koosiek Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Kurde, to jest naprawdę ładny psiak... Tylko taki zwyczajny :( Ale fajny, młody, większych problemów nie sprawia... A ja nie miałam o niego ani jednego telefonu/maila od czasu tamtej baby ze Słupska! :( Quote
sylwiaso Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 A i my mówimy dobranoc wszystkim cioteczkom które myslą i zaglądają do Maksia!!! Quote
koosiek Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Przelałam właśnie 234 zł (66 zł jest już na koncie Sylwii z poprzedniego przelewu), czyli Maksiowi zostało tylko 221,55 zł :( Brakuje 79 zł na przyszły miesiąc :( Quote
sylwiaso Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Ciocia Kamilka jest niezastapiona!!!zawsze pamięta o Maksiu!!!jestem już na 99%pewna,że po kastracji Maksiuniu może być wspaniałym kolegą ze wszystkimi psiakami!!!!! Quote
Kamila Proc Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 pamietam, choc niewiele z tego wynika Quote
koosiek Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Bardzo się cieszę, że chociaż Ty o nim pamiętasz, straszne tu pustki ostatnio... Zmieniłam nieco tekst do ogłoszeń: [FONT=Verdana]Max – niby zwykły, niby kundelek… A jednak najkochańszy pies na świecie![/FONT][FONT=Verdana] Max to młody (ok 2-3 lata), nieduży – do połowy łydki – ale korpulentny psiak, waży ok. 20 kg. Jest dość energiczny, ale bardzo grzeczny i posłuszny.[/FONT][FONT=Verdana] Maksio niezwykle kocha ludzi! Uwielbia głaski i przytulanie, wiernie patrzy w Twoje oczy z cudnym, maksiowym uśmiechem [/FONT][FONT=Verdana]:) To jeden z najsympatyczniejszych psiaków, jakie miałam przyjemność poznać. [/FONT][FONT=Verdana]Max u[/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana]wielbia dzieci, będzie dla nich wspaniałym towarzyszem zabaw![/FONT][/FONT][FONT=Verdana] Świetnie dogaduje się z innymi psami, bardzo lubi koty, nie wykazuje też agresji wobec mniejszych zwierząt.[/FONT][FONT=Verdana] Pilnuje się człowieka, ładnie chodzi na smyczy. Jest zdrowy, zaszczepiony i odrobaczony, został wykastrowany. Maksio potrzebuje domu, w którym będzie kochany i rozpieszczany [/FONT][FONT=Verdana]:) I człowieka, któremu będzie mógł oddać całe swoje psie serce... Ten kochany psiak już za długo czeka na uśmiech losu! [FONT=Verdana]Kontakt w sprawie Maksia:[/FONT] [FONT=Verdana] tel.: 660 116 551[/FONT] [FONT=Verdana] mail: [/FONT][email protected][/FONT] UWAGA: warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Możliwa pomoc w transporcie do nowego domu. Quote
sylwiaso Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Pieknie Koosiek napisane,aż mi się łezka w oku zakręciła!Dziekuję za wpłate za hotelik! Quote
gosia1701 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 wrzuciłam Maxa tu: http://www.dogomania.pl/threads/201624-Mazury-blok-potrzebny-dzieciolubny-%C5%9Bredniak-dobrze-wychowany?p=16261051#post16261051 Quote
sylwija Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 taki sympatyczny Maxio powinien już dawno mieć domek - to wręcz unikat, jak lubi dzieci, koty, psy.. Quote
sylwiaso Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Cioteczki kochane sytuacja która zaistniała dziś u mnie z Maksiem dobiła mnie.Maksio otworzył sobie dolną część furtki na której są miseczki wyszedł z kojca a biegały w tym czasie inne psiaki z którymi Maksio nigdy nie biega i w jednej chwili, to były ułamki sekund Maksio zaczął sie gryżć z psem!!!to była dla mnie tragedia biegłam z konca działki z mężem odrywać ich od siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Widziałam tylko że któryś krwawi okazało sie że krew leci Maksiowi z uch a te pędy zabrałam Maksia i na sygnale pędziąłam do lekarza zapłakana i w między czasie dzwoniłam do Koosiek Quote
sylwiaso Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Że taka sytuacja miała miejsce okazało się że tylko jest naruszone 0,5cm kawałeczka ucha zostawiłam go u p.doktor do jutra bo jutro zmienią mu opatrunek ale myslę,że tak jak mówiła Koosiek dobrze by było zostawić go na dłużej,żeby uszko mu się zagoiło jutro jadę do Maksia!!!!Cioteczki chcę napisać,że jest mi bardzo,bardzo przykro opadłam z sił!!!!! Quote
koosiek Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Najważniejsze, że nic poważnego się Maksowi nie stało... Quote
ewatonieja Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 trzeba tekst zmienić odrobinkę chyba? Sylwio musisz być nieźle wysportowana przy tych psiakach :) Quote
Romka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Maksia,urządził tak nasz "ideał" Elmo co to zgodny jest i kocha kotki (wszystko co piszę znajduje potwierdzenie na zdjęciach na jego wątku) ,pewnie poczuł się pewnie nasz Elmo i kiedy Maks zjawił się w pobliżu ,chłopaki sobie pogadały...tak to trafiła kosa na kamień...dobrze,ze tylko tak się to skończyło...Elmo wyszedł bez szwanku... Quote
sylwiaso Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Cioteczki ile mnie to kosztowało to tylko ja wiem i moje cioteczki łowickie do których po lecznicy pojechałam bo myślałam,że przez tą sytuacje zwarjuję wyglądałam chyba nie najlepiej ale rozmowa z nimi pomogła mi!Maksio został jeszcze w lecznicy z uszkiem wszystko dobrze chodzi w kołnierzu jutro zabieram go do domu!Dzięki Bogu sytuacja opanowana!ewatonieja człowiek stara się jak może,ale cholera nie przewidzi się wszystkiego!!!a wysportowana to chyba muszę być bo może 4 sekundy trwało jak dobiegłam do chłopaków z odległości ok 50m Quote
koosiek Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Słuchajcie, na cito potrzebny DT dla tego maleństwa - została wywalona w lesie, siedzi zamknięta w stodole ale dzisiaj ma zniknąć :( Więcej info: http://www.dogomania.pl/threads/200790-Celestyn%C3%B3w-na-cito-DT-dla-mikro-suni-porzuconej-w-lesie!?p=16270402&viewfull=1#post16270402 Quote
sylwiaso Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Maksiuniu już w domku!wszystko pięknie się goi ma kołnierzyk.Sytuacja opanowana,Maksiu Wesoły jak zawsze! Quote
koosiek Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Doszła wpłata 20 zł od Mai602 :) Maksiowi jednak wciąż brakuje 60 zł do opłacenia lutego :( Quote
sylwiaso Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Maksiuniu w dobrej kondycjii pozdrawia wszystkie cioteczki:bye::bye::bye: Quote
koosiek Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Sylwia, a jak wygląda ucho? Będzie jakiś ślad? Quote
Recommended Posts