Mysia_ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [URL]http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P9099918.jpg[/URL] ale mina :lol: Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [url]http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P9110055.jpg[/url] hahaha zamiast łapek - kukurydzki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pepa też pijok straszny - jak w nocy nie ma wody to łazi i jęczy i maruuudziii :lol: Quote
ariss Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='eria']a mi póki co gardło siada:roll: [/quote] ja ma stan pogorączkowy:mad:i zatrułam się chinolem:angryy:i to sprawdzonym od lat:angryy:jestem wrakiem:roll: Przylazłam się tu pochwalić jaki mi fajny zestaw zrobiłaś:multi: Quote
AngelsDream Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ja polecam, jeśli ktoś może, mleko z miodem. Quote
LeCoyotte Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [url]http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P9099918.jpg[/url] chyba jej patyk nie smakuje:errrr: [quote name='eria']Kojot - powooooooooli, rysuj powooooli i dokładnie :loveu::loveu::loveu: [/QUOTE] spoko spoko rysuje baaardzo powoli, już czwarty dzień:diabloti: ale cudów to Ty się nie spodziewaj:eviltong: Quote
olekg89 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 To wasze psy w nocy piją?Moje nigdy w nocy nie piły.Zresztą oni piją rano i wieczorem za to odrazu idzie cała miska.Oczywiscie cały czas mają dostęp do wody. Quote
LeCoyotte Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='olekg18']To wasze psy w nocy piją?Moje nigdy w nocy nie piły.Zresztą oni piją rano i wieczorem za to odrazu idzie cała miska.Oczywiscie cały czas mają dostęp do wody.[/QUOTE] moja nigdy w nocy nie pije. W nocy się śpi:diabloti: Quote
betty_labrador Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 etam gadasz-moja czasem pije wode, jak sie zbudzi spragniona :eviltong: ale sliczne zdjecia-zreszta..powtarzam sie :cool1: :loveu: Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Pepa pije w nocy, Luna to czasem nawet w dzień nie pije :lol: Quote
olekg89 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Malawaszka-to prawie jak Kaja jej czasem musze przypomnieć ,że w misce jest woda i wypadałoby się czasem napić :) Quote
Mysia_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 moje psy piją i w dzień i w nocy, ale nie w jakiś dużych ilościach, tak raczej w normie ;) Quote
Dobcia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 cześć:loveu: nadrabiłam sobie co nieco zaległości... [url]http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P9110021.jpg[/url] śliczny portrecik:) Quote
LeCoyotte Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='olekg18']Malawaszka-to prawie jak Kaja jej czasem musze przypomnieć ,że w misce jest woda i wypadałoby się czasem napić :)[/QUOTE] też muszę przypominać psu, że woda jest do picia:lol: W upalne dni stawiam tez drugą miskę na balkonie, żeby nie musiała do kuchni latać, bo wtedy to już by prawie nic nie piła. Ale na szczęscie już już jest zimaaaa:roll: A wczoraj to mnie zaskoczyła, prosiła żeby otworzyć jej balkon bo chce się wody napić.. tej z kuchni nie chciała Quote
eria Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 no wiadomo -woda na balkonie jest LEPSZA ! Tak samo jak woda z miski Foxi jest wg Kreona LEPSZA niż z jego miski , i tak samo jak nasza piłka wg Gajusi, jest LEPSZA od jej, takiej samej, piłki :diabloti: i tak samo jak dla Gajusi woda z miski kotów jest LEPSZA od wody w jej misce:diabloti: i można by tak wymieniac w nieskonczoność:diabloti: Dzisiaj znowu mam spacerek z nadprogramowymi 2 futrami , hihihi spojrzenia ludzi na osiedlu-bezcenne Quote
