ilon_n Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 katimal napisał(a):A wiadomo już coś odnośnie Nelki? Będzie operacja czy nawet amputacja? Bardzo mi do serca ta sunia przypadła.... Jest po porstu śliczna i słodka. Zresztą Areskowi tez niczego nie brakuje. Na tych fotkach to zupełnie inny pies ;) Nelli była w środę (mam dylemat pisać dziś czy wczoraj?? ;) ) u weta, ale pechowo trafiła na czas zabiegu innego psiaka, gabinet został już zamknięty i wróciła bez diagnozy .. kolejna wizyta niebawem, a do tego czasu oby się trochę grosika uzbierało na spore koszty weterynaryjne .. Tak jak się umawiałyśmy Kasiu, podjadę do Cię po spadkową karmę w czwartek/piątek, za którą jeszcze raz dziękuję .. uprzedzę Cię by phone :) Quote
gonia66 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ilon_n napisał(a):Nelli była w środę (mam dylemat pisać dziś czy wczoraj?? ;) ) u weta, ale pechowo trafiła na czas zabiegu innego psiaka, gabinet został już zamknięty i wróciła bez diagnozy .. kolejna wizyta niebawem, a do tego czasu oby się trochę grosika uzbierało na spore koszty weterynaryjne .. Tak jak się umawiałyśmy Kasiu, podjadę do Cię po spadkową karmę w czwartek/piątek, za którą jeszcze raz dziękuję .. uprzedzę Cię by phone :)Upss...trudno...moze tak mialo byc:) Mam nadzieje, ze amputacja dziewczynce nie grozi..??No i faktycznie..kaska na CITO potrzebna... Iluś...a kiedy Ty spisz..??:o Jutro (dziś juz znaczy) masz cięzki dzień...Oby tylko jakichś niepożądanych wydarzeń i spotkań nie było na Twojej drodze;);) Quote
ilon_n Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 gonia66 napisał(a):Upss...trudno...moze tak mialo byc:) Mam nadzieje, ze amputacja dziewczynce nie grozi..??No i faktycznie..kaska na CITO potrzebna... Iluś...a kiedy Ty spisz..??:o Jutro (dziś juz znaczy) masz cięzki dzień...Oby tylko jakichś niepożądanych wydarzeń i spotkań nie było na Twojej drodze;);) Amputacja to faktycznie ostateczność i zawsze można ją wykonać .. mam nadzieję, że istnieje jakaś inna opcja, ale to już wet musi określić .. Goniu, ja ostatnio śpię w locie albo na stojąco ;) i czekam do weekendu .. wówczas zagrzebię się w ściółce i nie ma mnie na amen ;) w kwestii wydarzeń i spotkań tych niepożądanych .. zmniejszam ryzyko ich wystąpienia unikając podawania szczegółów .. też o tym pomyślałam ;) ;) Quote
Saphira Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Przepraszam, ale trzeba ostrzec potencjalne osoby szukające domu tymczasowego dla swoich pupili : Napisał DIF U wet-siostry straciło życie przynajmniej 5 psów!!! O nich wiemy: Koli Lusia patrz: http://www.dogomania.pl/threads/7780...e-za-TM/page22 Liko Bajka patrz: wypowiedź z wątku: http://www.dogomania.pl/threads/1973...zpieczna/page3 Tyrsa Bardzo Was wszystkich proszę!!!! Niech każda osoba, która dokonała jakiegokolwiek wpisu na tym wątku nie zapomni nicku WET-SIOSTRA! Pamiętajcie!!! Ostrzegajcie każdego, zróbcie podpis, banerek, roześlijcie pw!!! Quote
gonia66 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ilon_n napisał(a):Amputacja to faktycznie ostateczność i zawsze można ją wykonać .. mam nadzieję, że istnieje jakaś inna opcja, ale to już wet musi określić .. Goniu, ja ostatnio śpię w locie albo na stojąco ;) i czekam do weekendu .. wówczas zagrzebię się w ściółce i nie ma mnie na amen ;) w kwestii wydarzeń i spotkań tych niepożądanych .. zmniejszam ryzyko ich wystąpienia unikając podawania szczegółów .. też o tym pomyślałam ;) ;)MAm nadzieję, że bez amputacji jednak sie obejdzie...:) Ilonko- Ty wierzysz w to co piszesz, o spaniu w wekend?Bo ja jakos nieeeee;);)...juz też widzę Ciebie zagrzebaną w ściółce...;)Ale pomarzyć zawsze można, nawet trzeba;):D:p Quote
ilon_n Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 He he .. Goniu, ściółka już zamówiona, chociaż nie wiem czy dojedzie do weekendu .. :roll: .. ale kto wie .. :cool3: .. ostatnio dość grube marzenia zaczęły mi się spełniać .. uff .. byle nie zapeszyć .. :cool1: muszę pomyśleć jeszcze o zapasie marchewek, bo a nuż zapadnę w sen do samej wiosny .. :evil_lol: Quote
gonia66 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ilon_n napisał(a):He he .. Goniu, ściółka już zamówiona, chociaż nie wiem czy dojedzie do weekendu .. :roll: .. ale kto wie .. :cool3: .. ostatnio dość grube marzenia zaczęły mi się spełniać .. uff .. byle nie zapeszyć .. :cool1: muszę pomyśleć jeszcze o zapasie marchewek, bo a nuż zapadnę w sen do samej wiosny .. :evil_lol: NO..nie daj Boże!!!Co bysmy tu bez Ciebie zrobili..??:o Juz lepiej pospij przez wekend;):p Quote
