kakadu Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 norel juz przytomna, sama oddycha, ale jest w bardzo duzej depresji... nie moze mowic; piotr wymienial litery alfabetu, a przy odpowiedniej daga sciskala go za reke; wyszlo z tego tragiczne zdanie "zabierz mnie stąd"... nie wyobrazam sobie jak ta dotad aktywna i dzielna kobieta musi sie czuc lezac w bezruchu i bezsilnosci :-( Quote
bico Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='kakadu']norel juz przytomna, sama oddycha, ale jest w bardzo duzej depresji... nie moze mowic; piotr wymienial litery alfabetu, a przy odpowiedniej daga sciskala go za reke; wyszlo z tego tragiczne zdanie "zabierz mnie stąd"... nie wyobrazam sobie jak ta dotad aktywna i dzielna kobieta musi sie czuc lezac w bezruchu i bezsilnosci :-([/QUOTE] o matko...:(serce się ściska, jak się to czyta:( fajne allegro i reszta ogłoszeń, trzymam kciuki:happy1: ja czekam na odzew z gazety;) Quote
warsawmoo Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='kakadu']norel juz przytomna, sama oddycha, ale jest w bardzo duzej depresji... nie moze mowic; piotr wymienial litery alfabetu, a przy odpowiedniej daga sciskala go za reke; wyszlo z tego tragiczne zdanie "zabierz mnie stąd"... nie wyobrazam sobie jak ta dotad aktywna i dzielna kobieta musi sie czuc lezac w bezruchu i bezsilnosci :-([/QUOTE] O Boże.. łzy same cisna sie do oczu ...:-( Quote
MaDi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='warsawmoo']O Boże.. łzy same cisna sie do oczu ...:-([/QUOTE] Dokładnie, biedna Norel. Quote
Mika31 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 jestem sercem z Norel:kciuki:trzymam kciuki za psinke Quote
Awit Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Biedna Norel, co ona musi czuć:-( Trzymam kciuki za domek!! Quote
Baski_Kropka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='kakadu']norel juz przytomna, sama oddycha, ale jest w bardzo duzej depresji... nie moze mowic; piotr wymienial litery alfabetu, a przy odpowiedniej daga sciskala go za reke; wyszlo z tego tragiczne zdanie "zabierz mnie stąd"... nie wyobrazam sobie jak ta dotad aktywna i dzielna kobieta musi sie czuc lezac w bezruchu i bezsilnosci :-([/QUOTE] Biedna to jest coś strasznego :( Trudno jest w domu wytrzymać kilka dni ze zwykłym przeziębieniem a co dopiero po takim wypadku w szpitalu. Trzymam mocno kciuki! Puki co sama czekam na odzew od ciotki bo oni na wsi to zasięg słaby mają więc maila napisałam mam nadzieje że szybko się odezwie... Ale trudno mi jest powiedzieć jakie są szanse...ale spróbować zawsze warto :) Trochę czasu minie zanim Norel się polepszy, ale depresja minie jak tylko wróci do domku! :) Quote
MaDi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 A nóż cioteczka się zdecyduje, jak zobaczy takie piękne zdjęcia. Quote
kakadu Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 trzymamy kciuki zeby sie zdecydowala! mialby fajnego psiaczka; tylko trzeba by bylo mala wysterylizowac i hops do domku; Quote
warsawmoo Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='MaDi']A nóż cioteczka się zdecyduje, jak zobaczy takie piękne zdjęcia.[/QUOTE] ..ale kto? .. ale co? Coć nowego się urodziło?! Quote
kakadu Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 no MaDi ma ciocie, ktora jakis czas temu zastanawiala sie nad towarzystwem dla swojej suni - bardzo podobnej do sojki; ale nie ma co sie cieszyc za wczesnie, bo to bylo dawno i moze jest nieaktualne no i zeby MaDi nie czula dyskomfortu i jakiejs presji bo to przeciez nie od niej zalezy; Quote
MaDi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Halo halo to nie ja pisałam o swojej cioci, moja ma jamnika,który zjada wszystkich łącznie z nią. Quote
MaDi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Przeczytałam wątek z zapartym tchem od dechy do dechy! Moja ciocia ma suńke wypisz wymaluj taka samą tylko wilczastą wielkość ta sama nawet te ząki takie same. Zadzwonie zapytać czy drugirgo nie chcą, może z sentymentu sie skusi, bo myśleli nad tym niedawno. Tymczasem ciesze się że z Norel coraz lepiej bo juz sie martwiłam...[/QUOTE] Znalazłam żeby nie było na mnie:evil_lol: Quote
warsawmoo Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='MaDi']Halo halo to nie ja pisałam o swojej cioci, moja ma jamnika,który zjada wszystkich łącznie z nią.[/QUOTE] to to pamiętam, myślałam, że coś nowego wymyśliłaś ....... bleeeeee :eviltong: Quote
kakadu Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 o matko, bardzo przepraszam, mam 30 stopni w pokoju w pracy i ledwie dycham, wszystko mi sie miesza... :oops: Quote
MaDi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='kakadu']o matko, bardzo przepraszam, mam 30 stopni w pokoju w pracy i ledwie dycham, wszystko mi sie miesza... :oops:[/QUOTE] Tym razem się nie pogniewam:evil_lol: Mi też przygrzało. Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='kakadu']norel juz przytomna, sama oddycha, ale jest w bardzo duzej depresji... nie moze mowic; piotr wymienial litery alfabetu, a przy odpowiedniej daga sciskala go za reke; wyszlo z tego tragiczne zdanie "zabierz mnie stąd"... nie wyobrazam sobie jak ta dotad aktywna i dzielna kobieta musi sie czuc lezac w bezruchu i bezsilnosci :-([/QUOTE] tyle serduszek tu mocno bije i kciuki ściska za Norel !!! Boże, spraw by z każdym dniem było lepiej ... Quote
warsawmoo Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='A.Matyja-Mierzecka']tyle serduszek tu mocno bije i kciuki ściska za Norel !!! Boże, spraw by z każdym dniem było lepiej ...[/QUOTE] Będzie dobrze! Musi być. Quote
kakadu Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 tak bym chciala, zeby norel po wyjsciu ze szpitala dowiedziala sie, ze mala sojka ma wspanialy, bezpieczny domek... :roll: Quote
muzzy Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='kakadu']tak bym chciala, zeby norel po wyjsciu ze szpitala dowiedziala sie, ze mala sojka ma wspanialy, bezpieczny domek... :roll:[/QUOTE] A jeszcze lepiej, gdyby dowiedziała się o tym jak najszybciej, będąc jeszcze w szpitalu - myślę, że dobra wiadomość sprawiłaby, że Norel poczułaby się lepiej :) Quote
Recommended Posts