Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rocznica związku? No to gratuluję i życzę jak najwięcej wspólnie spędzonych lat :laugh2_2:

Tak,dzięki :D

Jutro prawdopodbnie jedziem na wystawę do Rybca,w końcu po ponad 2 miesiącach mamy dach wyremontowany.W Poniedziałek mam kolejny kurs,a w szkle jest spoko,jest Nas tylko 9 osób

Posted

Hej :)

[URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20140919_104728_zpsb25f5f51.jpg.html]20140919_104728_zpsb25f5f51.jpg[/URL]

[URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20141003_125545_zps466a3c8a.jpg.html]20141003_125545_zps466a3c8a.jpg[/URL]

Posted

Hej Kochane:)

Wyglancowałam cały dom,dzisiaj Mamy ciepło,w końcu.My też mamy teraz trochę więcej czasu,ogródek trzeba ogarnąć,węgiel przywieść i zamówić biopaliwo,bo tak za pasem zima się pomaleńku zbliża.Alerga zaś mi dokucza,a jeszcze1,5 do Alergologa,a tomografię głowy i szyii mam mieć w styczniu albo lutym.

Posted

Witamy się:)

Dzisiaj jest piękny dzień,jest cieplutko i słoneczko sobie świeci,idziemy do tężni solankowej.Mamy cyrki z odzkodowaniem na zalanie Naszgo mieszkania,forsy nie chcą Nam wyłacić,byli już dzisiaj 2 raz w tej sprawie.Ponoć ich firma(mieszanówki) odszkodowawcza ma teraz pieiądze wyłacać.Zobaczymy,zaś czeka Nas z tym remon domu.Też  już miałam pracować(wszyskie dommenty oddałam wraz z medycną paracy za którą sama płaciłam)ale okazało się że stanowisko jest już zajęte,a pieniędzy za MP nie chcą mi wpłacić,cyrk nie z tej ziemi.

Posted

Hejka ;)

Nie zazdroszczę takich przygód :shake: oby wszystko obróciło się na dobre ;)

oj,u mnie ostanio same gówno za przeproszeniem,oszaleć idzie :diabloti:

byłyśmy z mamą w tężni,ok 1h dłużej nie dało się,bo aż mnie z głodu skręcało

Posted

ostatnio gdzie by sie nie czytało to ciężko ;( 

a co to ta tężnia jest ?  :oops:

może to jakiś taki trudny czas?!

mam nadzieję że nie długo przejdzie :)

tężnia-tam Kochana siedzi i się wdycha powietrze(sól jest skraplana-jod)pomaga ludzią z alergią(tym z skórną),chorymi na tarczycę,gardło itd,godzina wdychania to tak jak był spacerowała 3 dni nad morzem

Posted

Mozliwe że taki własnie okres , też mam nadzieje ze szybko minie ! ;)

O Boże to sie nie dziwie ze wyszłyście stamtąd głodne , trzeba było sobie w torebki wziąć chociaz po jakims batonie :D

Posted

Mozliwe że taki własnie okres , też mam nadzieje ze szybko minie ! ;)

O Boże to sie nie dziwie ze wyszłyście stamtąd głodne , trzeba było sobie w torebki wziąć chociaz po jakims batonie :D

Ja przed wyjściem zjadłm rogale z kremem czekoladowym  paczkę chipsów :laugh2_2:

ostani przez dwa miesiące bezrobocia 2kg przytyłam,bo na okrągło coś odjadam :P

ale już od 3 dni ćwicze,aby schudnąć :)

Posted

hej,

a to zalane mieszkanie załatwili Wam lokatorzy w Waszym mieszkaniu? straszna lipa jeżeli tak, czasami idzie się latami tłuc o takie odszkodowanie...

nie,pracownicy którzy dach Nam robili,za ok 3 tygodnie ma być decyzja

Posted

Mój Storczyk,mamy go już miesiąc

[URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20141009_112756_zpsa1dabc3c.jpg.html]20141009_112756_zpsa1dabc3c.jpg[/URL]

Misiek :)

[URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20141009_112954_zpsed4ca190.jpg.html]20141009_112954_zpsed4ca190.jpg[/URL]

Posted

Mnie się storczyki bardzo podobaja ale przy posiadaniu kota w domu nie ma mowy o jakichkolwiek kwiatkach na parapecie , teściowa ma w pokoju i co chwile placze ze jej kot zwalil kwiatka :D

Posted

Mnie się storczyki bardzo podobaja ale przy posiadaniu kota w domu nie ma mowy o jakichkolwiek kwiatkach na parapecie , teściowa ma w pokoju i co chwile placze ze jej kot zwalil kwiatka :D

aha,u mnie wszystkie kwiaty kwitnące po 2 tygodniach kupienia więdły,ten odpukać jest wyjątkiem,siostra by chciała jeszcze biały Storczyk a Ja łaciaty,a wszystko to zależy czy ten co mam nie zwiednie Nam :)

Posted

Cześć Agnieszka nr.1 ;)

Agnieszka nr.2, ja mam po kilka kwiatków na każdym oknie, Lumpek siedzi na parapecie i kwiatki są całe :P