Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skoro pies jest łagodny i lubi ludzi to tym bardziej po co straszyć otoczenie kolcami. Poza tym takie obroże już są niemodne bo ładne to nigdy nie byly. I dziwię się, że się podoba dziewczynie bo jeszcze facetom to się mnioej dziwiłam.

A pies nie bawił się nigdy z innymi nawet jak był młody? Jeżeli byl izolowany od towarzystwa innych psów to mu współczuję.

Ale nie robię hallo, powiedzialam tylko co o tym myśle ale przecież nic nikomu nie narzucam.

Posted

Mnie się podobały kiedys obroże - i pomagają one odstraszyć ludzi. To jest dobre, zwłaszcza jak nie życyzmy sobie, by ktoś pchał łapy do psa.
Z tego co wiem to od zawsze Oscar ma problemy z psami. Aga pracuje nad tym i jest trochę lepiej, ale wiem że długo z tym walczyła, więc nie ma co się oburzać. :) Psy nie muszą lubić pobratymców.

Posted

Nigdy nie bylam jak Wszyscy podobaja mi sie obroze z kolcami i dla tego Syno taka ma.Glaskaja Ksiecia ludzie i jeszcze nikt sobie krzywdy nie zrobil wiec nie jest ona taka zla.

Nie spodziewalabym sie po sobie ze zatesknie za sniegiem,najbardziej go brakuje na Swieta.A te juz za pasem :)

Posted
19 godzin temu, *Magda* napisał:

Jaką ma fajną czapkę :)

Dzięki,też mi się podoba :)

Na dworze typowa jesień,zimno i pada.Za 3 miesiące będę najszczęśliwszą kobietą pod słońcem wraca mój Mike do mnie.Poznałam go jakiś czas temu,zaproponował mi małżeństwo.Odmówiłam bo w tedy nie wiedziałam co chcę,dlatego Mike pojechał na misję.Przez te kilka miesięcy wszystko przemyślałam,wiem w końcu co chcę,w końcu dorosłam.

Posted
19 godzin temu, Tyś napisał:

Nadeszła jesień... jestem chora, hura :D

Dopiero zauważyłam, jakie kolorwe łapki ma OScare :)

A Oscar ma jesień swojego życia,ostatnio znajomy mówił że widać że Księciu jest stary,oczywiście na zdałam mu że się nie zna i  jest ślepy.Wiem że Syno się starzeje ale nie chcę tego przyjąć do wiadomości,bo boję się jego odejścia.Na samą myśl bolą mnie wszystkie ograny i powietrza mi brakuje,a serce "nie chce" pracować,wierzę że Wy mnie rozumiecie.

Posted
10 minut temu, Tyś napisał:

Dlatego ciesz się, póki możesz.

Z Morusem o tyle dobrze, że nam z roku na rok młodnieje ;). Paradoks, ale tak właśnie jest, daleko mu do dziadeczka :))).

hehe Wasze wschodnie powietrze mu służy, a Ty na zachód przyjechałaś :P

Posted
7 minut temu, majoka napisał:

hehe Wasze wschodnie powietrze mu służy, a Ty na zachód przyjechałaś :P

No cóż... taki urok wygnania. Ale tylko 3lata, a nie tak jak pierwotnie - 5... bo specjalizację muszę robić w stolycy :D. A stamtąd mam blisko do domu.

Posted

Justyna,tak,cieszę się z każdej chwili spędzonej z moim psiakiem,wieśniak z Niego niesamowity,uparty osioł,ale mój.Życie z Nim jest nie do opisania,często marudzę,mam  go dość,ale nawet nie chcę myśleć co będzie gdy przyjdzie taki czas a Księcia już nie będzie...

Zdj1190cie-0118_zps7a8268b3.jpg

Zdj1190cie-0121_zps37b7f252.jpg

Zdj1190cie-0132_zps8a5bcd89.jpg

Zdj1190cie-0134_zps3f9101c0.jpg

Zdj1190cie-0136_zpsb6558ff2.jpg

Posted

Hahaha, majoka - to dlatego nic mi się nie chce w tym wrocku :D To wina powietrza!

To ja tak mam z Kurzykiem: niby narzekam, niby mam go dość, ale wiem że to najlepsze słońce świata :)

• Upvote 1