Ania102 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Tego jeszcze nie ustaliłam, Leni albo Julka. Porozmawiam z Renatą i spytam ją o zdanie. Megii czyli co w koncu z tymi ogłoszeniami? Proszę Cię pisz mi jeśli będzie coś nie tak to ja coś wykombinuję. Quote
megii1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Ania102']Tego jeszcze nie ustaliłam, Leni albo Julka. Porozmawiam z Renatą i spytam ją o zdanie. Megii czyli co w koncu z tymi ogłoszeniami? Proszę Cię pisz mi jeśli będzie coś nie tak to ja coś wykombinuję.[/QUOTE] Wszystkim psiakom, które są u mnie staram sie robić też sama ogłoszenia. Teraz od Was jest tylko Tosia i ona ma allegro i wykupiony pakiet u jenny19. Quote
mrs.ka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='megii1']A która Sunia do mnie przyjezdża:)?[/QUOTE] mam nadzieję,ze następna z Martenowskiej ,a nie z Rataj po zmarłej lekarce bo już takie słyszałam pogłoski. Żeby było jasne to ja się nie podpisuję pod niczym co dotyczy tej historii . Quote
mrs.ka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 bo jestem zła i wściekła zwłaszcza na Ania102 ,która zaczyna mnóstwo spraw i potem zwala je na innych czego przykładem są trzy psy ,które do mnie trafiły ostatnio ,a nie ja sie brałam za ich ratowanie bo nie miałam takich możliwości. Dlatego też nie włączam się w sprawę pozostałych psów i kotów po zmarłej lekarce bo jest to irracjonalne. Najpierw trzeba doończyć pomagać tym,ktorym się zaczęło czyli w tym momencie mam na myśli psy z Martenowskiej. Zima już niebawem i żaden nie powinien tam zostać,bo nie dość ,że warunki tragiczne do przetrwania ,a jeśli będzie taka zima jak w zeszłym roku po 30 st. mrozu to lepiej od razu poddać je eutanazji. Bo znając życie nikt tam chodzić nie będzie ,a Stasiek bedzie pił na umór bo przeciez zimno i napalić nie bedzie miał czym ,chociaż może to i lepiej bo chociaż pożaru nie będzie Quote
Ania102 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Kombinujmy lepiej transport. Znowu pomyślałam o Nadii ale ma podobno jakieś problemy i nie wiem czy jest wogóle sens pytać. Quote
mrs.ka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 no widzisz w tej sytuacji ja nie pojadę bo nie moge zostawić na cały dzień tylu zwierząt bez opieki ale może wyślij sms do Majaa z pytaniem czy nie ma jakiegoś transp. do W-wy ,ostatnio znów przejawiała psią aktywność:) Quote
Wet-siostra Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Z transportem zawsze jest największy problem... Quote
mrs.ka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 zwłaszcza do Ciebie ,tam już chyba nikt nie jeździ:eviltong: Quote
Wet-siostra Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='mrs.ka']zwłaszcza do Ciebie ,tam już chyba nikt nie jeździ:eviltong:[/QUOTE] Bo u mnie i do mnie to się LATA,proszę Pani... ;-) :eviltong: Quote
Ania102 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name=' mrs.ka'] no widzisz w tej sytuacji ja nie pojadę bo nie moge zostawić na cały dzień tylu zwierząt bez opieki ale może wyślij sms do Majaa z pytaniem czy nie ma jakiegoś transp. do W-wy ,ostatnio znów przejawiała psią aktywność[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/189485-Psie-piekło-na-Martenowskiej-w-STARACHOWICACH.-Jest-nas-10.POMÓŻ!/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] [/QUOTE] Tylko, że ja nie mam do niej numeru...Musimy jakoś skombinować transport, bo sama na paliwo nie wyrobie Quote
mrs.ka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Ania102']Tylko, że ja nie mam do niej numeru...Musimy jakoś skombinować transport, bo sama na paliwo nie wyrobie[/QUOTE] do paliwa helena ma się dorzucić 100 zł ,więc skoro moim "smokiem" wyliczyłam 200 zł to twoim nie będzie więcej jak 120-130 zł licząc ,że to jest jakieś 250 km w jedną stronę Quote
Ania102 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dominika 120 km to jest do samej warki. Być może Renacie uda się załatwić transport z Radomia to wtedy bez problemu zawiozę tam psiaki. Mam wolny ten weekend i miałam nadzieję, że teraz pojadą ale ja nie jestem w stanie jechać sama taki kawał drogi, bo cóż kierowca ze mnie nie najlepszy. Quote
mrs.ka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 ale do Serocka nie jedzie się przez Warkę :shake: to jest dokładnie jakieś 230 km czyli prawie tyle samo co odwoziłas ostatnio bernardynke:cool3: wiec prosze Cie nie mów mi ,ze nie możesz :razz: po za tym wysłałam Ci pw ,erka podała kontakt do osoby ,która będzie jeczała do w-wy. Wiesz jakie jest moje zdanie na temat Twojego angażowania się we wszystkie psie afery ,zamiast doprowadzenia do finału spraw,które rozpoczęłaś :shake: Quote
Ania102 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='mrs.ka']ale do Serocka nie jedzie się przez Warkę :shake: to jest dokładnie jakieś 230 km czyli prawie tyle samo co odwoziłas ostatnio bernardynke:cool3: wiec prosze Cie nie mów mi ,ze nie możesz :razz: po za tym wysłałam Ci pw ,erka podała kontakt do osoby ,która będzie jeczała do w-wy. Wiesz jakie jest moje zdanie na temat Twojego angażowania się we wszystkie psie afery ,zamiast doprowadzenia do finału spraw,które rozpoczęłaś :shake:[/QUOTE] Tzn których spraw, które rozpoczęłam?więkoszość razem rozpoczynałyśmy i chyba nie zapomniałaś. Quote
Ania102 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 A co do tego żebym pojechała to SAMA nie pojadę i nie zapłacę z własnej kieszeni za paliwo, bo nie mam ile razy mam powtarzać a jeśli zrobimy jakąś zbiórke to nie ma sprawy tylko i tak nie ma kto jechać ze mną przynajmniej w ten weekend. Quote
mrs.ka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Ania102 ,wystarczająco dużo się z Tobą nadyskutuję w realu , na forum juz odpuszczę :) mam nadzieję,że ten transport we wtorek wypali ,no i że [B]KORA vel TOSIA[/B] znalazła dobry dom :) Quote
megii1 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Tośka ma już nowy domek. Bedzie mieszkać w Konstancinie koło Warszawy, w zamkniętym osiedlu segmentów. Dom, ogródek 400 metrów, dwójka chłopców 6-9 lat i oczywiście rodzice. Państwo przyjechali do mnie po innego psiaka ale Tosia urzekła dzieci spojrzeniem i stoickim spokojem i nie chcieli bez niej wyjechać:) W poniedziałek odwiedzi ich moja koleżanka i zda relacje jak sobie radzą:) [IMG]http://images49.fotosik.pl/351/34b819cea92a0caamed.jpg[/IMG] Quote
mrs.ka Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [B]megii1[/B] chyba jakieś czary :loveu: ale wielka radość:multi: to naprawdę adopcyjny sukces i życze wielu takich,gratuluję:multi: Quote
Ania102 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 A jutro Renata wyciąga kolejne bidy z martenowskiej:) Szczegóły wieczorem Quote
Recommended Posts