Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mrs.ka']trochę przestarzałe te newsy,nie macie czegoś nowszego?
jak będzie coś aktualnego i czego jeszcze nie czytałam to proszę napisać ale nie taką dużymi i czerwonymi literami bo to nie jest najwazniesza wiadomośc na wątku. Więc proszę o edycje i zmianę czcionki
[/INDENT]mam się rozpłakać czy już czuć się winna ???[/QUOTE]

Nie zamierzam niczego zmieniać... Po prostu wyciągnijcie wnioski z cytowanego wątku!

[B]Mrs.ka! [/B]Albo będziesz płakać, albo czuć się winna! To Wasz/Twój wybór...!

To moja ostatnia wypowiedź na tym wątku! Pozdrawiam...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow ale super wiadomość z Kropką:) U mnie troszke gorzej bo wczoraj jedna Sunia miała w kojcu biegunkę ( nie wiem która niestety bo na spacerze wybiegu nie chciały się przyznać) dlatego wczoraj solidarnie nie dostały kolacji a dziś i jutro będę miały serwowany ryż z kurczakiem i marchewką.

Posted

jeśli tak to prosze więcej nie zaśmiecać wątku bo teraz muszę sama prosić moda o usunięcie Tojego posta / jest niezgodny z regulaminem forum / patrz:używanie czcionek

Posted

[quote name='megii1']Wow ale super wiadomość z Kropką:) U mnie troszke gorzej bo wczoraj jedna Sunia miała w kojcu biegunkę ( nie wiem która niestety bo na spacerze wybiegu nie chciały się przyznać) dlatego wczoraj solidarnie nie dostały kolacji a dziś i jutro będę miały serwowany ryż z kurczakiem i marchewką.[/QUOTE]

wiesz,one pewnie są bardzo zarobaczywione to raz,po drugie taka nagła zmiana diety zazwyczaj prowadzi do biegunek, nie wiem czy nie powinny dostać przez dwa-trzy dni enterogastu do pokarmu

megii1 obiecuję ,że dzisiaj zrobię bazarek:oops:,wczoraj wet był u mnie do 22-ej i oboje zostaliśmy znokautowani przez Jaśka,ja spodnie podarte,niestety nie jest łatwo zrobić sarnie zastrzyk ,a tym bardziej drugi bo zwiewał:evil_lol:

Posted

Robaków to już raczej nie mają po trzy dni pod rząd na dzień dobry dostały po 2 tabletki aniprazolu ale z tą dietą to pewnie masz rację.
Nie ma problemu z tym bazarkiem:) Podeslij mi tylko pw:)

Posted

[quote name='DIF']Nie zamierzam niczego zmieniać... Po prostu wyciągnijcie wnioski z cytowanego wątku!

[B]Mrs.ka! [/B]Albo będziesz płakać, albo czuć się winna! To Wasz/Twój wybór...!

To moja ostatnia wypowiedź na tym wątku! Pozdrawiam...[/QUOTE]

Jest jeszcze jedna opcja,której nie wzięłaś pod uwagę: że mrs.ka będzie zadowolona i szczęśliwa,bo pies będzie miał dom i miłość.

Posted

Mrs.ko,naprawdę nie wiem,czy warto to dłużej ciągnąć.
Moja propozycja oczywiście nadal jest aktualna,ale...Nie stać mnie na purinę,royala czy inne extra karmy.Moje psiaki jedzą wszystko,nie brak im niczego,śmię twierdzić że mają lepsze papu niż my,ale mimo to to nie eukanuba.
Poza tym nie jestem w stanie dać 100% gwarancji,że nic się nie stanie.Tak samo,jak nie może dać tej nikt kto posiada psa.
Dif i gagata zdecydowanie wciąż żyją przeszłością,ale i ja pamiętam o psach,które umarły.Nic nie zmieni faktu,że to się stało...Tyle,że to było dawno,życie toczy się dalej.Bona jest już u mnie prawie rok i jest wszystko w porządku.
Napisałam szczerze,co mogę oferować,czego nie mogę.
Bardzo chętnie przyjmę te psiaki.
Zrozumię jednak,jeśli nie zdecydujesz się na to by do mnie przyjechały.
Tak czy inaczej-kocyki na zimę puste nie zostaną...
Przemyśl to wszystko jeszcze na spokojnie.
Czekam na Twoją decyzję.

