Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oscar bawił się w górnika,jak Pańcio i węgiel szukał:eviltong:

[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/20121214_164802_zps09cea6da.jpg[/IMG]
[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/20121214_165040_zpsa4fe55a8.jpg[/IMG]

My już po długim spacerku,na dworze jest odwilż i pada deszcz,mam nadzieję ze mróz nie przyjdzie,bo będzie gołoledź:angryy: ,dziennie chodze do parku na plac zabaw dla dzieci,i tam Ksieciunia puszczam aby sobie pobiegał,i się Chłopina wyszalał.

Posted

Może Oscarek ma niespełnione marzenie o zostaniu górnikiem? :) Albo pozazdrościł Panu fachu ;P

U nas już jest ślisko... Pozostaje tylko nałożyć łyżwy :lol:

Wszystko dobrze, fajnie że Oscarek może się wybiegać swobodnie, ale dlaczego na placu zabaw dla dzieci? Akurat chodzenie w takie miejsca z psem absolutnie nie popieram. ;)

Posted

Wiem,że nie wolno,pilnuję aby Oscar nie nasikał,ani kloca nie stawił,i nic nie zniszczył,a My tylko zimą kożystamy.Ksieciunio,po prostu na plac zabaw uwielbia chodzić,a na działki zimą nie chce mi sie jechać,jest mi za zimno,nie mam gdzie indziej smroda puścić ze smyczy,na lince to nie to samo.

Posted

Witamy się w końcu i my, bo jakoś ciągle zapominaliśmy zajrzeć:lol:

[url]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/20121214_164802_zps09cea6da.jpg[/url] Tu może Oscarek z moim Leonkiem łapkę sobie przybić, górniki dwa:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']
My już po długim spacerku,na dworze jest odwilż i pada deszcz,mam nadzieję ze mróz nie przyjdzie,bo będzie gołoledź:angryy: .[/QUOTE]

u nas też deszcz siąpi:shake:
Oscarek jak zawsze przystojny:p

Posted

dzioeń dobry:)

U Nas nie mas na razie gołoledzi,ani ślizgo:multi:,na razie nie ma być żadnych przymrozków,jest zapowiadany deszcz ze śniegiem,dzisiaj Ksieciunio wybiegał się za piłką,a jaki był szczęśliwy:razz:.Całuski będą przekazane,nie pada,tylko wieje,na dzisiaj też mamy zaplanowany długi spacerek.

Posted

[quote name='dOgLoV']to macie fajnie ;)

u nas ślisko mokro i zimno :shake:[/QUOTE]

to nie ciekawie macie,Ja to się ciesze że da się chodzić,inaczej nie wiem jak wyprowadziłabym mojego barana,a jeszcze go utrzymać jak zobaczy pieska:diabloti:

Posted

[quote name='unikatowydiament']to nie ciekawie macie,Ja to się ciesze że da się chodzić,inaczej nie wiem jak wyprowadziłabym mojego barana,a jeszcze go utrzymać jak zobaczy pieska:diabloti:[/QUOTE]

Podobnie masz do mnie , ja bym nie dała rady w taka pogode jaka jest dzisiaj utrzymać Nerona jak by zobaczył innego psa :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']Podobnie masz do mnie , ja bym nie dała rady w taka pogode jaka jest dzisiaj utrzymać Nerona jak by zobaczył innego psa :shake:[/QUOTE]

masakra,a z Quwendi jest lepiej?(chodzi mi o spacerki)

Posted

Ja wczoraj tak miałam- stałam po drzwiami i zastanawiałam się co robić dalej bo iść się nie dało, puścić psa samego nie mogłam bo od razu ulica :shake:. Na szczęście jakoś się udało.

Posted

Nikt ani nie sypie ani nie odgarnia czy to chodników czy ulic,a jak zwrócę uwagę,to albo mówią że kozaki ludzią się niszczą albo On nie ma nic lepszego go roboty,tylko sypać chodniki,Ja w koło mojego domu mam porobione,sypię piachem albo żwirem,nigdy nie solą,że względu na zwierzaki.