inka33 Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [CENTER]Zapraszam serdecznie na świeżutko otwarty bazarek [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247443-*-CIUCHOWISKO-od-g%C5%82%C3%B3w-do-st%C3%B3p-*-na-Kajtuna-i-Dropsa-*-do-10-X-2013-g-22"][COLOR=#b22222][B][SIZE=3]CIUCHOWISKO od głów do stóp[/SIZE][/B][/COLOR][/URL] [B]czynny do 10 X 2013 godz. 22[/B] w 80% przeznaczony na Kajtuna! :grins: [/CENTER] Quote
inka33 Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [B][COLOR=#ff8c00]Kto ma chęć, to...[/COLOR][/B] [COLOR=#b22222][B]proszę się częstować:[/B][/COLOR] . [URL="http://tiny.pl/qh4tt"][IMG]http://tiny.pl/qh4tx[/IMG][/URL] . :oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Bannerek jak zawsze genialny! ;) Quote
inka33 Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 (edited) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bannerek jak zawsze genialny! ;)[/QUOTE] "Genialnośc" banerka to tylko dzięki temu, że fotkę tej głowo-stopy znalazłam u wujka Gugla... :D Edited September 30, 2013 by inka33 literówka Quote
inka33 Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='Panna Marple']Przy bazarku nie pomogę, bo nie potrafię:oops:, ale 50zł już w drodze:lol:[/QUOTE] Melduję, że doleciało. :Rose: Dziś z piątkową datą...! :-o Quote
Poprawna Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Melduję się u Kajtka po urlopie i lecę podrzucać bazarek :) Quote
inka33 Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='Poprawna']Melduję się u Kajtka po urlopie i lecę podrzucać bazarek :)[/QUOTE] A miotłę masz...? :diabloti: Quote
Panna Marple Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 A pogrzeb znowu se w koncie inka-Kajtun trochę mniej na długu jest:lol: Quote
inka33 Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='Panna Marple']A pogrzeb znowu se w koncie inka-Kajtun trochę mniej na długu jest:lol:[/QUOTE] Jesssu... Już się zdążyłam zdenerwować, czyj pogrzeb... :mdleje: Napisałm wczoraj, że przyszło wczoraj z piątkową datą. :) Dziękuję! :Rose: Quote
Panna Marple Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Ale ja mówię o nowej wpłacie-pogrzeb jutro:evil_lol: Quote
inka33 Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='Panna Marple']Ale ja mówię o nowej wpłacie-pogrzeb jutro:evil_lol:[/QUOTE] Jutro - mimo wszystko - mam nadzieję, że nie pogrzeb będzie... :kciuki: Chociaż... w sumie... pogrzeb miziania i resztek dobrego humoru... No i w sumie żałoba przez jakiś czas... :( A tak serio, to serdeczne dzięki! :Rose: Pomimo czarnego(!) humoru... :p Quote
AleksandraF Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Ja niestety na razie muszę deklarację zawiesić.. kaplica normalnie z kasą.... jak tylko wrócę do normy to dam znać. Za to ogarnę się do bazarkowania i zrobię bazar pół na pół dla Kajta i dla Rudego Misia naszego. Quote
inka33 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='AleksandraF']Ja niestety na razie muszę deklarację zawiesić.. kaplica normalnie z kasą.... jak tylko wrócę do normy to dam znać.[/QUOTE] Rozumiem... wiem, jak to jest... :( Jak będę aktualizować rozliczenie, to zanotuję. [quote name='AleksandraF']Za to ogarnę się do bazarkowania i zrobię bazar pół na pół dla Kajta i dla Rudego Misia naszego.[/QUOTE] Dziękuję! :Rose: Quote
