Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witajcie! pozdrowienia z Zakopanego - to tylko nick Pauli, wreszcie dostałam się na wątek Lusi, Paula pilnuj Lusi i moich kwiatków!. danka488 - Pa!!!

kinga_kinga7 napisał(a):
słuchajcie,Lusia wykopała w nocy z każdej strony dołki,mamie wykopała kwiatki,jak przyjedzie to mnie chyba zabije:mad:

Posted

pierwsza noc Lusi w domu minęła bardzo dobrze! Wczoraj o 22 wyszłam z nią jeszcze na spacerek i zrobiła siusiu,oczywiście nie chciała spać na swoim posłanku tylko ze mną na łóżku:) Zaczęła się wyciągać,chrapać i zajęła pół łóżka:) Dzisiaj spała jak zabita,wstałyśmy o 8:30,poszłyśmy na spacer do parku,też zrobiła ładnie siusiu i została teraz na dworze z tofikiem..

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
dzisiaj też nikt do nas nie zagląda:(

Zagląda,zagląda...:loveu: Bo lubi dobre wiadomości,a Lusia w łóżku to najlepszy njus:evil_lol:

Kinguś,sprawdzisz,czy przyszły jakieś pieniądze dla Fifka...? Trzeba mu będzie pewnie kupić jakąś specjalistyczną karmę.

Posted

Ja tez odwiedze Lusie:-) Slodka i bardzo grzeczna z niej sunia. Jezeli spala az do 8:30, to jej widocznie w lozku wygodniej;-)
A Tofik nie jest zazdrosny o to ze Lusia u Ciebie spi??

Posted

wasabi81 napisał(a):
Ja tez odwiedze Lusie:-) Slodka i bardzo grzeczna z niej sunia. Jezeli spala az do 8:30, to jej widocznie w lozku wygodniej;-)
A Tofik nie jest zazdrosny o to ze Lusia u Ciebie spi??

Tofik śpi na dworze w budzie,bo musi pilnować przecież nas;)

Posted

elmira napisał(a):
To musimy poznać Jerzynkę z moim Kazikiem. Armagedon, przypuszczam, to przy nich było za słabe określenie;)
\
na wieczór dostaje takiego świra,chowa się pod dywany..:evil_lol: