eria Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [COLOR=red]Więc ogłaszam wszem i wobec, że u mnie impreza 2 grudnia i to taka porządna - 20-te urodzinki mam !! A NIECH MI KTÓRA ZAPOMNI :mad: !! drugi raz nie powtórzę :evil_lol: [/COLOR] [COLOR=black]Madziu nie ma foteczek...ja już kombinuję,żeby coś tu wklejać, jak ten pamiętnik Kreona,ale nie mam jak robić fotek...i jeszcze ta pogoda[/COLOR] Quote
sota36 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='eria'][COLOR=red]Więc ogłaszam wszem i wobec, że u mnie impreza 2 grudnia i to taka porządna - 20-te urodzinki mam !! A NIECH MI KTÓRA ZAPOMNI :mad: !! drugi raz nie powtórzę :evil_lol: [/COLOR] [COLOR=black]Madziu nie ma foteczek...ja już kombinuję,żeby coś tu wklejać, jak ten pamiętnik Kreona,ale nie mam jak robić fotek...i jeszcze ta pogoda[/COLOR][/quote] ło matko - jakies ty dziecko.... Quote
sota36 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='eria']jeeee ale skwitowała....[/quote] dluuuuugo myslalam!!! I blysnelam! Quote
wiq Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 nie za ''zimne'' te bannerki..?(ale ladne:loveu:) u mnie piekna jesien deszczowa:evil_lol: oo..impreze macie..?:cool3::evil_lol: Quote
zaba14 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Aniu nie mow zbyt glosno bo jeszcze wpadne na ta impreze do Ciebie 2 :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='eria'][COLOR=red]Więc ogłaszam wszem i wobec, że u mnie impreza 2 grudnia i to taka porządna - 20-te urodzinki mam !! A NIECH MI KTÓRA ZAPOMNI :mad: !! drugi raz nie powtórzę :evil_lol: [/COLOR] [COLOR=black]Madziu nie ma foteczek...ja już kombinuję,żeby coś tu wklejać, jak ten pamiętnik Kreona,ale nie mam jak robić fotek...i jeszcze ta pogoda[/COLOR][/quote] Ja cie ....... 20 lat..... chciałoby sie miec ....echhhhh kiedy to bylo ;-) heheeh Imprezka ,imprezka imprezka ...uwielbiammmmmmmmm ;-):multi::multi::multi::multi: Quote
Korenia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='zuzolandia']Ja cie ....... 20 lat..... chciałoby sie miec ....echhhhh kiedy to bylo ;-) heheeh Imprezka ,imprezka imprezka ...uwielbiammmmmmmmm ;-):multi::multi::multi::multi:[/quote] A ja chciałabym mieć już 20 lat!! Zeby być już po matrurze... i na studiach weterynaryjnych być.... Quote
Usia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Eria ty tez z grudnia to juz wiem czemu sie tak dobrze dogadujemy <-jeden znak ja jestem z 13 ;) Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 [quote name='sota36']A ta zas marudzi.....[/quote] TA nie marudzi :loveu: TA po prostu jest zachciywno :loveu: ehhehheheh Na starosc tak bywo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
milena182 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 [B]hmm to chyba ja najmlodsza w tej galerii jestem albo znowu nie doczytałam:evil_lol::cool3:[/B] Quote
eria Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Jola i Ina - odział geriatryczny jest u Tekluni.... Korenia - jaka ja jestem szczęśliwa że już po maturze :multi: to był horror. No wprawdzie na studiach wet. nie jestem ale za to w Studium Wet :eviltong: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 [quote name='eria']Jola i Ina - odział geriatryczny jest u Tekluni.... Korenia - jaka ja jestem szczęśliwa że już po maturze :multi: to był horror. No wprawdzie na studiach wet. nie jestem ale za to w Studium Wet :eviltong:[/quote] [COLOR=DarkOrchid][I][B]Ejjjjjjjjjjj modo :evil_lol: bo podpadniesz :evil_lol: heheheh Zas tako staro to jo nie jest zeby mnie wysyłac na geriatria :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Te kilkanascie lot roznicy az tak bardzoooo nie widac hehehe :evil_lol: Pozdrowionka ...w koncu anioły przestały robic pranie :multi: i juz nie leje :multi: [/B][/I][/COLOR] Quote
