Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Megii1 nie ma problemu z zaświadczeniem i datą sterylizacji bo nasz wet ma wszystko w komputerze także jutro postaram się do niego zajrzeć i wezmę wydruk.

No i jak tam Leni się zachowuje i powiedz mi dlaczego Julka chodzi w kubraczku?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wet-siostra']Z pewnych wypowiedzi mrs.ki wnioskuję,że nie życzy ona już sobie mojej pomocy.Nie mam w zwyczaju się narzucać.Nie-to nie.

możesz zacytować ,która to wypowiedź dotyczyła moich życzeń co do Twojej pomocy zwłaszcza jeśli chodzi o adopcje Bamboo.
Ty lepiej nie wnioskuj tylko sobie lataj,a nie wypisuj mi głupoty na wątkach:lol:.
Jakby wszyscy takie wnioski wyciągali to ja bym żadnego psa nie wyadoptowała,Ty masz być dobra dla psów i się z nimi porozumiewać,mnie nie musisz lubić ani być dla mnie miła

Posted

Nie bardzo mogę,bo to było na innym wątku,ale chodziło o to,że miałam na wątek nie wchodzić...
Wnioski czasami mogą być błędne...
Latam,latam,jak tylko pogoda dopisuje.Dziś-Bezmiechowa.Super było. :-)

Posted

[quote name='mrs.ka']Megii1 nie ma problemu z zaświadczeniem i datą sterylizacji bo nasz wet ma wszystko w komputerze także jutro postaram się do niego zajrzeć i wezmę wydruk.

No i jak tam Leni się zachowuje i powiedz mi dlaczego Julka chodzi w kubraczku?

Leni to Aniołek, sama słodycz i wielki przytulak - do tego moja ulubienica:) I też będzie miała kubraczek jak docelowo wszystkie psiaki krótkowłose przed zimą. A Julce kubraczek potrzebny też po to, że kaszle sobie i testuje już drugi antybiotyk bo jeden nie pomógł. Leni też kasłała ale już jest zdrowiutka:)
Jak będziesz miała to zaświadczenie to daj znać - podam Ci adres do Państwa, wysłałabyś im żeby byli spokojni, proszę:).

Posted

ja nie wiem ,te psy tak pięknieją u Ciebie,takie dostojne i dumne są :lol:
no a Julka "buszująca w zbożu" poporostu świetna fota:lol:

a wogóle nie mogę się nadziwić,że się dała przekonać do tego kubraczka .

Posted

mrs.ka napisał(a):
j

a wogóle nie mogę się nadziwić,że się dała przekonać do tego kubraczka .

No proszę Cię - twarzowy, z kieszonką na plecach i troczkami przy szyjce i talii, a do tego ciepły:) Szcześliwa jest i od początku go zaakceptowała:)

Posted

Ania102 napisał(a):
Chłopak Leni też u Ciebie hoteluje?

Tak, to hotelowicz Idusiek. Leni i Leon mieszkają w jednym kojcu i mimo, że mają dwie budy śpią w jednej dużej Leona:)

Posted

megi345 napisał(a):
oj Bambo na pewno by nie wytrzymał drogi w pociągu, chyba ze nie wiem jakieś srodki uspokajające bo on nie umie ustać w miejscu. Jak byłam z koleżanką na spacerze i usiadłyśmy sobie na ławce na chwile to Żabka siadła obok mnie a Bambo ciągle łaził w kółko, próbowałyśmy go bliżej wziąść koło siebie, głaskać, ale on ciągnął się strasznie i wiercił : ( Więc nie wiadomo jak by to bylo.

Kurcze,to już nie mam innych pomysłów...