Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

unikatowydiament - do usług:- )

dzięki za miłe słowa:- )
to dzięki temu, że z Oskara taki grzeczny i spokojny pies (a przynajmniej przy mnie;- ); grzecznie siadał i kładł, gdy unikatowydiament mu kazała. Dało mu się więc bezproblemowo zrobić tych kilka zdjęć. Nie to co temu mojemu...
fajny z Oskara pies i już. No i miejsce, gdzie byliśmy jakie fajne. Niedaleko domu Oskara, strasznie przyjemny mały park. Tak rano sobie wyjść z psem do takiego parku...- sama przyjemność:- )

przy okazji zapraszam tu do wątku 'zdjęcia dla twojego psa' z Foto Blogi (link mam w podpisie) gdyby tak ktoś chciał i dla swojego psa zdjęć trochę:- )

Posted

Wera, wspaniała sesja i od razu relacja jak Oscarek się zachowuje. :D
Pozwolę sobie na trochę prywaty i rozpocznę pewnie znane Ci pytanie: czym focisz i jakim szkłem? :)
A linku w podpisie nie masz, zarzuć linkiem, nawet na PW, by nie śmiecić Oscarkowi w galerii :)

https://lh5.googleusercontent.com/-KEcT_zT9pf4/U8FXFSBS0xI/AAAAAAAAA7E/ueKKL5c8-Mc/s640/DSC_0432.jpg "Marmolada" :D
Naprawdę cudnie ogląda się te zdjęcia, nic tylko diamenciku musisz je wywołać i strzelić na ścianę :D

Posted

OSkar, fajny psie:- ) przepraszam za ot jeszcze na moment
już mam linka w podpisie (się udało w końcu) - zapraszam:- )

i dzięki!

pozdrawiam Oskara i jego Dużą i miłego dnia!

Posted

Mamy dzisiaj upał,byłyśmy z siostrą na pikantnych skrzydełkach KFC,dobrze że mam wi-fi modem mi się zepsuł,dzisiaj na randkę a jutro mam grilla,Synek z bratem na wieś jechali a Ja w sobotę wyjeżdżam.