Becia66 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='figa33']kurcze Guciu , może się coś ruszy u Ciebie... nic się niestety u Guci nie rusza....zero zainteresowania. Gucia z parówą Wojtkiem.... Quote
figa33 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 ojoj , i tu jakie ładne zdjęcia , dodałam do allegro , fajny pomysł , aby robić zdjęcia z dziećmi Quote
Florentynka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Figuś, a co Ty dziś taka pesymistyczna? Co na jaki wątek wlezę to się zamartwiasz...Wakacje się skończą i ruszy z adopcjami. Quote
figa33 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 tak mnie dopadło , upał pewnie ... ale.....już się cieszę na pewne śliczne obróżki z szeleczkami:wolfie: Quote
Florentynka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 figa33 napisał(a):tak mnie dopadło , upał pewnie ... ale.....już się cieszę na pewne śliczne obróżki z szeleczkami:wolfie: Ech - ja dziś zgubiłam telefon ( i znalazłam), rozszyfrowałam wreszcie tajemnicę naszej lodówki - okazało się że od lat ma włączoną na trwałe opcję zamrażania :crazyeye:. W sumie życie nie jest złe - telefon znaleziony, lodówka już nie zamraża na kość wszystkiego... Dla rozproszenia pesymistycznych myśli zapraszam do Łucji - hardcorowe foty Quote
Becia66 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 figa33 napisał(a):oj Guciu , marnie to widzę... Ja optymistycznie nastawiona. Cudna, kochana psinka. Na zmianę z Terrym z kolanek moich dzisiaj nie schodziła. Dziewczynka została wykąpana i chyba nawet sie jej podobało, w każdym razie nie protestowała. Quote
Florentynka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 W taki upał to musiałaby być niespełna rozumu, żeby jej się nie podobało! Ja też wierzę, że Gucia szybko pójdzie do domu - młoda, nieduża i o oryginalnej urodzie - to nie powinna być trudna adopcja, tylko niech się skończą te wakacje... Quote
majuska Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 No i nie ma szans się zamartwiać, wpadnie zaraz jakaś ciotka, opierniczy i po smutku...święta prawda Florentynko, musimy wierzyć i pisać twardo, że lada chwila adopcje ruszą z kopyta!! Quote
Becia66 Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Z drugiej strony Gucia dobra na socjalizację Emilki. Kochają sie dziewczyny, to pierwszy pies kiedy widać, że Emilka bardzo ją adoruje. Wczoraj kiedy wróciłyśmy z Gucią z kapieli, Emilka strasznie sie cieszyła, podskakiwala i lizała przyjaciółkę. Uczy sie od niej odwagi, podchodzi, daje sie brać na rączki - co prawda jest sztywna ale sie nie wyrywa. Zżyły sie bardzo ze sobą i będzie smutno jak Gucia dom znajdzie - a znajdzie na pewno wcześniej niż Emilka. Quote
Igiełka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Śliczna z Guci dziewczyna a i domek się znajdzie. :lol: Quote
Becia66 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Igiełka']Wypoczywa i marzy o domku... I tylko na marzeniach się kończy niestety. Quote
majuska Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ma być w tym domku bardzo kochana no i oczywiście ma to być domek na zawsze, inne koty, psy i dzieci mile widziane ;) Gucia to przyjacielska dziewczynka. Quote
Becia66 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Musi spać w domku, a nie w jakiejś budzie jak już proponowano. Reszta wychodzi w praniu. Quote
Igiełka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 A czy był jakiś tel z ogłoszeń z zapytaniem o Gucię ?;) Quote
Becia66 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Igiełka napisał(a):A czy był jakiś tel z ogłoszeń z zapytaniem o Gucię ?;) Kompletnie nic.... Quote
Becia66 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 moje cudeńko kochane, faworyzuję ją ewidentnie......i ona do mnie też miętę czuje. Quote
Becia66 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Gucieńku kochany tęsknie za tobą, jak nie będzie jutro lało to się zobaczymy.... Quote
majuska Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Wszystko jest do zrobienia, my dla naszych boguchwalskich bid stajemy na rzęsach...gadaj szybko o co chodzi!!! Quote
majuska Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Co?? Gdzie?? Jak???? więcej chcemy wiedzieć!!!!! I to szybciorem bo zaraz z domu wychodzę....;) Quote
Recommended Posts