Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania102']Bamboo ma ok 15 lat więc szybko się męczy.
)
tak naprawde to jego wieku nikt tak dokładnie nie zna,jest u Helki od jakiś 10 lat i wtedy miał już kilka ale ile to nie wiadomo .Także może mieć 12 lub 15 i wcale nie zachowuje sie na swój wiek,jest spontaniczny i cieszy się do każdego,a że ma słabą kondycję to bardziej wynika z braku ruchu niz z wieku .
Także wet-siostro nie ma obawy,zdążysz jeszcze się nim nacieszyć. Tylko już mnie nerwy biorą bo ostatnio wszystkich jak głupia pytam czy nie jedzie do Przemyśla i patrzą na mnie jakbym się pytałą czy sie ktoś w kosmos nie wybiera:razz:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania102 napisał(a):
mrs.ka zaktualizuj 1-wszą stronkę w wolne chwili oczywiście:) Co myślisz o tym żeby w poniedziałek podjechać na rtg? jeśli się tam oczywiście zgodzą.

nie mam wolnych chwil:diabloti:...ale zaktualizuję

rtg jak najszybciej trzeba zrobić bo już obiecałam,że wyślę do Holandii ,a od tego zależy co robimy z łapką dalej. tylko,że mnie bardziej wtorek pasuje.

Posted

[quote name='mrs.ka']tak naprawde to jego wieku nikt tak dokładnie nie zna,jest u Helki od jakiś 10 lat i wtedy miał już kilka ale ile to nie wiadomo .Także może mieć 12 lub 15 i wcale nie zachowuje sie na swój wiek,jest spontaniczny i cieszy się do każdego,a że ma słabą kondycję to bardziej wynika z braku ruchu niz z wieku .
Także wet-siostro nie ma obawy,zdążysz jeszcze się nim nacieszyć. Tylko już mnie nerwy biorą bo ostatnio wszystkich jak głupia pytam czy nie jedzie do Przemyśla i patrzą na mnie jakbym się pytałą czy sie ktoś w kosmos nie wybiera:razz:

Bo Przemyśl to kosmos,wierz mi... ;-)
Tu już się nie jeździ... Ulice na noc zwijają...
A tak na poważnie-transport nigdy nie był prosty do załatwienia...
Cały czas myślę,ale nic nie wymyślę.Bez samochodu to ciężko o pomysły...

Posted

szelki zabrałam bo w sekundzie z nich wyłaziła , z tego co wiem to na noc jest puszczana na ogród. A co z Baamboo ? miał być przeniesiony z przodu domu,jest?

Posted

Dzięki Ludwa:) Wprawdzie ta środkowa nie ze Starachowic ale od Renaty tak jak Julka i Leni:) Ja już też się poprawiam i wklejam - poprosiłam tez Idę o ogłoszenia dla Suczek:)

Posted

[quote name='Ania102']Dzięki Ludwa, jedna sunia nie od nas ale zdjęcia śliczne:)
Leni ciągle wystaszona...
Megii1 jak ten dzikusek się u Ciebie sprawuje?

Dzikusek Leni mieszka sobie w kojcu z wielkim Leonem i jest zachwycona swoim kolegą:) Boi się ale w normie - daje się pogłaskać, przytulić , szczeka, ma apetyt chociaz ostatnio miała też lekką biegunkę, która już została opanowana - może ze stresu.