Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elmira napisał(a):
Oczywiście, że dam radę.;) Podeślij mi Nerisku wątek Pokera.

Poza Wami drogie ciotki niktr nie wyraził zainteresowania kluchami... Mam nadzieję, że ściągnę Klaudu_s , kóra ratuje dwudniowe szczeniaczki

Posted

W dniu, kiedy zostały znalezione - miały podobno DWA DNI. Na zdjęciach są ślepe. I o samo wynika z opisu.
Neris, może zmień trochę tytuł i poproś o ogłoszenia. Ja mogę zapłacić za standardowe allegro.

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Poza Wami drogie ciotki niktr nie wyraził zainteresowania kluchami... Mam nadzieję, że ściągnę Klaudu_s , kóra ratuje dwudniowe szczeniaczki

;) Zainteresowanie i ruch tu taki, że boję się, że się ludziska pozabijają w tym ścisku.

Posted

Neris napisał(a):
JA jestem za tym, żeby któremuś oberwać łapkę albo od razu główkę. Wtedy się pół dogomanii zleci :)

No dobra, Nerisowa masz najbliżej (?) obrywasz? :cool3:

Posted

Nerisku!
Kocham Twój humor:evil_lol: Ja ostatnio jak widzę wątek z kluchami,to nawet nie wchodzę.
Albo w tym roku większy "urodzaj",albo ja juz wszedzie widzę kociaki i szczeniaki:placz:
Mnie to juz zaczyna przytłaczać - wydawało mi się,gdy przyszłam na dogo,że wszystko idzie ku lepszemu,że sterylki,ze świadomość ludzi się zmienia - a to wszystko,to jak syzyfowe prace:-(
A może cioteczki pomyślicie o podmiance via Świnoujście?:diabloti:

Posted

Abra ma bliżej do małych:roll:

A jeśli chodzi o podmianki to trochę się boję, co dostanę w zamian, ja co prawda jestem ENTUZJASTĄ dziwnych różnych takich psów i parę nawet mam, ale nie wiem czy chcę ryzykować.:evil_lol:
Poza tym tu bliżej są różne takie siły, co to chętnie psa w auto i na Zachód, po co się do Świnoujścia pchać...

Posted

To już wolę wędzone łososie :roll:

Jestem fanką yorka Abry, po prostu wielką fanką. Już ona wie dlaczego :evil_lol:
Ale ciągle się zastanawiam jak pies który waży 3kg mógł zjeść pół kilo łososia wędzonego...

Posted

Najbliższe sprawozdanie będzie w środę. Tego dnia kluski-buraski zostaną po raz trzeci odrobaczone.
Potem chwila przerwy i szczepienia p/wirusówkom.

Ps 1. Neris dzięki za o Allegro :) Niedoczytałam albo niedosłyszałam. Mam pomocnicę z Bydgoszczy, której muszę tutaj podziękować za zainteresowanie:)
Dziękujemy Agnieszko!

Ps 2. Jeden dzień mnie nie było, a tu już jakiś scenariusz horroru powstaje :mad:
Neris, gdybym Cię nie kochała - gwarantuje, że skończyłaby

Posted

Ucięło mi post!!!

Skończyłabyś na przesłuchaniu w TOZ!!! Oczywiście za łapki i inne organa bezbronnych klusek.
Chociaż z drugiej strony trudno nie przyznać Ci racji :(
Elmira - z tym Świnoujściem to nie licz na nas . My z Neris jesteśmy pro-elmirowe i nasz enuzjazm idzie w troche innym kierunku:)

Ps 3. Neris - jesteś fanką, bo nie masz go "na codzień" Co jakiś czas zmieniam testament - chcesz go w spadku?

Posted

niestety Neris ma rację :( dużo uwagi zwracają psiaki z tragicznych historii :(
nie mówię, że takie to nie ale to jednak co innego...
Abrakadabra czemu tak mówisz o swoim psie? czyżby broił? ;)

Posted

Dostałem sms-a od AgnieszkaO to jestem.

Zawsze jest tak, że krew przyciąga na wątki. W realu jest inaczej. Ludzie widza słodkie szczeniaki i się zachwycają, ale jak zobaczą cierpiące zwierzę to głowa w drugą stronę.

Jak mogę pomóc.

Ogłoszenia mogę zrobić standardowe, ale dopiero koło piątku.
Mogę wszystkie wrzucić do siebie na nk jak się zgodzicie na podanie kontaktów. To za pół godziny.
Mogę też pisać pw, ale dopiero od środy.

Posted

Cajus - dzieki za obecność i reakcję na SMS-a Agnieszki.
Ppotrzebujemy jakiejkolwiek pomocy.
Jeśli możesz wrzucić je na NK - bardzo prosimy - kontak do Neris: 604 551 117.
Pisanie PW - jak najbardziej :)
Ja pracuję "terenowo" i nie mam w ciągu dnia dostępu do neu - bywam jedynie wieczorami.
Jeśli chodzi o transport - ja na pewno pomogę .