bico Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='kakadu']dzieki bico; ja jestem w impasie adopcyjnym i juz nie wierze, ze znajde domek dla jakiegokolwiek psa... :( oby mi szybko przeszlo bo na dogo nie mam juz nawet sily czasem wchodzic...[/QUOTE] ja mam to samo niestety...:( Quote
kakadu Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 o rany zobaczylam twoj podpis - cos sie stalo? Quote
lika1771 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='kakadu']o rany zobaczylam twoj podpis - cos sie stalo?[/QUOTE] Tez zapytam? Quote
Agnezia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 A Wy nie macie ochoty czasem zniknąć z dogo? Każdy chyba czasem czuje, że to za dużo. Ale jaka jest motywacja Bico nie wiem... Quote
Baski_Kropka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ja rozważałam sama kiedyś obrożę antyszczekową bo moja Kropa niemiłosiernie szczeka, ale ona szczeka w większości na tle lękowym, a podobno takie wynalazki mogą tylko pogłębić sprawę...więc się nie zdecydowałam... Chociaż gdyby skutkowała to miała bym mniej problemów, bo mam upierdliwa sąsiadkę.... Plakacik ze zdjęciem Sojki był by fajny, może mnie się uda coś jutro ładnego zrobić :) Porozwieszała bym na tablicach na osiedlu :) Quote
kakadu Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 oj czasem mamy ochote zniknac; raz juz nawet zniknelismy, ale wrocilismy... ;) Quote
kakadu Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Ja rozważałam sama kiedyś obrożę antyszczekową bo moja Kropa niemiłosiernie szczeka, ale ona szczeka w większości na tle lękowym, a podobno takie wynalazki mogą tylko pogłębić sprawę...więc się nie zdecydowałam... Chociaż gdyby skutkowała to miała bym mniej problemów, bo mam upierdliwa sąsiadkę.... Plakacik ze zdjęciem Sojki był by fajny, może mnie się uda coś jutro ładnego zrobić :) Porozwieszała bym na tablicach na osiedlu :)[/QUOTE] dzieki :loveu: Quote
bico Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='kakadu']o rany zobaczylam twoj podpis - cos sie stalo?[/QUOTE] spokojnie, do Sojki na pewno będę zaglądać i miarę regularnie i próbować kombinować domek dla niej;) Quote
MaDi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ja też o niej pamiętam, ale jakoś kiepsko z adopcjami. Quote
Kociabanda2 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 eh... no dotarłam nareszcie. Ten plakacik to w ogóle jeszcze potrzebny? Jak tak to poproszę tekst i najlepsze foty. Postaram się zrobić coś w miarę ładnego, ale uprzedzam, że ja to tak profesjonalnie nie umiem, tylko w zwykłym wordzie i do pdfa :eviltong: Quote
kakadu Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [URL]http://muzzy.strony.nplay.pl/Sojka.zip[/URL] tu znajdziesz zdjecia do wyboru do koloru :) a tekst to nie wiem, moze ten z ogloszenia bico? zaraz znajde Quote
kakadu Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 o tu jest kawalek z allegro: Jest to mała czarna psina z białym krawatem. Wystające dolne zęby wyglądają jakby się uśmiechała - a jak się bardzo cieszy to naprawdę uśmiecha się na całego!!! Sojka jest bojaźliwa, ale jest spokojna, lubi się przytulać, nie jest zbytnio szczekliwa, na pewno była w przeszłości bita. Mimo to sunieczka jest bardzo ufna, absolutnie nie agresywna, nie jest agresywna w stosunku do innych psów bez względu na ich wielkość. Sojka nauczyła się już czystości w domu i bardzo sobie ceni domowe ciepełko. [B]Potrzebuje łagodnego właściciela, gdyż obawia się gwałtownych ruchów. [/B]Daje się każdemu głaskać, choć przy obcych początkowo jest skulona-obawia się bicia... Uwielbia się bawić i reaguje na zachęty wręcz ekstatcznym zachwytem. Suczka jest