AleksandraF Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Zrobiony na szybko bazar... Po weekendzie może coś popoprawiam, pomierzę jeszcze, bo teraz nie ogarniam rzeczywistości... [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247583-MiszMasz-Ciuchland-na-Rudego-Misia-i-Kajtuna-do-13-10"]Ciuchland wszelaki [/URL] Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 [quote name='AleksandraF']Zrobiony na szybko bazar... Po weekendzie może coś popoprawiam, pomierzę jeszcze, bo teraz nie ogarniam rzeczywistości... [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247583-MiszMasz-Ciuchland-na-Rudego-Misia-i-Kajtuna-do-13-10"]Ciuchland wszelaki [/URL][/QUOTE] Zaraz zajrzę. Dzięki! :Rose: Quote
Murka Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Wy tu o pogrzebach, a ja z dobrymi wieściami :) Ślinienie się powoli ustaje (chyba). Np. wczoraj i przedwczoraj rano było całkowicie sucho, dopiero wieczorem coś tam niewiele się pojawiło. Dziś rano znów trochę było, ale tylko trochę. Poza tym wybierajcie kolor bandamki, bo będę prosić muzzyego o przyjazd i focenie psiaków. Może uda się jeszcze w październiku :) Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 [quote name='Murka']Wy tu o pogrzebach, a ja z dobrymi wieściami :) Ślinienie się powoli ustaje (chyba). Np. wczoraj i przedwczoraj rano było całkowicie sucho, dopiero wieczorem coś tam niewiele się pojawiło. Dziś rano znów trochę było, ale tylko trochę. Poza tym wybierajcie kolor bandamki, bo będę prosić muzzyego o przyjazd i focenie psiaków. Może uda się jeszcze w październiku :)[/QUOTE] No to bardzo dobrze! :multi: Ja obstawiam niebieski. :) Orientacyjnie - jaki będzie koszt focenia? Quote
Panna Marple Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 A ja jestem za tęczowym;)- niech Kajtunio przyczyni się do tolerancji;) Quote
Murka Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Ojojoj, to muszę chyba posprawdzać jakie bandamki posiadam... Koszty orientacyjne to pewnie ok. 5 zł lub mniej :) Paliwo do nas z Lublina to 80-90 zł, zobaczymy ile psiaków się załapie, ale pewnie wszyscy będą chcieli, czyli ponad 20 sztuk będzie foconych. Quote
Poprawna Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Kajtunowi jest pięknie we wszystkim, bo to śliczny psiak :) Quote
Murka Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 muzzy będzie u nas prawdopodobnie w przyszłą sobotę (12.10). Mam nadzieję, że Kajtusiek go nie zeżre ;) Bandamki jakie mam to: czerwona we wzory, zielona w kwiatki, zielona z napisem "szukam domu", brązowa w kwiatki, żółta w kwiatki, różowa we wzory, fioletowa we wzory... Także pogodzę towarzystwo, bo nie mam ani niebieskiej, ani tęczowej :eviltong: Quote
inka33 Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='Murka']muzzy będzie u nas prawdopodobnie w przyszłą sobotę (12.10). Mam nadzieję, że Kajtusiek go nie zeżre ;) Bandamki jakie mam to: czerwona we wzory, zielona w kwiatki, zielona z napisem "szukam domu", brązowa w kwiatki, żółta w kwiatki, różowa we wzory, fioletowa we wzory... Także pogodzę towarzystwo, bo nie mam ani niebieskiej, ani tęczowej :eviltong:[/QUOTE] [COLOR=#0000ff][SIZE=3][B] No to ogłaszam głosowaniena kolor bandamki do zdjęć Kajtuna! [/B][/SIZE][/COLOR]:grins: [B]Proszę się wpisywać przy wybranej propozycji:[/B] - [COLOR=#ff0000]czerwona we wzory[/COLOR] - - [COLOR=#006400]zielona w kwiatki[/COLOR] - - [COLOR=#006400]zielona z napisem "szukam domu"[/COLOR] - - [COLOR=#b22222]brązowa w kwiatki[/COLOR] - - [COLOR=#ffd700]żółta w kwiatki[/COLOR] - inka33 :p - [COLOR=#ee82ee]różowa we wzory[/COLOR] - - [COLOR=#800080]fioletowa we wzory[/COLOR] - Quote
Lili8522 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Ja się wpraszam i wtrącam i głosuje na [COLOR=#ff0000][SIZE=4][B]czerwoną[/B][/SIZE][/COLOR] :D Quote
inka33 Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Dobra, głosy pozbieram później... :grins: Głosujcie! :p Quote
Recommended Posts