koosiek Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Maksio już w domu :) Sylwia z mężem przywieźli go do Otwocka i razem odwieźliśmy go na miejsce. Max był nieco zdezorientowany, trochę bał się nowych ludzi i nieznanego miejsca, ale szybko się oswoi :) Próbował startować do sąsiada - bernardyna za siatką, ale odwołany wracał. Z sunią rezydentką ładnie się przywitał. W domu pierwsze co zrobił, to zaczął wyjadać z kociej miski :) Myślę, że to ten dom i że będzie mu tam dobrze :) Zdjęcia z nowego domu - słabe, bo Max ciągle w ruchu: I z Sylwią: Quote
koosiek Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 A na miejsce po Maksie trafił ten kawaler, miniaturowa wersja Maksymiliana: Portosek koczował od kilku miesięcy na rondzie w Celestynowie, pod zamkniętym schroniskiem :( Wczoraj został złapany, dzisiaj pojechał do Sylwii z kolegą w bonusie. Tu ich wątek: http://www.dogomania.pl/threads/200790 Quote
sylwiaso Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Kochane cioteczki u nas Wielkie Święto Maksio już w domku po 6 miesiącach w hoteliku poznaliśmy Pana Maksia oj nie potrzeba dużo pisać widać,że kocha zwierzaki!!!!Maksiuniu jeszcze raz Wszystkiego Dobrego Kochany psiaku! Quote
sylwija Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 też się cieszę, właściciele zakochani? Quote
maja602 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Nie było mnie tu jakiś czas a tu takie piękne wiadomości. Bardzo się cieszę. Quote
koosiek Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Dzwoniła do mnie nowa pani Maksa, wszystko ok, tylko Max w domu się wierci i chce na podwórko :) Z sunią nie ma problemów, kot się go chyba boi, ale myślę, że się przyzwyczai. Nowi właściciele Maksa podczytują wątek, mam nadzieję, że uda się im zalogować :) A ja nadal nie wierzę, że Maksio, nasz Maksio, ma wreszcie dom... :multi: Quote
MyrkurDagur Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Przepraszam za offa... Prosimy o pomoc w ogłaszaniu i znalezieniu DT / DS dla suni i psiaka, które przeszły prawdziwe piekło... :( http://www.dogomania.pl/threads/202713-Przeszły-PRAWDZIWE-PIEKŁO...-Teraz-czekają-na-DT-DS...-Proszę-POMÓŻCIE-im...?p=16372855#post16372855 Quote
wawer Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Cieszę się, Maksiu, nawet nie wiesz jak. Quote
koosiek Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 O, Wawer :) A my się z Sylwią nawet w poniedziałek zastanawiałyśmy, gdzie zniknęłaś... Miło Cię znowu widzieć :) Quote
koosiek Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Chciałabym jeszcze zakończyć kwestię finansową. Za ten miesiąc płacę za hotel 210 zł (21 dni*10 zł). Transport w obie strony wyszedł za 120 zł. 50 zł dali nowi właściciele Maksa. 31,55 zł zapłacę z tego, co zostało na koncie Maksa po opłaceniu hotelu. Resztę, czyli 38,45 zł zapłacę z pieniędzy Portosa i spółki. I jesteśmy kwita ;) Quote
sylwiaso Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Tak Koosiek jesteśmy rozliczone pieniążki otrzymałam bardzo Dziękuje!!!!Wawerku ściągnęłysmy Cię myślami!!jak super,że jesteś:buzi::buzi::iloveyou::iloveyou::sweetCyb::sweetCyb::laola:Wawerek do nas wrócił!!!!Widzisz Wawerku jakie wieści u nas dobre Maksiuniu ma domek cudowny domek!!!!!! Quote
maksiaki Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Witamy z nowego domku Maksa. Na razie nie mamy zdjęć Maksa, ale obiecujemy w ciągu najbliższych dni zamieścić kilka fotek.Codziennie przekonywujemy się, jak wspaniałym:lol: psiakiem jest Maks, to taka kochana przytulanka:lol: która dostarcza nam dużo radości.:lol:Apetyt Maksowi dopisuje, niestety jeszcze nie dogadują sie kotką ale myślimy, że to kwestia czasu.:lol: Pozdrawiamy Quote
koosiek Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Witamy :) Cieszę się, że wreszcie udało Wam się zalogować :) I czekam niecierpliwie na fotki! Quote
sylwiaso Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Maksiaki jak miło Was powitać na wątku, bardzo się cieszymy,że jesteście zadowoleni z naszego Maksiunia tu w hoteliku brak nam zawsze wesołego Maksiulki a i dziewczyny tęsknią!!!!Wielkie buziole dla Maksia i całej Państwa rodzinki od hoteliku w "brzozowym lesie"i od całej rodziny Kapustów! Quote
sylwiaso Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Maksiuniu czekamy spokojnie na fotki i mocno Cię ściskamy!!! Quote
koosiek Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 A do mnie doszła niespodziewanie wpłata na Maksa... 20 zł, Maja G.-C., nie wiem, kto to. Ktoś się przyznaje? I co zrobić z tymi pieniędzmi? Jeśli nikt się nie zgłosi, przeleję na Kundelkową Skarbonkę, która kiedyś wspomogła Maksia. Quote
maja602 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 To ja wpłaciłam ostatnią zadeklarowaną kwotę na hotel dla Maksia. Jeżeli nie są potrzebne dla Maksia, to możecie dołożyć do konta Portoska tak na dobry początek. Quote
Recommended Posts