Doginka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='eria']Dzień dobry :lol: Mrozy idą :evil_lol: zaliczyłam spacer w T-shircie + polarowej bluzie+ kurtce wersja pełna zima i.... wcale nie przesadziłam :crazyeye::shake:[/quote] ja tak już od kilku dni pomiatam:diabloti: Zimno u nas i do tego dziś pada deszcz:angryy::placz: DZIEŃDOBRY:p, ale chociaż kalafiorki już nam włączyli:multi: Quote
Justa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Hej chłopaki i dziewczyny :loveu: Ooo gadanina o wodzie :loveu: :evil_lol: I tak nic nie przebije zalanej kuchni po napojeniu się sznaucerowej brody :loveu: Quote
eria Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='Justa']Hej chłopaki i dziewczyny :loveu: Ooo gadanina o wodzie :loveu: :evil_lol: I tak nic nie przebije zalanej kuchni po napojeniu się sznaucerowej brody :loveu:[/quote] no właśnie dlatego na noc usuwam miske i mam święty spokój z wycieraniem mordy, a jaka suchutka rano :loveu:do wycałowania:loveu::evil_lol: Quote
Justa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='eria']no właśnie dlatego na noc usuwam miske i mam święty spokój z wycieraniem mordy, a jaka suchutka rano :loveu:do wycałowania:loveu::evil_lol:[/QUOTE] haha :loveu: z tym, że najwięcej wody idzie po długim spacerze, a kuchnia jak po powodzi :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A ja nie narzekam - wszystko wsiąka w skarpetki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a ja myslalam ze to tylko moj tak pije ze woda pozniej jestw calej kuchni na podłodze:evil_lol:\ kurcze na mnie zaczeli dziwnie patrzec jak z dwoma na spacer wychodzilam ciekawe co by zrobili jakbym z 4 wyszła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='eria']no wiadomo -woda na balkonie jest LEPSZA ! Tak samo jak woda z miski Foxi jest wg Kreona LEPSZA niż z jego miski , i tak samo jak nasza piłka wg Gajusi, jest LEPSZA od jej, takiej samej, piłki :diabloti: i tak samo jak dla Gajusi woda z miski kotów jest LEPSZA od wody w jej misce:diabloti: i można by tak wymieniac w nieskonczoność:diabloti: [/QUOTE] :roflt: [quote name='Justa'] I tak nic nie przebije zalanej kuchni po napojeniu się sznaucerowej brody :loveu:[/QUOTE] I balkonu:diabloti: Samba ZAWSZE pije wodę gdy ktoś wraca do domu. Przywita się, poleci sie napic i zwowu przywitać, tym razem ochlapując witanego wodą:loveu::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 wpadłam się przywitać bo szans na nadgonienie minionych stron na razie brak :cool3: zdjecia ostatnie z patyczkiem i Foxi śliczne ale miełam nadzieję na mokro-mordowego Kreonika :lol: Quote
malawaszka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Justa'] Ooo gadanina o wodzie :loveu: :evil_lol: I tak nic nie przebije zalanej kuchni po napojeniu się sznaucerowej brody :loveu:[/quote] Luna pije wodę z kubeczka :grins: i nie moczy brody :eviltong: Quote
Mysia_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 moja niewidoma Kajucha regularnie przewraca miskę z wodą i jest potop :oops: Quote
eria Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Dzisiaj musze w domu jakiś foty pocykac futrzakom bo nie mam co wstawiać :-( Tania - mokrą brodę chcesz oglądać ? :shake::shake::shake: Łosiowi wczoraj kupiłam nowy metalowy grzebień :loveu:bo stary gdzieś posiałam i nie miałam czym mojego skarbu największego czesać :evil_lol::shake: Foksika ogonek już ładnie zarasta,ale jeszcze pocierpi trochę w kołnierzu bo nadal się niestety ogonem interesuje,choc już znacznie mniej;) W niedzielę wyjeżdżam do Łodzi na tydzień i już myśle czy w pensjonacie mają internet:evil_lol: bo ja przecież nie wyżyję :shake: A 6.10 ufryzujem łośkowy łeb i doopkę bo już jest masakra:evil_lol: To tyle nowości :evil_lol: Quote
Recommended Posts