ilon_n Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Pospałam sobie :) a dziś już od rana do pracy rodacy .. i cacy .. zaraz po zajęciach pędzę po dziecię i zgodnie z ustaleniami gnam na sesję zdjęciową za Toruń .. mam nadzieję, że zdążymy przed zmierzchem, bo jakoś szybko tu szarość nastaje .. pogoda pod zdechłą rybą .. wszędzie mokro, brud pośniegowy a do tego siąpi z nieba - wilgoć do sześcianu! Quote
Aimez_moi Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Boziu.....:) Cioteczki zapracowane..... a jeszcze Wy w ogole jecie cos?.....:) Quote
gonia66 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 ilon_n napisał(a):Pospałam sobie :) a dziś już od rana do pracy rodacy .. i cacy .. zaraz po zajęciach pędzę po dziecię i zgodnie z ustaleniami gnam na sesję zdjęciową za Toruń .. mam nadzieję, że zdążymy przed zmierzchem, bo jakoś szybko tu szarość nastaje .. pogoda pod zdechłą rybą .. wszędzie mokro, brud pośniegowy a do tego siąpi z nieba - wilgoć do sześcianu!KOchana , zapracowana Ilonka:) U nas dzis tak slicznie...wiosna!!Trawka zielona, słoneczko świeci, po śniegu nawet śladu(moze w wyższych partiach jest ale na ulicach nic)...jest 13 stopni na plusie...żeby to juz tak chcialo zostać...wymarzona pogoda na spacery...a w domu "szpital"..ja chora, dzieci też....:(:( Quote
katimal Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Hejka! Areskowi skończyło się allegro i proponuję, żeby wystawić mu nowe. Ale... zmieniłabym treść troszkę, jesli pozwolicie ;) Sklecę coś sama, ale fajnie by było, gdyby jego tymczasowi opiekunowie mogli nam przekazać parę info. o psiaku. Jestem przekonana, że Aresik już się zmienił (widać to na fotkach). Może da się juz powiedzieć o nim cos więcej - np. co lubi, a czego nie, stsunek do innych psów, dzieci itd. Zmienię także treść ogłoszenia na stronie Fundacji i w innych ogłoszeniach ;) Na ipewno Aresik znajdzie domek. Ilona- jak tylko będziesz miała chwilkę daj znać (widzę, że zalatana jesteś) - karma czeka ;) Quote
ilon_n Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 dzięki Kasiu za wsparcie dla Aresko .. zdaję się na Twoje pomysły .. Ares w domku pokazał, że jest psem wielce towarzyskim, pragnącym kontaktu z człowiekiem, nie odstępującym go, wesołym. Bardzo zgodnym z innymi psami i kotami. świetnie czuje się w domu, mógłby mieszkać w mieszkaniu, zachowuje czystość, bardzo uwielbia swobodne hasanie po ogrodzie .. nie w głowie mu ucieczki i kombinowanie. Ostatnio jestem tak zabiegana, że czasami widzę przed sobą własne plecy .. pod koniec tygodnia powinno się nieco uspokoić i wtedy odezwę się do Ciebie i wskoczę po karmę .. Bardzo dziękuję w imieniu Aresko i Nelci za wpłaty odnotowałam na koncie 50pln od katimal :loveu: 20pln od gonia66 :loveu: Quote
ilon_n Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Aresko .. ujęcia z wczoraj :) chwila refleksji w stadzie miło i zgodnie tak wesoło hasam witam się Quote
Aimez_moi Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Alez ladny chlopaczek.....:) i jaki zadowolony...... Quote
Agata69 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Wklejam link BD Kai69, tam jest Ares. [url]http://www.dogomania.pl/threads/194399-BDt-u-Kai69.-Nowe-pieski-prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu[/url] Obecnie 7 tymczasow. trzeba je ogłaszać . Kto pomoże? Quote
katimal Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Najnowsze allegro Aresika jest tu: [URL]http://allegro.pl/ares-przyjaciel-na-dobre-i-na-zle-szuka-domu-i1442736512.html[/URL] Quote
ilon_n Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Dzięki Kasiu za odświeżenie allegro. Aresik ma się świetnie u Kai, ale niestety brak odzewu na ogłoszenia. Myślę, że to kwestia pory roku. Może na wiosnę sie coś ruszy. Quote
kaja69 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ares jest nadal u mnie i jeśli ktos chciałby pomóc mu w znalezieniu domku bardzo zapraszam.O Aresku możecie dowiedzieć się na zbiorczym watku moich tymczasów http://www.dogomania.pl/threads/205304-Uzbierałam-trochę-tymczasów-proszę-o-pomoc-w-znalezieniu-domków Quote
Recommended Posts