*Magda* Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 12 minut temu, majoka napisał: patrząc na śnieg, chcę święta i choinkę! Theodor ciągle pyta, kiedy będziemy pisać list do Mikołaja :D Quote
mar....ka Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Theodor ciągle pyta, kiedy będziemy pisać list do Mikołaja :D widzisz jak pasuje do teściowej :P Quote
Tyśka) Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Ja chcę zimę tylko z jednego względu - zobaczę się z Kurzełkiem! :) Quote
dwbem Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Skoro pies jest łagodny i lubi ludzi to tym bardziej po co straszyć otoczenie kolcami. Poza tym takie obroże już są niemodne bo ładne to nigdy nie byly. I dziwię się, że się podoba dziewczynie bo jeszcze facetom to się mnioej dziwiłam. A pies nie bawił się nigdy z innymi nawet jak był młody? Jeżeli byl izolowany od towarzystwa innych psów to mu współczuję. Ale nie robię hallo, powiedzialam tylko co o tym myśle ale przecież nic nikomu nie narzucam. Quote
Tyśka) Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Mnie się podobały kiedys obroże - i pomagają one odstraszyć ludzi. To jest dobre, zwłaszcza jak nie życyzmy sobie, by ktoś pchał łapy do psa. Z tego co wiem to od zawsze Oscar ma problemy z psami. Aga pracuje nad tym i jest trochę lepiej, ale wiem że długo z tym walczyła, więc nie ma co się oburzać. :) Psy nie muszą lubić pobratymców. Quote
Oscar Patric Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 Nigdy nie bylam jak Wszyscy podobaja mi sie obroze z kolcami i dla tego Syno taka ma.Glaskaja Ksiecia ludzie i jeszcze nikt sobie krzywdy nie zrobil wiec nie jest ona taka zla. Nie spodziewalabym sie po sobie ze zatesknie za sniegiem,najbardziej go brakuje na Swieta.A te juz za pasem :) Quote
Oscar Patric Posted October 4, 2016 Author Posted October 4, 2016 19 godzin temu, *Magda* napisał: Jaką ma fajną czapkę :) Dzięki,też mi się podoba :) Na dworze typowa jesień,zimno i pada.Za 3 miesiące będę najszczęśliwszą kobietą pod słońcem wraca mój Mike do mnie.Poznałam go jakiś czas temu,zaproponował mi małżeństwo.Odmówiłam bo w tedy nie wiedziałam co chcę,dlatego Mike pojechał na misję.Przez te kilka miesięcy wszystko przemyślałam,wiem w końcu co chcę,w końcu dorosłam. Quote
Tyśka) Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Nadeszła jesień... jestem chora, hura :D Dopiero zauważyłam, jakie kolorwe łapki ma OScare :) Quote
Oscar Patric Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 19 godzin temu, Tyś napisał: Nadeszła jesień... jestem chora, hura :D Dopiero zauważyłam, jakie kolorwe łapki ma OScare :) A Oscar ma jesień swojego życia,ostatnio znajomy mówił że widać że Księciu jest stary,oczywiście na zdałam mu że się nie zna i jest ślepy.Wiem że Syno się starzeje ale nie chcę tego przyjąć do wiadomości,bo boję się jego odejścia.Na samą myśl bolą mnie wszystkie ograny i powietrza mi brakuje,a serce "nie chce" pracować,wierzę że Wy mnie rozumiecie. Quote
Tyśka) Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Dlatego ciesz się, póki możesz. Z Morusem o tyle dobrze, że nam z roku na rok młodnieje ;). Paradoks, ale tak właśnie jest, daleko mu do dziadeczka :))). Quote
mar....ka Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 10 minut temu, Tyś napisał: Dlatego ciesz się, póki możesz. Z Morusem o tyle dobrze, że nam z roku na rok młodnieje ;). Paradoks, ale tak właśnie jest, daleko mu do dziadeczka :))). hehe Wasze wschodnie powietrze mu służy, a Ty na zachód przyjechałaś :P Quote
Tyśka) Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 7 minut temu, majoka napisał: hehe Wasze wschodnie powietrze mu służy, a Ty na zachód przyjechałaś :P No cóż... taki urok wygnania. Ale tylko 3lata, a nie tak jak pierwotnie - 5... bo specjalizację muszę robić w stolycy :D. A stamtąd mam blisko do domu. Quote
mar....ka Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 zmykaj, bo będziesz miała dużo zmarszczek :P Quote
Tyśka) Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Godzinę temu, majoka napisał: zmykaj, bo będziesz miała dużo zmarszczek :P Dlaczego? :D Quote
mar....ka Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 22 godzin temu, Tyś napisał: Dlaczego? :D bo u nas nie ma tak dobrego powietrza i z roku na rok jestem coraz starsza :P Quote
Oscar Patric Posted October 11, 2016 Author Posted October 11, 2016 Justyna,tak,cieszę się z każdej chwili spędzonej z moim psiakiem,wieśniak z Niego niesamowity,uparty osioł,ale mój.Życie z Nim jest nie do opisania,często marudzę,mam go dość,ale nawet nie chcę myśleć co będzie gdy przyjdzie taki czas a Księcia już nie będzie... Quote
Tyśka) Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Hahaha, majoka - to dlatego nic mi się nie chce w tym wrocku :D To wina powietrza! To ja tak mam z Kurzykiem: niby narzekam, niby mam go dość, ale wiem że to najlepsze słońce świata :) 1 Quote
Oscar Patric Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 Nie idzie ich nie kochać,po mimo ciężkiego charakteru :) Quote
mar....ka Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 jaki uśmiechnięty na ostatnim zdjęciu :) Quote
Oscar Patric Posted October 13, 2016 Author Posted October 13, 2016 41 minut temu, majoka napisał: jaki uśmiechnięty na ostatnim zdjęciu :) bo to taki uśmiechnięty dziabdzioch,kocham ten jego uśmiech :) Quote
mar....ka Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 nie widać po Tobie, abyś faktycznie jadła słodycze :P Quote
Recommended Posts