Iljova Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Bardzo dawno mnie tu nie było ale nie miała dostępu do netu(korzystam z netu w komórce, bo innego nie mam). Co tam słychać u Fadusia? Quote
Julia84 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Kochane - http://www.dogomania.pl/threads/196405-R%C3%B3%C5%BCne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-%28kosmetyczka-torebka-h-amp-m-i-inne%29-na-FADO-do-30-listopada-2010! oto link do bazarku na Fadusia... proszę - jeżeli możecie go choć "podnieść" na liście - może ktoś się jeszcze skusi i wspomoże psiaka. Quote
_bubu_ Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 U Fadusia bez zmian . Żyje sobie szczęśliwy powolutku. I oby tak dalej. Przepraszam za brak nowych zdjęć. Następnym razem postaram sie nie zapomnieć aparatu. Zbliża ze kolejny termin płacenia hoteliku .. Na wątku coraz mniejszy ruch. Quote
ewatonieja Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 największy ruch w kieleckim a tu? kogo interesują długi? biedny starutki psiak :( Quote
Alexandra29 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Tia tak to jest . Kiedy założycielek i opiekunów Fado brak, nowych wieści brak to i innych brak. Z tego powodu pustki. Bubu pewnie jesteś zabiegana ale czasem pare dni czekamy na Twoją odpowiedz. Ja np. na prywat czekam już sporo :-( Quote
ewatonieja Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 no nic czekamy na foty i na uśmiechnietego pysia Quote
kado Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Zapraszam na bazarek dla Rudego: http://www.dogomania.pl/threads/197087-Robi-si%C4%99....dla-Rudego-na-karm%C4%99-i-leczenie....Prosz%C4%99-narazie-nie-pisac-%29?p=15809354#post15809354 Quote
Iljova Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dla Fadunia ślę buziaki i miziaki bo to psiak nie byle jaki. Choć choróbsko go dopadło paskudne Faduś sprawi że życie dla człowieka nie będzie nudne. Quote
ewatonieja Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 no piekne rymy :) oby weekend minął mu owocnie :) Quote
Alexandra29 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Bubu widziałam pojawia się na innych watkach, a co z Fadem? Hallo. Quote
Julia84 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dziewczyny z bazarku uzbierało się 49 zł (ale bedzie wiecej na Fadusia przelane bo jedna dziewczyna zrobiła większy przelew dla psiaka). Mam wpłacić na konto podane w pierwszym poście? Dlaczego nie ma nowych wiadomości o Fado? Quote
Awit Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 A może Fadusiowi jakiś domek się szykuje, że ciotki tak milczą..... Quote
_Mona Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 witam dawno nie zaglądałam do Fado...Mam pyt jakiej wielkosci jest Fado ? Z tego co wyczytałam nadal jest w hoteliku? Quote
_bubu_ Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Fado jest taki hmm średniej wielkości ale z tych większych średniaków . nadal przebywa w hoteliku. Ostatnio miewa gorsze dni , tzn z łapkami gorzej . A ciekawe bo gorzej jest kiedy przebywa w ciepełku w domu , natomiast na spacerze na mrozie jest dużo lepiej. W każdym razie w związku z pogorszeniem Fado dostanie Trocoxil. miejmy nadzieje, że poczuje się lepiej. łapki podwijają się więc to od kręgosłupa, gorzej się też wstaje no i łapki słabsze. Quote
_bubu_ Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Awit napisał(a):A może Fadusiowi jakiś domek się szykuje, że ciotki tak milczą..... domek niestety się nie szykuje :( To tylko brak czasu. Quote
_bubu_ Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Julia84 napisał(a):Dziewczyny z bazarku uzbierało się 49 zł (ale bedzie wiecej na Fadusia przelane bo jedna dziewczyna zrobiła większy przelew dla psiaka). Mam wpłacić na konto podane w pierwszym poście? wspaniale :) prześlę zaraz konto na pw Quote
kasiainat Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 _bubu_ napisał(a):Fado jest taki hmm średniej wielkości ale z tych większych średniaków . nadal przebywa w hoteliku. Ostatnio miewa gorsze dni , tzn z łapkami gorzej . A ciekawe bo gorzej jest kiedy przebywa w ciepełku w domu , natomiast na spacerze na mrozie jest dużo lepiej. W każdym razie w związku z pogorszeniem Fado dostanie Trocoxil. miejmy nadzieje, że poczuje się lepiej. łapki podwijają się więc to od kręgosłupa, gorzej się też wstaje no i łapki słabsze. Quote
Recommended Posts