Posted

Cudowna wiadomość o Kropce! Mrs.ka, megii1 pisała, że zrobisz bazarek na rzecz suczek, prawda to?;-)
Ja niestety, nie umiem robic bazarków, dlatego proszę o pomoc.
Zdjęcia dziewczynek z pierwszego dnia pobytu na wolności na [URL="http://www.pelnialatawdomutymianka.blogspot.com"]www.pelnialatawdomutymianka.blogspot.com[/URL],

warto zobaczyć ich szczęśliwe pyszczki!:-))))

Posted

Kropeczko wreszcie się udało!
Pozostałe pieski odrobaczone, miałam tylko problem z Aro, bo chciał mnie capnąć przy próbie włożenia tabletki do pyszczka ale dałam rade.
Z bazarku cegiełkowego uzbierało się koło 100 zł na dzień dzisiejszy! Wydałam 54 na tabletki (10 tabletek w sumie). Trochę porozmawiałam z p. Staśkiem czy nie mógłby od czasu do czasu spuścić psy z łańcuchów ale nie zbyt ten pomysł mu się spodobał:shake:

Posted

[quote name='Tymianka']Cudowna wiadomość o Kropce! Mrs.ka, megii1 pisała, że zrobisz bazarek na rzecz suczek, prawda to?;-)
Ja niestety, nie umiem robic bazarków, dlatego proszę o pomoc.
Zdjęcia dziewczynek z pierwszego dnia pobytu na wolności na [URL="http://www.pelnialatawdomutymianka.blogspot.com"]www.pelnialatawdomutymianka.blogspot.com[/URL],

warto zobaczyć ich szczęśliwe pyszczki!:-))))[/QUOTE]

a co myślisz ,że tam nie wchodziłam:lol: jak tylko Ania miała jechać do Ciebie to sobie wyrywkowo poczytałam no i oczywiście pooglądałam ,przecież bym ją w ciemno z tyloma psami nie wysłała ;) naprawdę uczta dla zmysłów,piękne zdjęcia i bajkowy styl pisania,no i oczywiście cudowna dusza autora :loveu:

od tamtej pory jestem stałym gościem:multi:

zaraz się biorę za bazarek ,i właśnie mam pytanie czy mogę zacytować ,oczywiście z podaniem źródła część Twojego tekstu o historii suczek?

Posted

bazarek dla Tosi,Tani i Tiny

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192448-Rękodzieło-artystyczne-na-wyrwane-z-piekła-trzy-psie-sierotki-do-26.09?p=15338546#post15338546[/URL]

Posted

Kawał dobrej roboty mrs.ka- jak chcesz to potrafisz:evil_lol:

Zapraszam na bazarek cegiełkowy dla psiaków
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192459-Kup-CEGIEŁKĘ-Na-szczepienia-dla-szczeniaków-do-25.09?p=15340032#post15340032[/URL]

Posted

[quote name='Wet-siostra']Mrska ma ukryte talenty. :-)[/QUOTE]

zwariowałyście:mdleje:przecież w życiu bym takich cudeniek nie zrobiła,a jeśli udałoby mi się coś takiego stworzyć to zajęłoby mi to pół życia i bym wyceniła co najmniej na sto tysięcy:eviltong: KAŻDY !!!
Ja tylko bazarek zrobiłam...:oops:

Posted

ja ,"skromna istota" postaram się jutro zaktualizować pierwszą stronę psiaków bo już zmieniłam u moda prowadzenie (poprostu skromnie przypisałam sobie autorstwo wątku :evil_lol: sorry,[B]Weronia:eviltong: [/B]ale taka wredna zawsze byłam:diabloti: )

Posted

[quote name='Wet-siostra']Co nowego u Aresa i Bambo? Jak tam Jaś i Kubuś?[/QUOTE]

na Martenowskiej nie byłam od kiedy zabierałam Kropke :shake: Jaśkowi już chyba przeszedł foch o te zastrzyki i chodzi za mną jak zawsze,a z Kubusia strasznie się uśmiałam dzisiaj bo pierwszy raz zobaczył Tinki&Winki i się strasznie ich bał ,był bardzo ciekawy ,podchodził,wąchał i odskakiwał jak oparzony,a potem chodził podnosząc wysoko kolana jak koń w kłusie, normalnie sikałam ze smiechu:roflt:

a wogóle to zajrzyjcie proszę na nowy wątek moich cudnych szczeniaczków [B]Tinki&Winki :loveu::loveu::loveu:[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/192551-Maleństwa-które-nie-miały-szans-przeżycia-w-rumowisku-gdzie-przyszły-na-świat"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1925...zły-na-świat[/COLOR][/URL]-(

Posted

ja tam nie jeżdże często bo i po co ,patrzeć się na psy na łańcuchach ,jadę jak mam konkretny powód ,co prawda miałam je właśnie odpchlć bo kupiłam frontline ale chyba poczekam na Anie. Ares musi mieć zrobiony rtg ,żeby zadecydować co z tą łapką.
Ale tak się zastanawiam bo w przyszłym tygodniu ktoś jedzie do Rzeszowa to chyba niedaleko Przemyśla ,czy mogłabyś przyjechać i zabrać chociaż Bambo?