Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety żadnych zdjęć nie mogę wysłać mailem, bo moja poczta przestała przyjmować załączniki :( Przykro mi. Abra, Czarna Mamba ma tydzien na znalezienie domu, masz gdzieś jej zdjecia? ELmirko wystawiłabyś ją na cafeanimal? To suka tymczasowa Gagaty. Jest podbramkowa sytuacja naprawdę

Posted

Elmirka ma już zdjęcia więc teraz trzymamy kciuki... Dostałam 2 maile w sprawie maluchów, ale jakieś niezobowiązujące bo ludzie już później nie odpisali.

Posted

Ty lepiej włącz telefon bo się obijam o Twoją sekretarkę.
I dużo wit C brać!

A to nie jest wątek Maksia, żeby nas zaraz za offowanie nie ukarano...

Elmi, czy TY możesz te małe dać na cafeanimal? Ja tam wlizłam alem za głupia chyba.

Posted

Dzwoniła do mnie jakaś kobieta z dolnośląskiego.
Chce szczeniaczka dla swojej 70-cio letniej mamy. Tlumaczenia, że pomysł z powodów wiadomych nie do końca jest trafiony niewiele dały.
Poza tym pies ma byc docelowo mały.

Napiszę do dziewczyn z Wrocka - może one jakoś się z nią dogadają, zrobią wizytę i jakaś bieda znajdzie domek?

Posted

Żałuję, że nie odezwała się ponownie ta pani co ma suczkę rottkę. Miałam dobre wrażenie z tej rozmowy, no ale widocznie uznała że to nie to...

Zdążę jeszcze przed wyjściem z domu wyrzeźbić coś na jakimś jednym portalu. A może wymyślcie jakiś chwytliwy tytuł na Allegro? Można wpisać np. że one będą onkowate?

Posted

Jednak ludzie szukają określonego typu psów, niektórzy małych, niektórzy dużych...
Musimy coś zrobić, oczywiście że nie chodzi o to żeby pies poszedł gdziekolwiek, ale małe przebywają na "terenie" słynnego pana Gol..........., jeśli miałby je odłowić to NAPRAWDĘ lepsza dla nich śmierć!

Posted

Neris napisał(a):
Jednak ludzie szukają określonego typu psów, niektórzy małych, niektórzy dużych...
Musimy coś zrobić, oczywiście że nie chodzi o to żeby pies poszedł gdziekolwiek, ale małe przebywają na "terenie" słynnego pana Gol..........., jeśli miałby je odłowić to NAPRAWDĘ lepsza dla nich śmierć!

To pisz w typie ON-ka. Jak ja nie nawidzę wybierać mniejszego zla!!!