zaszczepiona, odrobaczona. Sojka jest w tej chwili na wsi pod Lublinem, opiekun obiecał, że w granicach 100 km od Lublina może sunie dowieźć. [B]numer telefonu do wolontariuszki pilotujacej adopcje: 607 605 048[/B] a tu masz linkdo tego ogloszenia: (selenga zrobila) [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1156830365[/URL] a tu link do strony z watku na ktorej jest ogloszenie bico w dzienniu wschodnim [URL="http://www.dogomania.pl/threads/189012-dogomaniaczka-w-%C5%9Bpi%C4%85czce-pom%C3%B3%C5%BCcie-wyadoptowac-jej-tymczasowiczke-SOJK%C4%98%21/page24"]http://www.dogomania.pl/threads/189012-dogomaniaczka-w-%C5%9Bpi%C4%85czce-pom%C3%B3%C5%BCcie-wyadoptowac-jej-tymczasowiczke-SOJK%C4%98!/page24[/URL] [SIZE=3][B]bico [/B][/SIZE]czy mozna w ogloszeniach podac twoj numer telefonu? bo jestes blisko i w sumie to wiecej wiesz o sojce, ja jej nawet nie widzialam na oczy... :roll: Quote
muzzy Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='kakadu'][URL]http://muzzy.strony.nplay.pl/Sojka.zip[/URL][/QUOTE] Jeśli byłyby potrzebne zdjęcia w większych rozmiarach, to krzyczcie :) Quote
Vlk Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 echh... świat jest paskudny. Wiadomo może coś o zdrowiu Norel? Sunia fajna, spróbuję znaleźć czas i popodrzucać chociaż Quote
kakadu Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 wyslalam smsa bo nie chce przeszkadzac telefonami; jak daga odpisze to dam znac; Quote
bico Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='kakadu'] [SIZE=3][B]bico [/B][/SIZE]czy mozna w ogloszeniach podac twoj numer telefonu? bo jestes blisko i w sumie to wiecej wiesz o sojce, ja jej nawet nie widzialam na oczy... :roll:[/QUOTE] Tak, oczywiście może być mój numer telefonu - 607605048;) Quote
kakadu Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 dzieki :) a norel..... jest juz w domu! :multi: wiec sojke przypilnuje :) Quote
Kociabanda2 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='kakadu'][URL]http://muzzy.strony.nplay.pl/Sojka.zip[/URL] tu znajdziesz zdjecia do wyboru do koloru :) [/QUOTE] :crazyeye:... kurcze, więcej nie było? :eviltong: Quote
Kociabanda2 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Dobra pokopiowałam sobie wszystko i zabieram się pomalutku do segregowania dostarczonych materiałów :roll: Rozumiem, że mam wpisać numer Bico. Ok. Na tych ogłoszeniach jest jeszcze jeden numer - 604 59 18 49. Też go wpisywać czy nie? Quote
Vlk Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 no to jak najwięcej zdrowia dla Norel :) ślę promyki. A sunia niech się wespnie na górę :D Quote
muzzy Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='kakadu']a norel..... jest juz w domu! :multi:[/QUOTE] Super! Czyli już wszystko ok? Znaczy pewnie jeszcze rehabilitacja, ale ważne, że już w domu. Quote
bico Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='kakadu']dzieki :) a norel..... jest juz w domu! :multi: wiec sojke przypilnuje :)[/QUOTE] Wspaniałe wiadomości! :multi: :multi: :multi: a numery w ogłoszeniach można podać dwa;) Quote
Kociabanda2 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 w ogłoszeniu brakuje info, w jakim wieku jest psinka. ile ona może mieć lat ??? Quote
kakadu Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='Kociabanda2'] Na tych ogłoszeniach jest jeszcze jeden numer - 604 59 18 49. Też go wpisywać czy nie?[/QUOTE] czy ten numer NAPRAWDE nic ci nie mowi? :mad: Quote
Kociabanda2 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='kakadu']czy ten numer NAPRAWDE nic ci nie mowi? :mad:[/QUOTE] no dobrze dobrze :D ale mam go podać na plakaciku? Wnioskuję, że tak :roll: :eviltong: Quote
Recommended Posts