 Panie Patyczakowate ;) A czym je karmię? Nie ma nic prostszego jak wyżywienie patyczaków - raz liście jabłonki, innym razem z krzaku jeżyn... i wcinają ;)

[quote name='haska_12']Hejo :D:D:D Ale mnie w tej galeryji dawniutko nie byłko xDD No ale wrocilam i pochwale Antosie :) Sliczna jest i yy.. 78 jajcow? ohoho ;D

Cześć! :loveu: No długo Cię nie było, długo :mad:

Chcesz jedno jajeczko? :razz:

[quote name='Pianka']Nie no jak możesz karmic psa alkoholem. Oj ty nie dobra:mad::eviltong:

To był jego wybór :diabloti:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ty mi tu psa AA straszysz, a nie chcę nic mówić - ale Kaja spotka się z nim przy najbliższym bielskim spotkaniu Dogomaniaków... I co, jak jej się to uzależnienie Gizmusia spodoba ? :cool3:

Czyli jednak potwierdzasz, że nadużywa alkoholu :cool3: :diabloti:

A mały nie odstępuje chyba Gizma na krok :cool3:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Cześć Basiu! :loveu:
Paszczakiem? Ja Ci dam! :mad: Dobrze, że dodałaś 'pięknym' :p
Nawet koszatniczka x2 ;)

Ooooj no.. Gizmusiowa Pańciu :cool3: chyba mnie coś nie ten teges zrozumiałaś :cool3:
piękny paszczak to było z sympatii!! paszczak.. znaczy się, że ma piękną paszczę:loveu: czyli też pycholka - jak kto woli ;) co by jasność była...:eviltong:

Posted

Cześć dziewuchy! :loveu:

[quote name='basia2202']Ooooj no.. Gizmusiowa Pańciu :cool3: chyba mnie coś nie ten teges zrozumiałaś :cool3:
piękny paszczak to było z sympatii!! paszczak.. znaczy się, że ma piękną paszczę:loveu: czyli też pycholka - jak kto woli ;) co by jasność była...:eviltong:

Pycholek już ładniej brzmi ;) Mi się paszczak kojarzy z czymś ... paszczakowym :evil_lol: Ale Twoja wersja coraz bardziej mi się podoba :loveu:

[quote name='Anecioreczek']http://images26.fotosik.pl/46/e6a6690be4925460med.jpg :loveu::loveu::loveu:

Ja też się zakochałam w tym zdjęciu :loveu:

[quote name='Dobcia']http://images28.fotosik.pl/46/275a027a8826c3f0med.jpg
:loveu:piękny, uśmiechniety pies:loveu:

Ale coś mi się wydaje, że słabo sie stara kopać... jakiś taki czysty jest:lol:
Koniecznie dobek mu musi przypomnieć, co to znaczy prawdziwe kopanie:evil_lol:

Nie martw się Jadziu, mam w aparacie, jeszcze nie ściągnięte na kompa, zdjęcia kopacza special for You :cool3: Ale to jeszcze trochę trzeba będzie poczekać ;) Bo jestem bardzo do tyłu ze zdjęciami.

[quote name='BBeta']Czyli jednak potwierdzasz, że nadużywa alkoholu :cool3: :diabloti:

A mały nie odstępuje chyba Gizma na krok :cool3:

:siara:

Pewnie, że nie odstępuje, on by za nim na koniec świata poszedł ;) Ale Gizmo zazwyczaj z tą swoją piękną dumną miną wymija szczeniaka, albo po prostu traktuje go jak powietrze :roll:

[quote name=':: FiGa ::']http://images26.fotosik.pl/46/e6a6690be4925460med.jpg
:loveu: :mdleje:

Widzę, że Gizmo zdobywa coraz więcej fanek ;)