Monia-Fionia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ja dzwoniłam dzisiaj do Łodzi,a oto co się dowiedziałam. Niestety planu sedziowania w internecie nie bedzie,a wystawa jest tam gdzie była klubówka w zeszłym roku i międzynarodówka w tym roku,dokładny adres to stadion Startu Łódż przy ul.świętej Teresy 56/58. Najpierw są konkurencje hodowlane a dopiero pózniej konkurencje indywidualne. Na naszym ringu,gdzie sędziuej pan Harsany sędzieoanie indywidulane zaczynają sie dopiero o 12 ,bo jest tak dużo konkurencji hodowalnych w poszczególnych rasach,że zajmie to wg planu czas od 10 do 12 godziny. Zapowoada się powtórka z zeszłego roku,gdy szetlandy wchodziły na ring po 15. Quote
zakla Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Musiałek']to aussików jest 12[/quote] O wow:crazyeye: Faaajnie, ale jakieś apolskie będą czy tylko nasze rodzime??:cool3: Quote
Doggerek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Czy ktoś dysponuje miejscem w samochodzie dla jednej osoby + sunia briard (8-mcy), na klubówkę w Łodzi (niedziela, 17.09), koleżanka mieszka w Białymstoku. :modla: Kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], tel. 512 272 248 lub info na dogo Quote
Musiałek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='zakla']O wow:crazyeye: Faaajnie, ale jakieś apolskie będą czy tylko nasze rodzime??:cool3:[/quote] z zagramanicznych tylko szczeniak z bohemia acro, ktory mieszka u nas Quote
zakla Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Musiałek']z zagramanicznych tylko szczeniak z bohemia acro, ktory mieszka u nas[/quote] Aaa, no coz, zawsze to cos:cool3: I tak stawka imponujaca:lol: A bedzie nozna obejrzec nowe nabytki:razz: Quote
Agappe Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 no to powodzenia wszystkim zycze!! :) Quote
filonek_bezogonek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 halo ?? pierwszy dzien wystawy minal ?? jakie wrazenia ?? ja nie moglam byc bo zbieralam podpisy w geancie ale jutro bede wiec pare fot zrobie dla spragnionych :) moze ktos zda relacje z dzisiejszego dnia ?? Quote
julita104 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='filonek_bezogonek']halo ?? pierwszy dzien wystawy minal ?? jakie wrazenia ?? ja nie moglam byc bo zbieralam podpisy w geancie ale jutro bede wiec pare fot zrobie dla spragnionych :) moze ktos zda relacje z dzisiejszego dnia ??[/quote] kochana nie narzekaj bo 80 podpisow piechota nie chodzi zebralas w 3 godziny tyle co czestochowa w caly dzien oni płacza a Tobie :thumbs::cool2::calus::buzi::BIG: tylko wez no sobie jutro identyfikator dla odmiany hhehheheheh Quote
Lulla Luck Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 A czy ktoś mi może powiedziec tak na szybko na której stacji w Łodzi trzeba wysiąść i ewentualnie jaki środek komunikacji kursuje na Stadion (?). Buu... albo się zgubie, albo nie trafie...:cool1: Quote
bellatriks Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 hej, chcialam wrzucic fotki z wystawy, ale mam problem z aparatem. Jak go naprawie, to fotki tu trafia. Lulla Luck: udało Ci się w końcu trafić? Bo chyba widziałam tam jakieś aussie... Quote
Agappe Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 ofca GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [URL="http://lh3.google.com/zkwplodz1/RQ2O7QNkABI/AAAAAAAAAT0/m9yMiGdEoNQ/IMG_5793.JPG&imgmax=640"]zdjęcie[/URL] Quote
Musiałek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Witam coś cisza po wystawie. ja byłam toszkę rozczarowana, to była moja druga klubówka w Łodzi ale w zeszłym roku pamiętam dużo psów dużo ludzi i dużo stoisk i takie odczucie że ten stadion tętni zyciem. W tym roku 4 stoiska, mało psów i jakoś tak spokojnie, raczej smutno - dobrze że na parkurze agilitowym psiaki robily duzo zamieszania między tyczkami to chociaz było widac trochę życia w tej wystawie. [B][COLOR=red][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]A mój Blusik Młodzieżowy Zwycięzca Klubu i Najlepszy Junior :)[/COLOR][/B] Quote
