Oscar Patric Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Rocznica związku? No to gratuluję i życzę jak najwięcej wspólnie spędzonych lat :laugh2_2: Tak,dzięki :D Jutro prawdopodbnie jedziem na wystawę do Rybca,w końcu po ponad 2 miesiącach mamy dach wyremontowany.W Poniedziałek mam kolejny kurs,a w szkle jest spoko,jest Nas tylko 9 osób Quote
Oscar Patric Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Hej :) [URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20140919_104728_zpsb25f5f51.jpg.html][/URL] [URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20141003_125545_zps466a3c8a.jpg.html][/URL] Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Hejka ;) słodka morduchna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maxishine. Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Hej :) tak z ciekawości- Oscar będzie kastrowany? ;) Quote
agutka Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 witamy się i my :) dawno u Was nie byłam ;) Quote
Oscar Patric Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Hej Kochane:) Wyglancowałam cały dom,dzisiaj Mamy ciepło,w końcu.My też mamy teraz trochę więcej czasu,ogródek trzeba ogarnąć,węgiel przywieść i zamówić biopaliwo,bo tak za pasem zima się pomaleńku zbliża.Alerga zaś mi dokucza,a jeszcze1,5 do Alergologa,a tomografię głowy i szyii mam mieć w styczniu albo lutym. Quote
Oscar Patric Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Witamy się:) Dzisiaj jest piękny dzień,jest cieplutko i słoneczko sobie świeci,idziemy do tężni solankowej.Mamy cyrki z odzkodowaniem na zalanie Naszgo mieszkania,forsy nie chcą Nam wyłacić,byli już dzisiaj 2 raz w tej sprawie.Ponoć ich firma(mieszanówki) odszkodowawcza ma teraz pieiądze wyłacać.Zobaczymy,zaś czeka Nas z tym remon domu.Też już miałam pracować(wszyskie dommenty oddałam wraz z medycną paracy za którą sama płaciłam)ale okazało się że stanowisko jest już zajęte,a pieniędzy za MP nie chcą mi wpłacić,cyrk nie z tej ziemi. Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Hejka ;) Nie zazdroszczę takich przygód :shake: oby wszystko obróciło się na dobre ;) Quote
Oscar Patric Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Hejka ;) Nie zazdroszczę takich przygód :shake: oby wszystko obróciło się na dobre ;) oj,u mnie ostanio same gówno za przeproszeniem,oszaleć idzie :diabloti: byłyśmy z mamą w tężni,ok 1h dłużej nie dało się,bo aż mnie z głodu skręcało Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 ostatnio gdzie by sie nie czytało to ciężko ;( a co to ta tężnia jest ? :oops: Quote
Oscar Patric Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 ostatnio gdzie by sie nie czytało to ciężko ;( a co to ta tężnia jest ? :oops: może to jakiś taki trudny czas?! mam nadzieję że nie długo przejdzie :) tężnia-tam Kochana siedzi i się wdycha powietrze(sól jest skraplana-jod)pomaga ludzią z alergią(tym z skórną),chorymi na tarczycę,gardło itd,godzina wdychania to tak jak był spacerowała 3 dni nad morzem Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Mozliwe że taki własnie okres , też mam nadzieje ze szybko minie ! ;) O Boże to sie nie dziwie ze wyszłyście stamtąd głodne , trzeba było sobie w torebki wziąć chociaz po jakims batonie :D Quote
Oscar Patric Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Mozliwe że taki własnie okres , też mam nadzieje ze szybko minie ! ;) O Boże to sie nie dziwie ze wyszłyście stamtąd głodne , trzeba było sobie w torebki wziąć chociaz po jakims batonie :D Ja przed wyjściem zjadłm rogale z kremem czekoladowym paczkę chipsów :laugh2_2: ostani przez dwa miesiące bezrobocia 2kg przytyłam,bo na okrągło coś odjadam :P ale już od 3 dni ćwicze,aby schudnąć :) Quote
Pani Profesor Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 hej, a to zalane mieszkanie załatwili Wam lokatorzy w Waszym mieszkaniu? straszna lipa jeżeli tak, czasami idzie się latami tłuc o takie odszkodowanie... Quote
Oscar Patric Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 hej, a to zalane mieszkanie załatwili Wam lokatorzy w Waszym mieszkaniu? straszna lipa jeżeli tak, czasami idzie się latami tłuc o takie odszkodowanie... nie,pracownicy którzy dach Nam robili,za ok 3 tygodnie ma być decyzja Quote
Oscar Patric Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Mój Storczyk,mamy go już miesiąc [URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20141009_112756_zpsa1dabc3c.jpg.html][/URL] Misiek :) [URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20141009_112954_zpsed4ca190.jpg.html][/URL] Quote
łamAga Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Storczyk śliczny ale Oscarek ładniejszy :loveu: Quote
Oscar Patric Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Storczyk śliczny ale Oscarek ładniejszy :loveu: dzięki :) jeszcze 2 storczyki planuję :) Quote
łamAga Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Mnie się storczyki bardzo podobaja ale przy posiadaniu kota w domu nie ma mowy o jakichkolwiek kwiatkach na parapecie , teściowa ma w pokoju i co chwile placze ze jej kot zwalil kwiatka :D Quote
Oscar Patric Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Mnie się storczyki bardzo podobaja ale przy posiadaniu kota w domu nie ma mowy o jakichkolwiek kwiatkach na parapecie , teściowa ma w pokoju i co chwile placze ze jej kot zwalil kwiatka :D aha,u mnie wszystkie kwiaty kwitnące po 2 tygodniach kupienia więdły,ten odpukać jest wyjątkiem,siostra by chciała jeszcze biały Storczyk a Ja łaciaty,a wszystko to zależy czy ten co mam nie zwiednie Nam :) Quote
*Magda* Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Cześć Agnieszka nr.1 ;) Mnie się storczyki bardzo podobaja ale przy posiadaniu kota w domu nie ma mowy o jakichkolwiek kwiatkach na parapecie , teściowa ma w pokoju i co chwile placze ze jej kot zwalil kwiatka :D Agnieszka nr.2, ja mam po kilka kwiatków na każdym oknie, Lumpek siedzi na parapecie i kwiatki są całe :P Quote
Oscar Patric Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Hej :) Nie byliśmy na wsytawie,bo fatalnie się czułam,Oscar został testerem karmy Fitmin.W końcu mamy ciepłą,piekną jesień :) Quote
Recommended Posts