Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już w nowym domku !!!
Gucia
- niewielka, kochana sunieczka znaleziona na stacji benzynowej CPN. Młodziutka ok. 2- letnia, niekłopotliwa, przyjacielska do innych zwierząt, bardzo łagodna i niekonfliktowa. Tuli się do człowieka i wpycha na kolanka, uwielbia dzieci i pięknie się z nimi bawi.
Ładnie chodzi na smyczy, jest pojętna i usłuchliwa.
Podejrzewamy że miała niedawno szczeniaczki i pewnie wymieniono ją na nowszy model.
Gucia jest godna polecenia dla każdej rodziny, to taka przyjaciółka na zawsze.
Prześlicznie umaszczona marmurkowo panienka czeka na nowy domek w przytulisku w Boguchwale k/Rzeszowa.
Kontakt - [email protected] tel.606262450

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Florentynka']Melduję się u ślicznej Guci marmurkowej. Zgodnie z tym co napisałam na ogólnym boguchwalskim wątku banerkiem się zajmę.

Dziękuję kochana, wiedziałam że zawsze mogę na ciebie liczyć.....
Z ogłoszeniami tez będe mieć problem. Sama nie umiem bom głupia, majuska sie wczasuje, Karolcia też chyba już wyjechała, a Figa33 jeszcze nie wróciła.
Oj cięzkie czasy dla mnie ograniczonej teraz nastały....

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Karolcia jeszcze nie wyjechała bo sie pakuje i okiem rzuca na dogo i ogłoszeń nie da rady zrobić niestety, a wyjazd jutro o 4...

wielka szkoda Karolciu, baw się dobrze ale wracaj szybko bo psiaki czekają.....:cool3:
A może na kundelka rzeszowskiego chociaż albo na rzeszowiaka ?
Zlituj sie kochana to przecież parę minut....
Kurde ale ja głupia jestem, muszę sie w końcu nauczyć /czyt. musi mi ktos pokazac.../

Posted

figa33 jest już , leniwa baba taka ,ze nie wiem...
urlopy są zdecydowanie za krótkie , a może nawet lepiej aby ich nie było wcale:razz:

jutro porobię ogłoszenia
karolci nie dorównam ,ale poogłaszam psiaki

Posted

figa33 napisał(a):
figa33 jest już , leniwa baba taka ,ze nie wiem...
jutro porobię ogłoszenia

Figuniu kochana jak dobrze że już jesteś !!! :loveu:
Skotłuję jeszcze jakiś nowy tekst dla Nero, mamy też nowe zdjęcia i poproszę cię o allegro wyróżnione.
Pieniążki ci oczywiście prześlę / na 5 psiaków/, mam twój numer konta, podaj tylko proszę na priva adres.
Ty wywczasowana pewnie dobrze, to i sił witalnych nabrałaś - przydadzą nam się na dogo bo jakiś zastój ostatnio niemiły....

Posted

beciu , ja nie robiłam żadnych ogłoszeń w lipcu i nie mam płatności w allegro
chętnie zasponsoruję allegra dla psiaków z Boguchwały , nie przysyłaj mi pieniążków

Posted

Bjuta napisał(a):
Sistra jak siostra, ale żona absolutnie! Myślę że Topiś oddałby Guci nie tylko serce, ale nawet starą kość, którą zakopał pod iglakiem!!

faktycznie pasują do siebie jak ulał....

Posted

banerki dla Guci:
- po pierwsze - nie mogłam się oprzeć skojarzeniom:
[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]

niech małej przyniosą szczęście...wiecie, że ja wypatrzyłam Łucję z banerka właśnie?

Posted

Florentynko takie cudności , że nie wiem który wybrać. Będę zmieniać co kilka dni chyba że Gucia domek wcześniej znajdzie...:eviltong:
Dzięki wielkie...

Posted

No co Ty! Gucia jest szczuplutka, łapki ma długie i ogólnie drobnej postury! No może nosy mają podobne troszkę...
A mój osobisty wałek na tapczan jest niepowtarzalny absolutnie i nie ma drugiego takiego!

Posted

Florentynka napisał(a):

A mój osobisty wałek na tapczan jest niepowtarzalny absolutnie i nie ma drugiego takiego!

A ja tu czegos nie rozumiem bo myślalam że Adama....

Posted

Ech...na masz rację Beciu, masz rację...Ja jestem od prozy życia w tym układzie. Karmienie i takie tam. Generalnie wałek mnie chyba kocha ( właśnie obie z Matyldą usiłują mi się wpakować na kolana), ale maślane spojrzenie jakim potrafi patrzeć na Adama jest absolutnie jedyne w swoim rodzaju. To jak Adam ją rozpuszcza też jest jedyne w swoim rodzaju.
Mam nadzieję, że Gucia też znajdzie kogoś na kogo będzie mogła patrzeć takim maślanym wzrokiem. Mam nadzieję, że to będzie ktoś na kogo warto patrzeć w ten sposób.

Posted

Gucia w alegratce , cafeanimal , rzeszowiak.pl ( akceptacja) , przygarnij zwierzaka.pl , gumtree na razie się wypięło i nie mogę umieścić , a do Kundelka nie umiem ( trzeba być zalogowanym , jeszcze nie odkryłam jak )