Asiaczek Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Na wątku Awarii doczytałam, że z Fanta jest już dobrze. Boshe, tyle nieszczęścia było w niej... Pzdr. Quote
Hotel KADIF Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Asiaczek napisał(a):Na wątku Awarii doczytałam, że z Fanta jest już dobrze. Boshe, tyle nieszczęścia było w niej... Pzdr., Oj, Asiaczku, żebyś wiedziała! Nawet sobie nie wyobrażam co ta psina czuła podczas tych kilku tygodni.... Obcy ludzie, zabiegi, wkłucia, badania! A ona jest taka ufna i łagodna, zero agresji! Gdyby nie malibo, kto wie jak potoczyłyby się jej losy. Dzisiaj miała zdejmowane szwy. Udało mi się tak przeorganizować życie, że rano pojechałam z dwoma psami do jednego weta do W-wy a potem wyszykowałam moją rodzinę na uroczystość ślubną! Jestem w związku z tym lżejsza jakieś 2 kg, bo tak latałam.... :evil_lol: Małż się bawi na weselu a ja z dzieciakami wróciłam do domku! Z racji pełnienia obowiązków służbowych :diabloti: A Fanta naprawdę zniosła wszystko ze stoickim spokojem. Jak zawsze ona zresztą! Szwy zdjęcte i pan wet orzekł, że wszystko się goi świetnie a ja miejsca między dwoma ostatnimi szwami po prostu się czepiam. Te dwa ostatnie (lub pierwsze ) szwy były ściśnięte przez cycuchy, najpierw obrzmiałe a potem oklapnięte. Tak czy inaczej dostęp powietrza do rany był utrudniony i gorzej to miejsce się goiło. No i sie czepiałam....:evil_lol: Jedyna awaria jaką mieliśmy to wcisnęła się między transporter z Iskrą a ściankę samochodu i go .... wywróciła! Myślałam, że padnę na serce ze strachu, bo huk był taki jakbym rąbnęła w jakiś samochód! Quote
Isadora7 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 majqa napisał(a):Dzielna sunieczka. :-) A co Ty jeszcze nie śpisz? Quote
majqa Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Eeee... jakby to powiedzieć aktualnie się nie da, bawię się w drapanie i smarowanie. ;) Quote
Asiaczek Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ale i to miejsce juz jest OK? To ,którego tak się czepiałas, DIF? Pzdr. Quote
Hotel KADIF Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Ale i to miejsce juz jest OK? To ,którego tak się czepiałas, DIF? Pzdr. TO MIEJSCE jest ok. Co prawda szew w TYM MIEJSCU jest grubszy, ale naprawdę nic się tam nie dzieje. :evil_lol:;) Poza tym Fanta dobrze się czuje, niestety próbuje brykać i biegać na co jej oczywiście nie pozwalamy z uwagi na miednicę, ale ogólnie jest bardzo urocza! Quote
Asiaczek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ładnie wygląda po tych wszystkich nieszczęściach. A jak z miednicą? Też już wyreperowana - bo nie pamiętam. I ma ograniczenia w ruchu, tak? pzdr. Quote
malibo57 Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Miednica zrasta się samoistnie, stąd ograniczenie ruchu. Quote
agata-air Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Nie tak szczęśliwe bo cudo bez stałego domku :( Quote
majqa Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Fakt ale nie było jeszcze sygnału, że można ją ogłaszać. :-) Ostateczne szczęście jeszcze więc przed Fantą. Quote
Hotel KADIF Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Na razie Fatusia kibluje w klatkowym więzieniu! :-( Wychodzi na króciutki spacerek kilka razy dziennie i niestety wychodzi na smyczy, bo zaczęła bardzo brykać. Widać, że lepiej się czuje aczkolwiek jak szybciej idzie zarzuca tyłeczkiem do góry przez tę miednicę. Zgodnie z zaleceniami cioci malibo Fanta dostaje dwa razy dziennie CaniAgil żeby się lepiej zrastała. Jeśli chodzi o ogłoszenia to pewnie jeszcze troszkę trzeba poczekać. Przed rozpoczęciem akcji ogłoszeniowej trzeba ją przebadać w celu stwierdzenia jak przebiega rekonwalescencja. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 malibo57 napisał(a):Miednica zrasta się samoistnie, stąd ograniczenie ruchu. Jasne, dzięki. Pzdr. Quote
