Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Nie dam rady.Do Rzeszowa jest ponad godzina jazdy.Nie mam samochodu.

to nie dobrze ,bo ja co najmniej miesiąc też bez samochodu będę :shake: szkoda ,a nie możesz kogoś poprosić za zwrot kosztów paliwa,to jest tylko jakieś 70 km.
A ze Starachowic 220:razz:

Posted

wszystkie dziewczynki są bardzo fajne. mi najbardziej w pamięć zapadła ostatnia Tania- bo wyglada maaagicznie!
Ta najstarsza jest za to mega kochana, taka wierna, taka dobrotliwa, poczciwa taka ;)
Ta przytulanka uwielbia się bawić i trochę jeszcze z niej dzik - ale i tak mnie lizała po rękach i non stop nos wsadzała w aparat;)
Mam nadzieję, że dzieki tytm zdjeciom będą miały szansę na domek ;)

Posted

mrs.ka napisał(a):
wymyśl jakieś nosidełko dla pieska i dla mnie może być i parolotnia bylebym ja się nie musiała odrywać od ziemi ;)

Nosidełka dla psów już są... ;-) Już Ci pisałam,że na Youtube jest film,jak gość leci z psem.
Ale niestety,Ty musiałabyś polecieć... :-)

Posted

wczoraj z koleżankami poszłam na Martenowską :lol:, okazało się że nie ma smyczy a my swoich nie zabrałyśmy, ale pan znalazł jakąś jedną, i dał nam jedną suczkę, poszłyśmy z nią do lasku w którym był straszny strumyk i straszny mostek,z 10minut ją przekonywałyśmy żeby przeszła i się udało, szła bardzo przestraszona, z podkulonym ogonem, ale potem się trochę rozweseliła. Po godzinie zaprowadziłyśmy sunie i wzięłyśmy drugą, ta była bardzo do przodu i nie bała się niczego.. Jak wróciłyśmyto pan powiedział że to już tyle, że Żabka się zerwała i biegała całą noc więc nie musi iść..
Mam zdjęcia, jak zgram to dodam, bo nie odróżniam która psina to która, bo są bardzo podobne a na fotkach nie widzę różnicy :eviltong:
szkoda mi było tylko Żabki która przez to że zerwała obroże miała lańcuch przepleciony przez nóżki tak jak w 'szelkach' ;/ tak się cieszyła jak ją wołałam, już się nie mogę doczekać aż ona pójdzie ze mną na spacer :loveu:

ten ogonek podkulony : (

za pięknych zdjęć nie porobiłam ale psiny ruchliwe strasznie :cool3:

Posted

wszystkie zdjęcia są świetne :happy1:
Tosia ,Tania i Tina poprostu promienieją radością:loveu: , zupełnie inne psy,to właśnie jest najwspanialsze ,że jeśli psu się pomoże to efekty widać z dnia na dzień.

Co do zdjęć ze spacerku megi345 to na pierwszym jest Julka , a na dwóch następnych Leni. Po za tym świetnie się dziewczyny spisałyście :klacz: i dałyście sobie same rade,zresztą nie miałam co do tego wątpliwości inaczej bym Was tam nie puściła;)
Smycze znów będę musiała kupić bo mi się "porozchodziły" i ze dwie muszą tam być zostawione.Ale zaraz ,ja tam ostatnio zostawiałam na Martenowskiej automatyczną wyciąganą,nie było jej? Dobra jutro się tam widzimy to zobaczę ,dla Żabki też przywiozę jakąś obroże i od razu odpchlimy wszystkie frontlinem.

A ja później też wkleję fotki Kropki z nowego domku:lol: