Czoko Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 W Warszawie od rana pada śnieg. Jest cudnie!!! Znajdzie sie tylko jedno ale...gdy spoglądam przez okno muszę podnieść wzrok troszkę wyżej i udawać ze nie zauważam coraz większej i głębszej brei, po której będę brnęła gdy zapadnie zmrok... Quote
Behemot Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Czoko']W Warszawie od rana pada śnieg. Jest cudnie!!! [/quote] A gdzie tam cudnie... :shake: Rozciapciane toto, mokre, brrrr.... :cool1: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Heloł :) jak miło zobaczyć czekoladową mordke :) ale mnie dawno nie było...... :( miłego dnia życzę :) Quote
Czoko Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Oj! Cudnie może i było przedtem wcześniej gdy popatrzyłam przez okno na teren Wyścigów Konnych na Służewcu i całe zaśnieżone krzewy. Teraz już jest paskudnie, mokro i leje deszcz... Quote
Behemot Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Czoko']Oj! Cudnie może i było przedtem wcześniej gdy popatrzyłam przez okno na teren Wyścigów Konnych na Służewcu i całe zaśnieżone krzewy. Teraz już jest paskudnie, mokro i leje deszcz...[/quote] Jest po prostu obrzydliwie :great: Musiałam załatwić parę spraw na mieście, a latanie po tej brei nie należy do przyjemności :shake: Zaraz potem spacerek z Sonią i oczywiście ganianie za piłeczką po błocie. Wróciła tak potwornie brudna, że ledwo ją doczyściłam :cool3: Quote
Asiaczek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Na dworu - ohyda. Pisałam już - deszcz z dodatkami... brrrr... Pzdr. Quote
sota36 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Czoko - Ty cos za duzo gadsz, a za malo zdjec wklejasz! Dawaj te swoja 'czelokadke"! Fajna jest!!! [SIZE=1]ps.s dziekujemy za odwiedzinki![/SIZE] Quote
sota36 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Imanca'][COLOR=Purple]Mała pomoc z mojej strony :) Psiak cudny :D[/COLOR] [IMG]http://img149.imageshack.us/img149/5403/p1030939ge7.jpg[/IMG] [IMG]http://img149.imageshack.us/img149/3263/p1030922qi6.jpg[/IMG][/quote] ło Matylko jaka ona sliczniasta!!! Jakie cudenko!!! Jakie oczka!!! Jaki nochalek!!! [SIZE=1]p.s. baba (czyli ja) zglupialam...[/SIZE] Quote
BORA Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Mnie dziś zima zaskoczyła :evil_lol: Szyby trzeba było skrobać, ledwo zdążyłam na uczelnię :evil_lol: A później piękny śnieg, zmienił się w zimny deszcz :shake: Quote
Czoko Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='sota36']ło Matylko jaka ona sliczniasta!!! Jakie cudenko!!! Jakie oczka!!! Jaki nochalek!!! [SIZE=1]p.s. baba (czyli ja) zglupialam...[/SIZE][/quote] Wiesz oczywiście czyje to są zdjęcia - to Sonia naszej koleżanki WiolaW - to jest właśnie Novascotia Duck Tolling Retriever czyli Toller. Quote
loozerka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Behemot, w mundury poszłas :D? A u nas też sniegowi daleko do ideału...brudna, mokra breja zalega...ale i tak budzi wielkie zainteresowanie Gangstera, ktory widzial snieg raz, przez chwile w swoim zyciu Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 u nas też okropnie ale ja miałam takie szczęscie ze siedziałam cały dzień wdomku :D:D:D dawaj foryyyy :D Quote
martula Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Witaj Ewa! Dopiero skończyłam oglądać Twoją galerię, i powiem, że cudna ta Twoja suczka. Kolor taki, hmmm, rozpływa się w ustach, poprostu. :loveu: Jestem zachwycona. Bardzo fajne zdjęcia z plaży, i ten kocurek na skanerze - SUPER!:cool3: Lubię takie duuuże kocury. A'propos Gacur teraz nabiera kocurowatych gabarytów, bo do tej pory to był kotem średnich rozmiarów. Także przyłączam się do prośby o więcej zdjęć.;) Jeszcze raz pozdr. i mizianko dla kocura i Choco. Marta P.S. Aktualizowałam blooga, więc zapraszam. Quote
Czoko Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Serdecznie Was witam Aniu i Martusiu i dziękuję za wizytę w naszej Galerii i Blogu. Oczywiście bardzo chętnie dziś zobaczę nowości u Bena i Gacura... A jesli chodzi o zdjęcia ...właśnie odkrylam że mi zniknęło CD-RW...dziś wraca mąż z misią, jutro mam zebranie w szkole Krzysia a w piątek przyjeżdza Brat ze swoim synem i nigdzie do zadnego sklepu się nie ruszę...a net mam podłączony do innego komputera niż przechowuję wszystkie zdjęcia i nie mam na czym przenieść... Quote
Asiaczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Hihihi złośliwośc losu nie zna granic, co?:lol: Pzdr. Quote
Czoko Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Mój 13 grudzień wcale wieczorem nie był lepszy: myślałam że już jestem po nocnym spacerku i okazało się że wieczór dopiero zaczynam - mąż pojechał odwiedzić swoją matkę i pod jej blokiem na Al. Niepodległości naprzeciwko Elwetu ktoś przeciął nam dwie zimowe opony!!! I miałam... spacerek do bankomatu na Metro Wierzbno i jazdy do wulkanizatora czynnego 24 godziny na Wawelską ... Quote
loozerka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 wspołczuje...bo przygoda niemiła bardzo, a i kosztowna zapewne. nie znosze wandali, ludzi niszczących coś dla samego niszczenia... Quote
Asiaczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 O matko! Prawo serii działało... Ale może jużprzestało, co.... Pzdr. Quote
Czoko Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Jeszcze seria dalej działa: jednak dotarłam do "Saturna" kupiłam CD-RW Verbatima i gdy chciałam coś nagrać okazało się ze wyskakuje błąd - cóż najpierw był komunikat - płyta prawidłowa a za moment błąd...Widocznie kupiłam wadliwą płytę!!! Wydawało mi się że mam nowiutkie zimowe buty - do przedwczoraj weszłam do brei i chlupie mi w butach - stanęłam na bardzo ostrym kamieniu albo szkle i są przecięte...a były takie wygodne do szybkiego ubierania na spacer i cieplutkie i mięciutkie... Quote
Asiaczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Mnie zdarzyła się 2-krotnie taka właśnie historia. Płyty kupione w oryginalnym opakowanu i ... komp odmawia współpracy ze względu na wadliwą płytę. No cóż. Próbowałam na innym kompie, ale wychodziło to samo. No to po prostu wywaliłam śmiecia!:lol: Pzdr. Quote
wiq Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 czarna seria... mam nadzieje, ze juz koniec Quote
Czoko Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Wyjazd poza Waszawę też nie odbył się bez strat. Wtedy w maju obgryzła znajomej frędzle z narzuty na wersalce - teraz dorwała się do pilota i całego poobgryzała a w domu jest tyle pilotów i żaden jej nigdy nie interesował. Do domu wrócili bez kolejnego kagańca plastikowego... Ale już jest kolejny dzień, Brat juz wyjechał, dziś robiłam świąteczne zakupy. Quote
Czoko Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [SIZE=2]W sobotę i niedzielę Krzyś razem z koleżanka z klasy powtarzał przez kilka godzin historię na dzisiejszą klasówkę....W nocy myślałam że powieszę swoje zwierzaki – urządziły sobie rajd po mieszkaniu kończący się przebieganiem po mnie...Około 2 zauważyłam kiedy kot wybiegł z naszego pokoju i zamknęłam drzwi...zapanowała błoga cisza w kamienicy...[/SIZE] [SIZE=2]Wyniosłam na działkę kolejne ślimaki z oczka wodnego – zjadały mi za dużo roślin a dokupiłam kolejne:-moczarkę, orzeszka, rogatka, cabombę.[/SIZE] Mała zjadła mężowi kolejny pasek do spodni, kilka sztuk bielizny, moją kopystkę tzn. drewnianą łyżkę, którą przed umyciem mieszałam mięso. Pod choinkę dotanie najwięcej prezentów - złożyłam dość duże zamówienie, ale jedno będzie niezbyt miłe - wypróbujemy kantarek!!! Nie mam ochoty znowu leżeć na ziemi w błocie gdy mocniej szarpnie gdy gdzieś daleko zobaczy kota. Nigdy się nie wyleczy z miłości do kotów - dalej myśli że wszystkie koty będą się z nią bawiły... Quote
Dobermania Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Czoko'][SIZE=2][B][U]Wyniosłam[/U][/B] na działkę kolejne ślimaki z oczka wodnego – zjadały mi za dużo roślin a dokupiłam kolejne:-moczarkę, orzeszka, rogatka, cabombę.[/SIZE] [/quote] :loveu: :loveu: :loveu: To bardzo szlachetne:) Inni by zadeptali:shake: Ja zawsze zbieram z chodników, jak po deszczu wypełzają, bo ludzie je depczą:placz: Quote
Recommended Posts