Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER]Zapraszam serdecznie na świeżutko otwarty bazarek

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247443-*-CIUCHOWISKO-od-g%C5%82%C3%B3w-do-st%C3%B3p-*-na-Kajtuna-i-Dropsa-*-do-10-X-2013-g-22"][COLOR=#b22222][B][SIZE=3]CIUCHOWISKO od głów do stóp[/SIZE][/B][/COLOR][/URL]

[B]czynny do 10 X 2013 godz. 22[/B]

w 80% przeznaczony na Kajtuna!

:grins:
[/CENTER]

Posted

[B][COLOR=#ff8c00]Kto ma chęć, to...[/COLOR][/B]

[COLOR=#b22222][B]proszę się częstować:[/B][/COLOR] . [URL="http://tiny.pl/qh4tt"][IMG]http://tiny.pl/qh4tx[/IMG][/URL] . :oops:

Posted (edited)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bannerek jak zawsze genialny! ;)[/QUOTE]
"Genialnośc" banerka to tylko dzięki temu, że fotkę tej głowo-stopy znalazłam u wujka Gugla... :D

Edited by inka33
literówka
Posted

[quote name='Panna Marple']Przy bazarku nie pomogę, bo nie potrafię:oops:, ale 50zł już w drodze:lol:[/QUOTE]
Melduję, że doleciało. :Rose:

Dziś z piątkową datą...! :-o

Posted

[quote name='Panna Marple']A pogrzeb znowu se w koncie inka-Kajtun trochę mniej na długu jest:lol:[/QUOTE]
Jesssu... Już się zdążyłam zdenerwować, czyj pogrzeb... :mdleje:

Napisałm wczoraj, że przyszło wczoraj z piątkową datą. :)
Dziękuję! :Rose:

Posted

[quote name='Panna Marple']Ale ja mówię o nowej wpłacie-pogrzeb jutro:evil_lol:[/QUOTE]
Jutro - mimo wszystko - mam nadzieję, że nie pogrzeb będzie... :kciuki:

Chociaż... w sumie... pogrzeb miziania i resztek dobrego humoru...
No i w sumie żałoba przez jakiś czas...
:(

A tak serio, to serdeczne dzięki! :Rose:
Pomimo czarnego(!) humoru...
:p

Posted

Ja niestety na razie muszę deklarację zawiesić.. kaplica normalnie z kasą.... jak tylko wrócę do normy to dam znać.

Za to ogarnę się do bazarkowania i zrobię bazar pół na pół dla Kajta i dla Rudego Misia naszego.

Posted

[quote name='AleksandraF']Ja niestety na razie muszę deklarację zawiesić.. kaplica normalnie z kasą.... jak tylko wrócę do normy to dam znać.[/QUOTE]
Rozumiem... wiem, jak to jest... :(
Jak będę aktualizować rozliczenie, to zanotuję.

[quote name='AleksandraF']Za to ogarnę się do bazarkowania i zrobię bazar pół na pół dla Kajta i dla Rudego Misia naszego.[/QUOTE]
Dziękuję! :Rose:

Posted

Zrobiony na szybko bazar... Po weekendzie może coś popoprawiam, pomierzę jeszcze, bo teraz nie ogarniam rzeczywistości...

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247583-MiszMasz-Ciuchland-na-Rudego-Misia-i-Kajtuna-do-13-10"]Ciuchland wszelaki [/URL]

Posted

[quote name='AleksandraF']Zrobiony na szybko bazar... Po weekendzie może coś popoprawiam, pomierzę jeszcze, bo teraz nie ogarniam rzeczywistości...

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247583-MiszMasz-Ciuchland-na-Rudego-Misia-i-Kajtuna-do-13-10"]Ciuchland wszelaki [/URL][/QUOTE]

Zaraz zajrzę.
Dzięki! :Rose:

Posted

Wy tu o pogrzebach, a ja z dobrymi wieściami :)
Ślinienie się powoli ustaje (chyba). Np. wczoraj i przedwczoraj rano było całkowicie sucho, dopiero wieczorem coś tam niewiele się pojawiło. Dziś rano znów trochę było, ale tylko trochę.
Poza tym wybierajcie kolor bandamki, bo będę prosić muzzyego o przyjazd i focenie psiaków. Może uda się jeszcze w październiku :)

Posted

[quote name='Murka']Wy tu o pogrzebach, a ja z dobrymi wieściami :)
Ślinienie się powoli ustaje (chyba). Np. wczoraj i przedwczoraj rano było całkowicie sucho, dopiero wieczorem coś tam niewiele się pojawiło. Dziś rano znów trochę było, ale tylko trochę.
Poza tym wybierajcie kolor bandamki, bo będę prosić muzzyego o przyjazd i focenie psiaków. Może uda się jeszcze w październiku :)[/QUOTE]

No to bardzo dobrze! :multi:

Ja obstawiam niebieski. :)

Orientacyjnie - jaki będzie koszt focenia?

Posted

Ojojoj, to muszę chyba posprawdzać jakie bandamki posiadam...

Koszty orientacyjne to pewnie ok. 5 zł lub mniej :) Paliwo do nas z Lublina to 80-90 zł, zobaczymy ile psiaków się załapie, ale pewnie wszyscy będą chcieli, czyli ponad 20 sztuk będzie foconych.

Posted

muzzy będzie u nas prawdopodobnie w przyszłą sobotę (12.10). Mam nadzieję, że Kajtusiek go nie zeżre ;)
Bandamki jakie mam to: czerwona we wzory, zielona w kwiatki, zielona z napisem "szukam domu", brązowa w kwiatki, żółta w kwiatki, różowa we wzory, fioletowa we wzory... Także pogodzę towarzystwo, bo nie mam ani niebieskiej, ani tęczowej :eviltong:

Posted

[quote name='Murka']muzzy będzie u nas prawdopodobnie w przyszłą sobotę (12.10). Mam nadzieję, że Kajtusiek go nie zeżre ;)
Bandamki jakie mam to: czerwona we wzory, zielona w kwiatki, zielona z napisem "szukam domu", brązowa w kwiatki, żółta w kwiatki, różowa we wzory, fioletowa we wzory... Także pogodzę towarzystwo, bo nie mam ani niebieskiej, ani tęczowej :eviltong:[/QUOTE]

[COLOR=#0000ff][SIZE=3][B] No to ogłaszam głosowaniena kolor bandamki do zdjęć Kajtuna! [/B][/SIZE][/COLOR]:grins:

[B]Proszę się wpisywać przy wybranej propozycji:[/B]

- [COLOR=#ff0000]czerwona we wzory[/COLOR] -
- [COLOR=#006400]zielona w kwiatki[/COLOR] -
- [COLOR=#006400]zielona z napisem "szukam domu"[/COLOR] -
- [COLOR=#b22222]brązowa w kwiatki[/COLOR] -
- [COLOR=#ffd700]żółta w kwiatki[/COLOR] - inka33 :p
- [COLOR=#ee82ee]różowa we wzory[/COLOR] -
- [COLOR=#800080]fioletowa we wzory[/COLOR] -