Abrakadabra Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Elmira, Cajus JB - dzięki :loveu: Jesteście wspaniali! Dzięki za pomoc przy ogłoszeniach. Neris zapewne za chwilę się odezwie i wypowie w sprawie zdjęć. Quote
Neris Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Niestety żadnych zdjęć nie mogę wysłać mailem, bo moja poczta przestała przyjmować załączniki :( Przykro mi. Abra, Czarna Mamba ma tydzien na znalezienie domu, masz gdzieś jej zdjecia? ELmirko wystawiłabyś ją na cafeanimal? To suka tymczasowa Gagaty. Jest podbramkowa sytuacja naprawdę Quote
elmira Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Wystawię oczywiście. Tylko prześlijcie mi zdjęcia. Quote
Abrakadabra Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Neris, wiem, już że zdjeciami Mamby dasz radę. Nie mogę spać i cały czas myślę o tym wszystkim... Quote
Neris Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Elmirka ma już zdjęcia więc teraz trzymamy kciuki... Dostałam 2 maile w sprawie maluchów, ale jakieś niezobowiązujące bo ludzie już później nie odpisali. Quote
elmira Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Abra, pozdrów Sbd-ową. Haniebnie zaniedbała ftb Zosi! Wstyd Sbd! Quote
Abrakadabra Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Pozdrowię z całą pewnością i zrobię jej wykład n/t olania fotobloga Zosi. Tłucze się baba gdzieś za granicami i o Zośce nie pisze.... Ps. Dzięki za Mambę :-(... Quote
Neris Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Elmi zdejmij proszę ogłoszenie i skasuj linka żeby Gagata nie zobaczyła :-(. Potem skasuję tego posta. Quote
Abrakadabra Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Niestety z ogłoszeń ZERO odzewu. Maluchy najprawdopodobniej trafią do schroniska. I niestety nie Na Paluch. Quote
elmira Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Swietnie! A Nerisowa i Abra zajmują się dziadkiem ze złamaną szzcęką i każdy ma w dupie Maksa i Lolę!!! Quote
Neris Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Nie wiem co robić, przecież dałam najdroższe allegro! Quote
elmira Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Maksiowi z Wrocka poszła szczęka.Koszt zespolenia to 1000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Neris Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Ty lepiej włącz telefon bo się obijam o Twoją sekretarkę. I dużo wit C brać! A to nie jest wątek Maksia, żeby nas zaraz za offowanie nie ukarano... Elmi, czy TY możesz te małe dać na cafeanimal? Ja tam wlizłam alem za głupia chyba. Quote
Abrakadabra Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Dzwoniła do mnie jakaś kobieta z dolnośląskiego. Chce szczeniaczka dla swojej 70-cio letniej mamy. Tlumaczenia, że pomysł z powodów wiadomych nie do końca jest trafiony niewiele dały. Poza tym pies ma byc docelowo mały. Napiszę do dziewczyn z Wrocka - może one jakoś się z nią dogadają, zrobią wizytę i jakaś bieda znajdzie domek? Quote
Neris Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Żałuję, że nie odezwała się ponownie ta pani co ma suczkę rottkę. Miałam dobre wrażenie z tej rozmowy, no ale widocznie uznała że to nie to... Zdążę jeszcze przed wyjściem z domu wyrzeźbić coś na jakimś jednym portalu. A może wymyślcie jakiś chwytliwy tytuł na Allegro? Można wpisać np. że one będą onkowate? Quote
elmira Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Neris, przestań! Albo ktoś bierze psa, bo jest psem. A nie pisać mu komercyjne hasła. (Wkurzyłam się, a potem dowieź i proś, żeby piesek został!) Quote
Neris Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Jednak ludzie szukają określonego typu psów, niektórzy małych, niektórzy dużych... Musimy coś zrobić, oczywiście że nie chodzi o to żeby pies poszedł gdziekolwiek, ale małe przebywają na "terenie" słynnego pana Gol..........., jeśli miałby je odłowić to NAPRAWDĘ lepsza dla nich śmierć! Quote
elmira Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Neris napisał(a):Jednak ludzie szukają określonego typu psów, niektórzy małych, niektórzy dużych... Musimy coś zrobić, oczywiście że nie chodzi o to żeby pies poszedł gdziekolwiek, ale małe przebywają na "terenie" słynnego pana Gol..........., jeśli miałby je odłowić to NAPRAWDĘ lepsza dla nich śmierć! To pisz w typie ON-ka. Jak ja nie nawidzę wybierać mniejszego zla!!! Quote
Neris Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Coś takiego wymodziłam... proszę o sugestie jakby co. http://allegro.pl/show_item.php?item=1179393946 Quote
Neris Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 173 wyświetlenia, nie wiem czy to mało czy dużo... ale odzewu brak. Quote
Kar0la Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Nerisku ja bym dodała do ogłoszenia na allegro zdjęcie mamy szczeniaków i napisała jakiej mniej więcej wielkości będą szczeniaczki jak dorosną. Quote
Recommended Posts