Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maksio już w domu :) Sylwia z mężem przywieźli go do Otwocka i razem odwieźliśmy go na miejsce. Max był nieco zdezorientowany, trochę bał się nowych ludzi i nieznanego miejsca, ale szybko się oswoi :) Próbował startować do sąsiada - bernardyna za siatką, ale odwołany wracał. Z sunią rezydentką ładnie się przywitał. W domu pierwsze co zrobił, to zaczął wyjadać z kociej miski :)

Myślę, że to ten dom i że będzie mu tam dobrze :)

Zdjęcia z nowego domu - słabe, bo Max ciągle w ruchu:

I z Sylwią:

• Replies 790
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane cioteczki u nas Wielkie Święto Maksio już w domku po 6 miesiącach w hoteliku poznaliśmy Pana Maksia oj nie potrzeba dużo pisać widać,że kocha zwierzaki!!!!Maksiuniu jeszcze raz Wszystkiego Dobrego Kochany psiaku!

Posted

Dzwoniła do mnie nowa pani Maksa, wszystko ok, tylko Max w domu się wierci i chce na podwórko :) Z sunią nie ma problemów, kot się go chyba boi, ale myślę, że się przyzwyczai. Nowi właściciele Maksa podczytują wątek, mam nadzieję, że uda się im zalogować :)

A ja nadal nie wierzę, że Maksio, nasz Maksio, ma wreszcie dom... :multi:

Posted

Chciałabym jeszcze zakończyć kwestię finansową. Za ten miesiąc płacę za hotel 210 zł (21 dni*10 zł). Transport w obie strony wyszedł za 120 zł. 50 zł dali nowi właściciele Maksa. 31,55 zł zapłacę z tego, co zostało na koncie Maksa po opłaceniu hotelu. Resztę, czyli 38,45 zł zapłacę z pieniędzy Portosa i spółki.
I jesteśmy kwita ;)

Posted

Tak Koosiek jesteśmy rozliczone pieniążki otrzymałam bardzo Dziękuje!!!!Wawerku ściągnęłysmy Cię myślami!!jak super,że jesteś:buzi::buzi::iloveyou::iloveyou::sweetCyb::sweetCyb::laola:Wawerek do nas wrócił!!!!Widzisz Wawerku jakie wieści u nas dobre Maksiuniu ma domek cudowny domek!!!!!!

Posted

Witamy z nowego domku Maksa. Na razie nie mamy zdjęć Maksa, ale obiecujemy w ciągu najbliższych dni zamieścić kilka fotek.Codziennie przekonywujemy się, jak wspaniałym:lol: psiakiem jest Maks, to taka kochana przytulanka:lol: która dostarcza nam dużo radości.:lol:Apetyt Maksowi dopisuje, niestety jeszcze nie dogadują sie kotką ale myślimy, że to kwestia czasu.:lol: Pozdrawiamy

Posted

Maksiaki jak miło Was powitać na wątku, bardzo się cieszymy,że jesteście zadowoleni z naszego Maksiunia tu w hoteliku brak nam zawsze wesołego Maksiulki a i dziewczyny tęsknią!!!!Wielkie buziole dla Maksia i całej Państwa rodzinki od hoteliku w "brzozowym lesie"i od całej rodziny Kapustów!

Posted

A do mnie doszła niespodziewanie wpłata na Maksa... 20 zł, Maja G.-C., nie wiem, kto to. Ktoś się przyznaje? I co zrobić z tymi pieniędzmi?

Jeśli nikt się nie zgłosi, przeleję na Kundelkową Skarbonkę, która kiedyś wspomogła Maksia.

Posted

To ja wpłaciłam ostatnią zadeklarowaną kwotę na hotel dla Maksia. Jeżeli nie są potrzebne dla Maksia, to możecie dołożyć do konta Portoska tak na dobry początek.