Baśka Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Suńka to Leidi Ogród Parysa. Przyjechali do nas z daleka, spod Mławy. Właścicielem jest hodowca z Poniatowych Piasków. Co z tego będzie :roll: kto to wie :roll: Powtórka z rozrywki w sobotę :-? w drodze na wakacje 8) Quote
basia Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Właśnie, właśnie... Zepsują chłopaka :P Baśka pojechała na wakacje. Będzie dopiero w połowie lipca :-? carragan, nice_girl zostałyśmy same :( Mam nadzieję, że temat jakoś da sobie radę bez tego jednego podhalana (z dwóch :lol: ). Quote
nice_girl Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 To zyczymy Baście miłych wakacji :D A Wy tak pomyślcie czego chce sam chłopak :wink: Myślę, ze nie damy umrzeć temu tematowi :lol: :lol: Quote
basia Posted June 27, 2004 Posted June 27, 2004 Jestem rozczarowana :-? Luna 2/3 ale nie o to nawet chodzi. To była ocena w stylu "ma pan ładną sukę, ale wygra tamta" :evil: Mówi się trudno i żyje się dalej :) Myślę, że jeszcze troche krwi im napsujemy :wink: Quote
nice_girl Posted June 27, 2004 Posted June 27, 2004 A my 1/2. Klio była w okropnym stanie podczas oceny.Podejrzewaam, zę musiał ją jakis owad ugryźć, poniewaz z godzinę przed oceną wpadła w jakaś nerwicę zaczęła sie telepac :roll: Quote
basia Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 nice_girl, masz bardzo ładnego i sympatycznego pieska. Szkoda, że bała się Luny ale w zasaszie się jej nie dziwie, przecież była znacznie od niej większa :wink: Gratuluję wygranej!! Gdzie kolejna wystawa? Quote
tunio Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 Basia tak czy siak gratuluje :D BTW.widzialam Was jak staliscie kolo wejscia i chcialam juz podejsc,ale mi zwialas a przeciez Twojego meza zaczepiac nie bede 8) Quote
nice_girl Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 Basia, Teraz sie spotykamy w Krośnie :wink: A moja na niektórych wystawach jest taka lekko poddenerwowana.Ale Maleństwa Carr sie nie bała :D Quote
basia Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 Carr, trzeba było zagadać. Przy wejściu się rozdzieliliśmy na moment, bo ja kupowałam bilety i katalog a Tomek stał w kolejce do weta :wink: Spacerowałam kilka razy przy ringu chartów, m.in. oglądałam ocenę Matrixa i widziałam jakieś "maleństwa" ale ciebie nigdzie nie namierzyłam :( nice_girl, no tak, Krosno :) Psina jest młodziutka i się jeszcze czasami stresuje, jak to modelka przed występem :wink: Quote
nice_girl Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 No tak.Ale nie moge tego przezyc,ze wczesniej tak pieknie sie prezentowała.Około godzinkę przed oceną stała tak: Zresztą Carr widziała jak sie wcześniej prezentowała, a jak później :roll: Ale to jest pies, żywa istota, która ma prawo do słabości :roll: Quote
basia Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 nice; jest piękna i przecież wygrała :lol: Tak jak napisałaś, to nie marionetka, którą ustawisz i ani drgnie. Ja w Raciborzu miałam taką sytuację. W domu i przed wejściem na ring Katia stała (chwilę :P ) bez ruszania się, bez dreptania i w ogóle i myślałam, że tak już zostanie. Nic bardziej mylnego!! Na ringu ani sekundy nie ustała i ciągle się wierciła. Mój plan wypadnięcia jak najlepiej przed hodowcą spalił na panewce a mnie była strasznie wstyd :oops: Quote