Kazuro Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ona ma śliczne oczka :loveu: Trzymam kciuki za szybkie zrastanie się Fanty, żeby mogła sobie wreszcie pobiegać ;) Quote
Hotel KADIF Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Ale mi Fotosik powycinał zdjęcia!!! :angryy::angryy::angryy: Zmienię "operatora"! :angryy::angryy::angryy: Wieczorem poprawię wątek, przepraszam wszystkich! Quote
majqa Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Anuś, wrzucaj foty przez http://www.imageshack.us/ Quote
beka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Ja też tak mam, mimo ze zapłaciłam ..... juz z niego nie korzystam Quote
Isadora7 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='DIF']Ale mi Fotosik powycinał zdjęcia!!! :angryy::angryy::angryy: Zmienię "operatora"! :angryy::angryy::angryy: Wieczorem poprawię wątek, przepraszam wszystkich! [quote name='majqa']Anuś, wrzucaj foty przez http://www.imageshack.us/ [quote name='beka']Ja też tak mam, mimo ze zapłaciłam ..... juz z niego nie korzystam Dokładnie tak jest. Ja już od dawna nie korzystam z fotosika. Tez miałąm anaet konto premium i dostawałam seriami powiastki: Witaj Isadora, Zmienił się stan Twojego konta w serwisie Fotosik.pl. Data wykonania operacji: 2010-07-29 10:01:28 Zmiana salda o: -1.5 zł Wykonawca: Opłata za transfer Tytułem: Opłata za zwiększenie limitu transferu o 1 GB [FONT=Verdana] Do dzisiaj jak widać dostaję, ale góra raz na miesiąc. Mając konto premium dostawałam kilka w tygodniu. No i nigdy nie maiłam pewności czy aukcja nie zostanie bez fot.. Teraz nawet jak są zdjęcia na wątku które chcę wykorzystać i są na fotosiku to ściągam i wstawiam już z innego hostingu, w 99% z http://www.imageshack.us. Też mają sofcika do wstawiania wielu zdjęć równocześnie.[/FONT] Quote
Hotel KADIF Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 malibo57 napisał(a):O rany! A co to ma być? Fotosik ma określony transfer zdjęć. Czyli w miesiącu możesz mieć ileś tam kb a ja z uwagi na dużą ilość przesyłanych zdjęć ten limit przekroczyłam. W związku z tym mi wycinają! Teraz się naprawdę wkurzyłam i pogadam dzisiaj z Krzychem na temat zmiany "operatora zdjęciowego", bo Fotosik to chłam jakiś jest! :angryy: Quote
Isadora7 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 DIF napisał(a):Fotosik ma określony transfer zdjęć. Czyli w miesiącu możesz mieć ileś tam kb a ja z uwagi na dużą ilość przesyłanych zdjęć ten limit przekroczyłam. W związku z tym mi wycinają! Teraz się naprawdę wkurzyłam i pogadam dzisiaj z Krzychem na temat zmiany "operatora zdjęciowego", bo Fotosik to chłam jakiś jest! :angryy: I nie daj sie nabrać na konto premium, ćwiczyłam jak zreszta wyzęj napisałam Quote
Asiaczek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='majqa']Anuś, wrzucaj foty przez http://www.imageshack.us/ Popieram i polecam:) Pzdr. Quote
Hotel KADIF Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Już się zarejestrowałam na ImageShack i powoli oswajam się z "operatorem". Dlatego proszę o wyrozumiałość, jak nie będzie przez jakiś czas zdjęć. Do Fotosika już chyba nie wrócę. Zła jestem jak nie wiem, bo na wątku Pepunia też są wycięte foty!:angryy: A wstawiłam je chyba ze dwa dni temu! Quote
malibo57 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Nie złość się, DIFciu. Masz na mailu nowe fotki Fanty:) Quote
Recommended Posts