eria Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 no my dzisiaj byliśmy na wielkim bieganiu na polach, goniły i goniły za całe dwa czy nawet trzy dni, jeszcze przypadkiem kolegę Hektora spotkaliśmy to już w ogóle była radość :lol: Quote
barbara.h Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ojej Kreon!! nie do poznania :-o jak dobrze że,jest u Ciebie,jesteś kochana!!! [IMG]http://img167.imageshack.us/img167/2861/tn1fl9.jpg[/IMG] a co do akwarium, to przynajmniej mają dużo miejsca te twoje książniczki :evil_lol::evil_lol: ja wstawiłam nowe fotki akwrium, bo wstyd mi się zrobiło jak takie brudne wam pokazałam :oops: :shake: Quote
furciaczek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 nio nio nio Kreon to niezly kawaler :loveu: jak ja uwielbiam te brodate czarnuchy:loveu: i Foxi tez jest sliczniasta:loveu: bede do was wpadac w odwiedzinki i podziwiac twoje futrzaki:loveu: Quote
eria Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Zapraszamy jak będą nowe foteczki , choć narazie nie będzie, bo przymierzam się do kupna nowego aparatu, mam nadzieję że w przyszłym tygodniu będę go już mieć to Was zasypię foteczkami :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 dzien doberek moje szorstkowłose kudłatki, jak mija wtorek:loveu: Quote
Korenia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 [quote name='eria']Korenia - jaka ja jestem szczęśliwa że już po maturze :multi: to był horror. No wprawdzie na studiach wet. nie jestem ale za to w Studium Wet :eviltong:[/quote] Ja też chce być po maturze!!! Quote
eria Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 MAAAM !! Świeżutkie jeszcze gorące foteczki, udało mi się wycisnąć kilka z tego grata!! Quote
furciaczek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 nio to ja czekam na te swiezutkie foteczki:cool3: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 [COLOR=DarkOrchid][I][B]A gdzie sa bo nie widze ehheheh ;)[/B][/I][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 [COLOR=DarkOrchid][I][B]To zas jo ;-) mam pytanko ehheeh ... potrafisz briarda tj .ZUZIE ubrac w czapeczke mikołaja ,zrobic JEJ czerwony nosek itp ??? Moze jakas fotka w galeri sie nada a jesli nie to wysle Ci KONKRETNA ;-) Chciałam mojej siostrzenicy wysłac ;-)... juz wiecej o robocie nie bede pisała w Twojej galeri ;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
eria Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Trzy Foksieńki i trzy Kreosie :loveu: niunia patrzy wszędzie byle nie w aparat:cool1: [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/9854/tnp1010052cq7.jpg[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/4883/tnp1010053rq5.jpg[/IMG] A parę sekund po zrobieniu tego zdjęcia....Foxi wszamała kocie g***:angryy: [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/1756/tnp1010055uq2.jpg[/IMG] a teraz przystojniak [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/1809/tnp1010048al7.jpg[/IMG] [IMG]http://img460.imageshack.us/img460/6024/tnp1010049lw7.jpg[/IMG] [IMG]http://img460.imageshack.us/img460/4678/tnp1010054gt6.jpg[/IMG] na więcej grat zwany Olympusem nie pozwolił a ubrać Zuzę spróbuję, ale daj mi duże zdjęcie, bo 500x500 w tym przypadku to za mało Quote
furciaczek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 czemu moj Prezes niema takiej brody:placz: eria ciesz sie ze kocie a nie ludzkie to g******* Quote
Recommended Posts