nice_girl Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 A wieszz jak mi było wstyd podczas oceny? :oops: No ale powiedzialam, ze sama nie wiem co sie z nią dzieje, a sędzina i asystenka to zrozumiały i Klio była oceniana na leząco :lol: :lol: Ja nie próbuje swoich sił w MP, poniewaz własnie nie podoba mi się podejście niektórych prezenterów do psów.Dla nich pies to jest rzecz, która bez wzgędu na wszystko ma stać, ustawiala te psy w tak nienaturalny sposób. :-? Podoba mi sie podejście Gosi od Kropek, u niej widac ten kontakt z psem, ale niestety ona należy do rzadkości.. :roll: Quote
basia Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 Dla mnie "młody prezenter" to w ogóle straszne nudy :) Dla mnie ich występ jest sztuczny, zwłaszcza że często występują z nieswoimi psami, więc kontakt mają ograniczony. Mnie też czasami znajomy wystawia Katię, ale on ma tak niesamowite podejście do każdego psa, że nawet z młodym husky potrafi nawiązać odpowiedni kontakt. Czasami mi się wydaje, że lepszy niż ja :roll: Quote
tunio Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Poznajemy 8) BTW.Basiu w Krakowie zawalilam,ale w Ustroniu to Cie capne :evilbat: Quote
nice_girl Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Basiu, Ja bym sie na Twoim miejscu bała tej Carragan i jej potwora 8) Quote
basia Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 O matko!! :o Kto zrobił to zdjęcie? :o carr, no mam nadzieję :P nice; ja tam lubie duże psy (pewnie dlatego, że sama jestem mała :wink: ). Jednak muszę przyznać, że gabaryty "maleństwa" zrobiły na mnie duuuuuże wrażenie :o :lol: Jakoś przy nim poczyłam się taka jakaś malutka, nawet bardziej niź jestem :roll: :P Quote
nice_girl Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 Basia, A ja mam niskiego psa, a sama jakas taka wyrośnięta jestem :wink: Zgłosiłam już lisicę do Krosna. :D Ciebie również sędziuje p.Szemraj? :wink: Quote
nice_girl Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 Basia, A ja mam niskiego psa, a sama jakas taka wyrośnięta jestem :wink: Zgłosiłam już lisicę do Krosna. :D Ciebie również sędziuje p.Szemraj? :wink: Quote
Rafka Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 Witam! Strasznie sie duzo u ans dzialo. Nidługo wysle zdjęi podhalana w wersji letniej - czyli pies ogolony na pudla! Laguna wyglada cudnie w tej fyzurce! Niestety przytrafilo sie odkleczowe zapalnie opon mózgowych oraz hemobartonella i obecnie walczymy z choróbskiem ze wszystkich sil. Trzymajcie kciuki za zdrówko Laguny! Quote
Baśka Posted July 12, 2004 Posted July 12, 2004 Rafka, :( :( :( Trzymam kciuki za choreńką i życzę wyzdrowienia :) :) :) Wakacje udały się na 1000% :D Piecho przez 9 dni chodził na smyczy (średnio 8 km), ale był rewelacyjny :lilangel: Można z nim wyjść do każdej knajpy ... nie zaczepia innych ludzi, nie pcha się z nochalem na stół, grzeczniutko leży na wyznaczonym miejscu - byle nikt nad nim nie przechodził, naprawdę ... spoko 8) Quote
nice_girl Posted July 12, 2004 Posted July 12, 2004 Rafka, Mocna trzymam kciuki za Twojego psiaka :( Baśka Świetnie, ze sie wakacje udały :D Tymbardziej, ze się dowiedziałaś jakiego grzecznego psiaka masz w domu :wink: Quote
Rafka Posted July 16, 2004 Posted July 16, 2004 Witam! Dzieki za trzymanie kciuków - pomoglo. Pierwszy tydzien intensywnego leczenia uznaję za udany - suki z powrotem szleją, sa radosne i co najwazniejsze u Laguny nie bylo zadnych napadów. Czekaja nas jeszcze 3 tygodnie antybiotykoterapii ale juz teraz wiem, ze wszystko bedzie w porzadku! Jeszcze raz wszystkim wam dziekuję! Quote
Recommended Posts