Dzidtka_Gl Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 a jak konkurencje finałowe, kto tam powygrywał ??? Quote
dana1 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Na stronie łódzkiego ZK są zdjęcia z Wystawy Akit i Wystawy V Grupy. Dana 1 Quote
Noelani Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Dzidtka']a jak konkurencje finałowe, kto tam powygrywał ???[/quote] Na Klubowej Pasterskich Niepolskich: BIS Brytyjskich Psow Pasterskich: 1 - smooth collie :multi: 2 - border collie 3 - rough collie BIS Psow Pasterskich Niepolskich: 1 - bouvier des Flandres 2 - smooth collie :multi: 3 - owczarek belgijski groenenael Quote
Błyskotka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Można prosić o stawke Chowów :cool3: . Quote
Godelaine Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 A mi się podobało. Jak zwykle :) Świetna pogoda (choć w niedzielę ciut za gorąco), fantastyczna atmosfera, superanccy sędziowie, czegóż chcieć więcej? Szkoda tylko, że tak mało ludzi przyjechało na specjalistyczną. Kolaków bylo mniej niż gronków, co mowi samo za siebie. A krajowka moim zdaniem byla naprawdę świetnie zorganizowana, było dużo nagrod (puchary zamiast medali) no i świetny, przyjnajmniej w belgach, sędzia. Brawo oddział! :D Moja Mysza dwukrotnie w pośredniej była druga z doskonalą, ale przy stanie jej wlosa nie narzekam :D :D :D Quote
zakla Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 BIS Puppy niepolskich wziął owczarek australijski, dalej nie jestem pewna, ale chyba na drugim był bouvier, a na trzecim collak:lol: Quote
$andwich Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Collak był II na BIS Puppy;). Ja wystawiałam małego Shirka Dominiki i wybiegałam z nim ocenę wybitnie obiecującą i lokatę II. Byłam w oba dni na wystawach i obie bardzo miło wspominam pod każdym względem:razz:. Z przyjemnością przyjadę do Łodzi w przyszłym roku;). Kasiu, wielkie gratulacje! Quote
BlackSheWolf Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 moglibyscie mi podac stawke bouvierow oraz inne miejsca jakie zajmowaly bouviery (wraz z przydomkami) Quote
BOŻENA Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Może coś napiszę o briardach !!!!! Najlepszą hodowlą została BRIKASTA Najlepszy MIOT H Brikasta Najlepszy reproduktor AMAR Cedrett Najlepszy PIES ARON ANAO Nacambel Najlepszy Młody Pies ZORBA Duovarius Najlepsza Suka GEAN Brikasta i również ona WYGRAŁA calą KLUBÓWKĘ !!!dodam tylko że jest ona w moich rękach !!!! Quote
tulasy Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ja napiszę cos o szpicach wilczych. Zwycięzca Młodzieży : HOOK Logones Najlepsza Suka: UNGA Tulas Najlepszy Pies i Zwycięzca Rasy: Tytusek Imparato Najlepszy Weteran: ARTUS Kalix Najlepsze szczenię: SORAYA Collarium Wszystkim wystawiającym gratuluję i życzę sukcesów Quote
simbik Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='tulasy'] Najlepsza Suka: UNGA Tulas [/QUOTE] Gratulacje :multi: :multi: :multi: i duże mizianko dla Ungi :lol: . Oczywiście również serdeczne gratulacje dla wszystkich zwycięzców z Łódzkich wystaw :multi: . Quote
tulasy Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Jeśli chodzi o chow-y to wiem tylko że w rudych wygrał rasę FIODOR z Tajaru BIS V grupy: Malamut - 1 miejsce FIODOR z Tajaru- 2 miejsce Akita - 3 miejsce Quote
tulasy Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Simbik dzięki za gratulacje Jak poszło w klasie baby? Quote
Recommended Posts