xxxjaxxx Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='Beatrx']więcej darmowego opału:evil_lol:[/QUOTE] No, po co wydawać kase i kupować ekogroszek, węgiel, miał, drewno kiedy można wyjść na własny teren z łopata i wiadrem i moment palisz w piecu. :D Quote
xxxjaxxx Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Dziś niedziela - u nas dzień zbierania darmowego opału. Będzie ciepło w chałupie! :D Quote
cham.sasiad Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='xxxjaxxx']Dziś niedziela - u nas dzień zbierania darmowego opału. Będzie ciepło w chałupie! :D[/QUOTE] podziel się z sąsiadem. bądź człowiekiem. Quote
xxxx52 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='cham.sasiad']podziel się z sąsiadem. bądź człowiekiem.[/QUOTE] a co nie masz psa ? Quote
xxxjaxxx Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Kurcze, ale się natyrałam. Klocki przymarzły i musiałam skrobać. A ty sąsiad byś lepiej pomógł, a nie tylko na gotowe czekasz. Quote
Tree Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Tak mnie ciekawi... Skoro wchodzi nowa ustawa o sprzątaniu, to gdzie właściciele domków jednorodzinnych mają wyrzucać psie kupy z własnego podwórka? W sensie, do którego kosza? Quote
taks Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='Tree']Tak mnie ciekawi... Skoro wchodzi nowa ustawa o sprzątaniu, to gdzie właściciele domków jednorodzinnych mają wyrzucać psie kupy z własnego podwórka? W sensie, do którego kosza?[/QUOTE] skoro kupa nie jest plastikiem, szkłem , metalem, papierem to ... jak myślisz gdzie? uwielbiam jak z segregacji śmieci robi się narodowy problem zamiast chwilę pomyśleć Quote
Yelonka Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Hej. Jak często sprzątanie swoje ogródki z kup? Raz na dzień? Raz na dwa dni? Quote
gojka Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 8 godzin temu, Yelonka napisał: Hej. Jak często sprzątanie swoje ogródki z kup? Raz na dzień? Raz na dwa dni? Nie mam takiej potrzeby.Moja psica nie załatwia się w ogrodzie.Raz jeden to zrobiła w tak niedostępnym miejscu,że nie dałabym rady sprzątnąć :) Quote
Dominika1988 Posted July 21, 2020 Posted July 21, 2020 Na pewno nie dostaniesz za to kary, a sąsiedzi to jakaś porażka Quote
Recommended Posts