Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

figa33 napisał(a):
tak mnie dopadło , upał pewnie ...
ale.....już się cieszę na pewne śliczne obróżki z szeleczkami:wolfie:

Ech - ja dziś zgubiłam telefon ( i znalazłam), rozszyfrowałam wreszcie tajemnicę naszej lodówki - okazało się że od lat ma włączoną na trwałe opcję zamrażania :crazyeye:. W sumie życie nie jest złe - telefon znaleziony, lodówka już nie zamraża na kość wszystkiego...
Dla rozproszenia pesymistycznych myśli zapraszam do Łucji - hardcorowe foty

Posted

figa33 napisał(a):
oj Guciu , marnie to widzę...

Ja optymistycznie nastawiona. Cudna, kochana psinka. Na zmianę z Terrym z kolanek moich dzisiaj nie schodziła.
Dziewczynka została wykąpana i chyba nawet sie jej podobało, w każdym razie nie protestowała.

Posted

W taki upał to musiałaby być niespełna rozumu, żeby jej się nie podobało!
Ja też wierzę, że Gucia szybko pójdzie do domu - młoda, nieduża i o oryginalnej urodzie - to nie powinna być trudna adopcja, tylko niech się skończą te wakacje...

Posted

No i nie ma szans się zamartwiać, wpadnie zaraz jakaś ciotka, opierniczy i po smutku...święta prawda Florentynko, musimy wierzyć i pisać twardo, że lada chwila adopcje ruszą z kopyta!!

Posted

Z drugiej strony Gucia dobra na socjalizację Emilki. Kochają sie dziewczyny, to pierwszy pies kiedy widać, że Emilka bardzo ją adoruje. Wczoraj kiedy wróciłyśmy z Gucią z kapieli, Emilka strasznie sie cieszyła, podskakiwala i lizała przyjaciółkę. Uczy sie od niej odwagi, podchodzi, daje sie brać na rączki - co prawda jest sztywna ale sie nie wyrywa. Zżyły sie bardzo ze sobą i będzie smutno jak Gucia dom znajdzie - a znajdzie na pewno wcześniej niż Emilka.