ewatonieja Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 takie urocze, przjacielkie, niekonfliktowe, kulturalne psy czekaja bardzo długo - zero logiki :( Quote
koosiek Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Ale sprinter :) Sylwia, a wpłata za grudzień doszła? Selenga, doszły pieniążki za allegro? Quote
nika28 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Maksio, taki śliczny a nadal bez domu :( mały off - zapraszam na bazarek na operację dla Rafiego : http://www.dogomania.pl/threads/200588-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-operacj%C4%99-Rafiego-do-10.02 Quote
sylwiaso Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Cioteczki po zabiegu wydaje mi się że Maksio się zmienił troszkę złagodniał jak jesteśmy na spacerku to chce bawić się z psami tak jak widzicie na zdjęciu ten duży pies to jest nasz sąsiad!Bożenko a może by tytuł wątku zmienić np.na wspaniały pies Maksio szuka domu!jutro wychodzi moje ogłoszenie w gazecie łowickiej może szczęście się do Maksia uśmiechnie! Quote
koosiek Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Wow, Maksio i inne psy :-o Nabierasz mnie :D Byłoby cudnie, bo może to info w ogłoszeniach o nieakceptowaniu innych psów odstrasza ludzi? A wpłata doszła? ;) Quote
Olena84 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Maksio już powoli zbliża sie do ideału;). Quote
beataczl Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 odwiedzam Maksia a tu takie super wiesci-Maksiu bawi sie z innym samcem to pewnie w ogloszeniach bedzie mozna sie tym pochwalic na plus i szybciej domek sie znajdzie faktycznie to odstrasza jak pies rzuca sie na inne... Quote
koosiek Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Zmieniłam tekst w drugim poście :) BTW, jest tam też plakat - zachęcam do ściągania i rozwieszania ;) Quote
sylwiaso Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 A ja zapomniałam napisać,że 4.01 dostałam od Koosiek 500zł za grudzień za hotelik i kastracja,szpitalik i odrobaczanie!jeszcze zostały pieniążki to będą do rozliczenia w styczniu! Quote
koosiek Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Tak poza tematem - proszę, zajrzyjcie na te dwa wątki: http://www.dogomania.pl/threads/198051 - trzy psy koczujące w Otwocku, w tym suka na 99% zaciążona :-( http://www.dogomania.pl/threads/200790 - pięć psów koczujących pod schroniskiem w Celestynowie, schronisko ich nie przyjmie :-( Od wczoraj cały czas zastanawiam się, co robić? Psy z Otwocka nie dają się namierzyć, psy z Celestynowa nie dają się złapać... :-( Quote
Olena84 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Kamila Proc napisał(a):dzien dorby Maksiu Maksiu witaj! Quote
sylwija Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Max ewoluuje w dobrym kierunku :) super wiadomość Quote
sylwiaso Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 A Maksio ma się dobrze i mocno ściska wszystkie cioteczki:calus::calus::bye:i jeszcze napiszę że chodzimy z Maksiem do sąsiadów gdzie jest duży pies Maksio merda ogonem i bardzo tego pieska lubi nie wiem jak by było gdyby ten pies wszedł na teren mojego podwórka ale narazie na zewnątrz jest super!!!!:loveu::loveu::multi: Quote
dorota k. Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Zaglądam do Maksia i nadrabiam zaległości:) Nie mogę zmianom się nawierzyć:) Quote
koosiek Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 sylwiaso napisał(a):A Maksio ma się dobrze i mocno ściska wszystkie cioteczki:calus::calus::bye:i jeszcze napiszę że chodzimy z Maksiem do sąsiadów gdzie jest duży pies Maksio merda ogonem i bardzo tego pieska lubi nie wiem jak by było gdyby ten pies wszedł na teren mojego podwórka ale narazie na zewnątrz jest super!!!!:loveu::loveu::multi: Bardzo się cieszę :) A jak z jego wagą, nie przybrał ciałka po kastracji? Quote
sylwiaso Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Koosiek po kastracji nabrał linii!!!oto fotki ze spacerków w lesieA to Maksio ze swoim przyjacielem sąsiadem! Quote
sylwiaso Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Bardzo Maksio go lubi na tym zdjęciu dla zabawy Maksio go przycisnął i zobaczcie dalej! Quote
sylwija Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 świetne zdjęcia. świetne psiaki :) aż miło popatrzeć Quote
Recommended Posts