Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='megi345']wczoraj spacer super! Żabka i Bambo się nałazili ;D[/QUOTE]

dzięki Wam dziewczyny:lol: nie moglam się wczoraj do Ciebie dodzwonić w czasie spaceru bo chciałam żebyś nie zostawiała smyczy i szelek tam bo pewnie znów zginą:angryy:
a Żabka wybiegana to spokojne mogłaby być przypięta na tej obroży co jej dałam.

Posted

Ares został na podwórku tyle, że on akurat nie jest na łańcuchu. Pies ledwo chodzi ze względu na stare złamanie łapy.
Pozostałe psy na podwórku to : Żabka, Julka, Ares, Bambo, Leni:-(

Posted

A co reszta piesków, oprócz Kropki co domek znalazła, jest w hotelikach tak ? A czemu Aresik nie poszedł do hoteliku, on chyba najbardziej był w potrzebie.

Posted

Ares miał isć na Dt...nie wiem co z tego w końcu wyjdzie.
Do hoteliku pojechały 2 sunie- siostry, które bardzo źle znosiły łańcuchy i jedna stara schorowana.
Na podwórzu są jeszcze koty i pies właściciela.

Posted

jakoś na tygodniu jeszcze wyjdziemy z pieskami, złapę więcej dziewczyn i jak będzie więcej smyczy i obroży to może pójdziemy z wszystkimi jednocześnie :cool3:

ostatni spacer super :loveu:

Posted

[quote name='Ania102']Megi1 a jak się ma Tosia, Tania i Tinka- zaakceptowały nowe imionka?
Jak zdrówko Tosi?[/QUOTE]
Dziewczynki (wszystkie trzy) dostały ostanio zastrzyki na biegunkę i teraz jest już wszystko w porządku. Są bardzo grzeczne i karne; zaczynaja naukę chodzenia na smyczy. A co do imion to ne może i zaakceptowały ale mi się ciągle mylą bo wszystkie sa na T.

Posted

To nie mają w końcu ogłoszeń? Megi Renata chyba dawała...nie?
Ja byłam dzisiaj odrobaczyć towarzystwo drugi raz, w środę szczepienia:) Psiaki tak się cieszą jak ktoś przyjdzie, że aż coś się robi:-(