mrs.ka Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Megii1 nie ma problemu z zaświadczeniem i datą sterylizacji bo nasz wet ma wszystko w komputerze także jutro postaram się do niego zajrzeć i wezmę wydruk. No i jak tam Leni się zachowuje i powiedz mi dlaczego Julka chodzi w kubraczku? Quote
mrs.ka Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='Wet-siostra']Z pewnych wypowiedzi mrs.ki wnioskuję,że nie życzy ona już sobie mojej pomocy.Nie mam w zwyczaju się narzucać.Nie-to nie. możesz zacytować ,która to wypowiedź dotyczyła moich życzeń co do Twojej pomocy zwłaszcza jeśli chodzi o adopcje Bamboo. Ty lepiej nie wnioskuj tylko sobie lataj,a nie wypisuj mi głupoty na wątkach:lol:. Jakby wszyscy takie wnioski wyciągali to ja bym żadnego psa nie wyadoptowała,Ty masz być dobra dla psów i się z nimi porozumiewać,mnie nie musisz lubić ani być dla mnie miła Quote
Wet-siostra Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Nie bardzo mogę,bo to było na innym wątku,ale chodziło o to,że miałam na wątek nie wchodzić... Wnioski czasami mogą być błędne... Latam,latam,jak tylko pogoda dopisuje.Dziś-Bezmiechowa.Super było. :-) Quote
megii1 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='mrs.ka']Megii1 nie ma problemu z zaświadczeniem i datą sterylizacji bo nasz wet ma wszystko w komputerze także jutro postaram się do niego zajrzeć i wezmę wydruk. No i jak tam Leni się zachowuje i powiedz mi dlaczego Julka chodzi w kubraczku? Leni to Aniołek, sama słodycz i wielki przytulak - do tego moja ulubienica:) I też będzie miała kubraczek jak docelowo wszystkie psiaki krótkowłose przed zimą. A Julce kubraczek potrzebny też po to, że kaszle sobie i testuje już drugi antybiotyk bo jeden nie pomógł. Leni też kasłała ale już jest zdrowiutka:) Jak będziesz miała to zaświadczenie to daj znać - podam Ci adres do Państwa, wysłałabyś im żeby byli spokojni, proszę:). Quote
mrs.ka Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 ja nie wiem ,te psy tak pięknieją u Ciebie,takie dostojne i dumne są :lol: no a Julka "buszująca w zbożu" poporostu świetna fota:lol: a wogóle nie mogę się nadziwić,że się dała przekonać do tego kubraczka . Quote
megii1 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 mrs.ka napisał(a):j a wogóle nie mogę się nadziwić,że się dała przekonać do tego kubraczka . No proszę Cię - twarzowy, z kieszonką na plecach i troczkami przy szyjce i talii, a do tego ciepły:) Szcześliwa jest i od początku go zaakceptowała:) Quote
mrs.ka Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 a co Julka w tej kieszonce nosi ?:evil_lol: Quote
megii1 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='mrs.ka']a co Julka w tej kieszonce nosi ?:evil_lol: To gadżeciara - wystarcza jej że jest:) Quote
Ania102 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 A były jakieś telefony w sprawie dziewczynek? Quote
megii1 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ania102 napisał(a):A były jakieś telefony w sprawie dziewczynek? Niestety na razie nic:( Quote
megii1 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Nasza kolejna znajda:) Agat:) http://www.dogomania.pl/threads/195555-Agat-pi%C4%99kny-donek-szuka-domu!!! Quote
megii1 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Pozdrowienia od Leni i jej potężnego chłopaka:) Quote
megii1 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ania102 napisał(a):Chłopak Leni też u Ciebie hoteluje? Tak, to hotelowicz Idusiek. Leni i Leon mieszkają w jednym kojcu i mimo, że mają dwie budy śpią w jednej dużej Leona:) Quote
mrs.ka Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 w sumie fajna para:loveu: i Leni ma bodyguarda:evil_lol: a Julka z kim mieszka ? Quote
megii1 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Z Lilką, też od Idusiek:) Ale fotek dziś nie mam. Quote
Wet-siostra Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 megi345 napisał(a):oj Bambo na pewno by nie wytrzymał drogi w pociągu, chyba ze nie wiem jakieś srodki uspokajające bo on nie umie ustać w miejscu. Jak byłam z koleżanką na spacerze i usiadłyśmy sobie na ławce na chwile to Żabka siadła obok mnie a Bambo ciągle łaził w kółko, próbowałyśmy go bliżej wziąść koło siebie, głaskać, ale on ciągnął się strasznie i wiercił : ( Więc nie wiadomo jak by to bylo. Kurcze,to już nie mam innych pomysłów... Quote
mrs.ka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 zapraszam na nowy bazarek na starachowickie bezdomniaki [FONT=Arial Black]JESIENNO-ZIMOWA KOLEKCJA[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/1956...8#post15653528 Quote
Ania102 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 I ja zaglądam do psiaków. Jutro chyba sionko załatwię na zimę na martenowską zeby im troszkę budy ocieplić. Quote
Recommended Posts