Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dzwoniłam dzisiaj do Łodzi,a oto co się dowiedziałam.
Niestety planu sedziowania w internecie nie bedzie,a wystawa jest tam gdzie była klubówka w zeszłym roku i międzynarodówka w tym roku,dokładny adres to stadion Startu Łódż przy ul.świętej Teresy 56/58.
Najpierw są konkurencje hodowlane a dopiero pózniej konkurencje indywidualne.
Na naszym ringu,gdzie sędziuej pan Harsany sędzieoanie indywidulane zaczynają sie dopiero o 12 ,bo jest tak dużo konkurencji hodowalnych w poszczególnych rasach,że zajmie to wg planu czas od 10 do 12 godziny.
Zapowoada się powtórka z zeszłego roku,gdy szetlandy wchodziły na ring po 15.

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Musiałek']z zagramanicznych tylko szczeniak z bohemia acro, ktory mieszka u nas[/quote]
Aaa, no coz, zawsze to cos:cool3: I tak stawka imponujaca:lol: A bedzie nozna obejrzec nowe nabytki:razz:

Posted

[quote name='filonek_bezogonek']halo ??

pierwszy dzien wystawy minal ??

jakie wrazenia ?? ja nie moglam byc bo zbieralam podpisy w geancie ale jutro bede wiec pare fot zrobie dla spragnionych :)

moze ktos zda relacje z dzisiejszego dnia ??[/quote]

kochana nie narzekaj bo 80 podpisow piechota nie chodzi
zebralas w 3 godziny tyle co czestochowa w caly dzien
oni płacza
a Tobie :thumbs::cool2::calus::buzi::BIG:

tylko wez no sobie jutro identyfikator dla odmiany hhehheheheh

Posted

A czy ktoś mi może powiedziec tak na szybko na której stacji w Łodzi trzeba wysiąść i ewentualnie jaki środek komunikacji kursuje na Stadion (?).
Buu... albo się zgubie, albo nie trafie...:cool1:

Posted

ofca GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

[URL="http://lh3.google.com/zkwplodz1/RQ2O7QNkABI/AAAAAAAAAT0/m9yMiGdEoNQ/IMG_5793.JPG&imgmax=640"]zdjęcie[/URL]

Posted

Witam

coś cisza po wystawie.
ja byłam toszkę rozczarowana, to była moja druga klubówka w Łodzi ale w zeszłym roku pamiętam dużo psów dużo ludzi i dużo stoisk i takie odczucie że ten stadion tętni zyciem.

W tym roku 4 stoiska, mało psów i jakoś tak spokojnie, raczej smutno - dobrze że na parkurze agilitowym psiaki robily duzo zamieszania między tyczkami to chociaz było widac trochę życia w tej wystawie.
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]A mój Blusik Młodzieżowy Zwycięzca Klubu i Najlepszy Junior :)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Dzidtka']a jak konkurencje finałowe, kto tam powygrywał ???[/quote]
Na Klubowej Pasterskich Niepolskich:

BIS Brytyjskich Psow Pasterskich:
1 - smooth collie :multi:
2 - border collie
3 - rough collie

BIS Psow Pasterskich Niepolskich:
1 - bouvier des Flandres
2 - smooth collie :multi:
3 - owczarek belgijski groenenael

Posted

A mi się podobało. Jak zwykle :)
Świetna pogoda (choć w niedzielę ciut za gorąco), fantastyczna atmosfera, superanccy sędziowie, czegóż chcieć więcej? Szkoda tylko, że tak mało ludzi przyjechało na specjalistyczną. Kolaków bylo mniej niż gronków, co mowi samo za siebie. A krajowka moim zdaniem byla naprawdę świetnie zorganizowana, było dużo nagrod (puchary zamiast medali) no i świetny, przyjnajmniej w belgach, sędzia. Brawo oddział! :D

Moja Mysza dwukrotnie w pośredniej była druga z doskonalą, ale przy stanie jej wlosa nie narzekam :D :D :D

Posted

Collak był II na BIS Puppy;).

Ja wystawiałam małego Shirka Dominiki i wybiegałam z nim ocenę wybitnie obiecującą i lokatę II.

Byłam w oba dni na wystawach i obie bardzo miło wspominam pod każdym względem:razz:. Z przyjemnością przyjadę do Łodzi w przyszłym roku;).

Kasiu, wielkie gratulacje!

Posted

Może coś napiszę o briardach !!!!!
Najlepszą hodowlą została BRIKASTA
Najlepszy MIOT H Brikasta
Najlepszy reproduktor AMAR Cedrett
Najlepszy PIES ARON ANAO Nacambel
Najlepszy Młody Pies ZORBA Duovarius
Najlepsza Suka GEAN Brikasta i również ona WYGRAŁA calą KLUBÓWKĘ !!!dodam tylko że jest ona w moich rękach !!!!

Posted

Ja napiszę cos o szpicach wilczych.
Zwycięzca Młodzieży : HOOK Logones
Najlepsza Suka: UNGA Tulas
Najlepszy Pies i Zwycięzca Rasy: Tytusek Imparato
Najlepszy Weteran: ARTUS Kalix
Najlepsze szczenię: SORAYA Collarium
Wszystkim wystawiającym gratuluję i życzę sukcesów

Posted

[quote name='tulasy']
Najlepsza Suka: UNGA Tulas
[/QUOTE]

Gratulacje :multi: :multi: :multi: i duże mizianko dla Ungi :lol: .

Oczywiście również serdeczne gratulacje dla wszystkich zwycięzców z Łódzkich wystaw :multi: .