Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 790
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki po zabiegu wydaje mi się że Maksio się zmienił troszkę złagodniał jak jesteśmy na spacerku to chce bawić się z psami tak jak widzicie na zdjęciu ten duży pies to jest nasz sąsiad!Bożenko a może by tytuł wątku zmienić np.na wspaniały pies Maksio szuka domu!jutro wychodzi moje ogłoszenie w gazecie łowickiej może szczęście się do Maksia uśmiechnie!

Posted

odwiedzam Maksia a tu takie super wiesci-Maksiu bawi sie z innym samcem
to pewnie w ogloszeniach bedzie mozna sie tym pochwalic na plus
i szybciej domek sie znajdzie
faktycznie to odstrasza jak pies rzuca sie na inne...

Posted

A ja zapomniałam napisać,że 4.01 dostałam od Koosiek 500zł za grudzień za hotelik i kastracja,szpitalik i odrobaczanie!jeszcze zostały pieniążki to będą do rozliczenia w styczniu!

Posted

Tak poza tematem - proszę, zajrzyjcie na te dwa wątki:
http://www.dogomania.pl/threads/198051 - trzy psy koczujące w Otwocku, w tym suka na 99% zaciążona :-(
http://www.dogomania.pl/threads/200790 - pięć psów koczujących pod schroniskiem w Celestynowie, schronisko ich nie przyjmie :-(

Od wczoraj cały czas zastanawiam się, co robić? Psy z Otwocka nie dają się namierzyć, psy z Celestynowa nie dają się złapać... :-(

Posted

A Maksio ma się dobrze i mocno ściska wszystkie cioteczki:calus::calus::bye:i jeszcze napiszę że chodzimy z Maksiem do sąsiadów gdzie jest duży pies Maksio merda ogonem i bardzo tego pieska lubi nie wiem jak by było gdyby ten pies wszedł na teren mojego podwórka ale narazie na zewnątrz jest super!!!!:loveu::loveu::multi:

Posted

sylwiaso napisał(a):
A Maksio ma się dobrze i mocno ściska wszystkie cioteczki:calus::calus::bye:i jeszcze napiszę że chodzimy z Maksiem do sąsiadów gdzie jest duży pies Maksio merda ogonem i bardzo tego pieska lubi nie wiem jak by było gdyby ten pies wszedł na teren mojego podwórka ale narazie na zewnątrz jest super!!!!:loveu::loveu::multi:

Bardzo się cieszę :)

A jak z jego wagą, nie przybrał ciałka po kastracji?