ilon_n Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Dzięki Kochane w imieniu Aresko, ja też tego Mu życzę .. Quote
gonia66 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 A ja zaglądam do chłopaka w oczekiwaniu na jakieś fajowe wieści;):) Quote
katimal Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Przepraszam za offa, ale na gwałt szukam pomocy. Zerknijcie proszę na http://www.dogomania.pl/threads/198961-Pilnie-potrzebny-DT(DS)-inaczej-eutanazja!-Pies-w-typie-owczarka-niemieckiego!Toruń!?p=15995986#post15995986 Quote
gonia66 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 I dalej sobie zaglądam do Aresko naszego:) Ciekawe, jak chłopakowi minęły święta..??:) Quote
Aimez_moi Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Nowy Rok bedzie dla chlopaka szczesliwy.....:) wierze, ze tak bedzie.....:) Quote
ilon_n Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Aresko nadal pod obserwacją, wszystko wygląda pozytywnie, ale profilaktycznie kierowniczka nie zaleca wycieczek do około 3 tygodni. W schronie smutek z powodu nagłego zejścia Krecika .. pechowego jamniczka bez ogonka .. - .. chciałam Go wyciągnąć i nie zdążyłam .. odszedł po cichuteńku, bez żadnych objawów chorobowych .. chyba po prostu tak się załamał .. przygnębiło mnie to. Quote
gonia66 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ilon_n napisał(a):Aresko nadal pod obserwacją, wszystko wygląda pozytywnie, ale profilaktycznie kierowniczka nie zaleca wycieczek do około 3 tygodni. W schronie smutek z powodu nagłego zejścia Krecika .. pechowego jamniczka bez ogonka .. - .. chciałam Go wyciągnąć i nie zdążyłam .. odszedł po cichuteńku, bez żadnych objawów chorobowych .. chyba po prostu tak się załamał .. przygnębiło mnie to.Właśnie przeczytałam o Kreciku juz wczoraj i sie spłakałam..:( STrasznie mi smutno....ale jak odszedł...??Tak, w nocy, nie wiadomo dlaczego..??Ilon_n, gdzie on spal..??W budzie na dworze..??Mial watek..?? Quote
ilon_n Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Tak goniu, miał niejako wątek .. mam link w sygnaturze .. to wątek zbiorowy schroniskowych jamniczków toruńskich .. zostałam calkiem niechcący poniekąd matką chrzestną wszystkich jamnikowatych w naszym schronie .. dzięki kierowniczce schronu. Krecik miał promowane anonse, cudne allegro, sporo obserwatorów .. prawie DT na widoku .. nie było żadnych zmian chorobowych .. przebywał w boksie na piętrze budynku schroniska .. nie są to warunki cieplarniane, ale też nie straszne. Był załamany oddaniem Go przez właścicieli do schronu. To Jego drugi raz w schronisku, bo przez nich został kilka lat temu zabrany ze schroniska we Włocławku .. przez parę lat wypieścili psinkę i znów oddali!! Stawiam, że poddał się ze smutku, tęsknoty, powrotu do schronu .. zasnął po cichuteńku zeszłej nocy .. zwinięty w kłębuszek .. a ja nie zdążyłam go wydostać do nowego domu .. dlatego wciąż dopada mnie jedna myśl : "you cannot do a kindness too soon .. because you never know how soon it will be too late" Miałam to kiedyś w sygnaturze, ale wciąż noszę w sercu i pamięci .. zwłaszcza w takich sytuacjach To Krecik, o którym Tobie wspominałam Goniu .. pewnie pamiętasz .. Quote
gonia66 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ilon_n napisał(a):Tak goniu, miał niejako wątek .. mam link w sygnaturze .. to wątek zbiorowy schroniskowych jamniczków toruńskich .. zostałam calkiem niechcący poniekąd matką chrzestną wszystkich jamnikowatych w naszym schronie .. dzięki kierowniczce schronu. Krecik miał promowane anonse, cudne allegro, sporo obserwatorów .. prawie DT na widoku .. nie było żadnych zmian chorobowych .. przebywał w boksie na piętrze budynku schroniska .. nie są to warunki cieplarniane, ale też nie straszne. Był załamany oddaniem Go przez właścicieli do schronu. To Jego drugi raz w schronisku, bo przez nich został kilka lat temu zabrany ze schroniska we Włocławku .. przez parę lat wypieścili psinkę i znów oddali!! Stawiam, że poddał się ze smutku, tęsknoty, powrotu do schronu .. zasnął po cichuteńku zeszłej nocy .. zwinięty w kłębuszek .. a ja nie zdążyłam go wydostać do nowego domu .. dlatego wciąż dopada mnie jedna myśl : "you cannot do a kindness too soon .. because you never know how soon it will be too late" Miałam to kiedyś w sygnaturze, ale wciąż noszę w sercu i pamięci .. zwłaszcza w takich sytuacjach To Krecik, o którym Tobie wspominałam Goniu .. pewnie pamiętasz ..:(:(:(................strasznie to przykre...ja kocham wszystkie psy..ale do jamniczków mam szczególny sentyment...bardzo smutna jest historia Krecika..:( Wyobrażam sobie, co przezywasz...tym bardziej, sz szczęscie było juz blisko...w zasięgu ręki..:( Kreciku... .... Quote
katimal Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Aresika ktoś obserwuje na allegro, czy były jakieś sensowne telefony w jego sprawie? Czekam tez na fotki (najlepiej z wesołym Areskiem w towarzystwie ludzi - trzeba pieska zareklamować z najlepszej strony) i będziemy robić nowe ogłoszenia... Quote
gonia66 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 katimal napisał(a):Aresika ktoś obserwuje na allegro, czy były jakieś sensowne telefony w jego sprawie? Czekam tez na fotki (najlepiej z wesołym Areskiem w towarzystwie ludzi - trzeba pieska zareklamować z najlepszej strony) i będziemy robić nowe ogłoszenia... ..........:):) Quote
Aimez_moi Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 .....:) ja tez nic nie pisze..... nie zapeszam.....:) Quote
ilon_n Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Niestety telefonów w sprawie Aresko brak. Za to dziś zadzwonili ludzie w sprawie adopcji Krecika!! obserwowali Jego allegro jeszcze przed świętami .. szlag by to trafił!!! Quote
gonia66 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ilon_n napisał(a):Niestety telefonów w sprawie Aresko brak. Za to dziś zadzwonili ludzie w sprawie adopcji Krecika!! obserwowali Jego allegro jeszcze przed świętami .. szlag by to trafił!!! Nawet nie chce nic mowic:(:(:(..ale moze macie jakiegos jamniora?A jak nie to pisz Ilon_n do Isadorki... Quote
katimal Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Domku szuka suczka w typie jamnika. Młoda (ok 1,5 roku), kontakotwa i kochana. Przebywa w domu tymczasowym. Widoczne na zdjęciu szczeniaki już w nowych domach. Sunia przebywa w Toruniu. Uploaded with ImageShack.us Quote
ilon_n Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Od razu widać, że kochana psiunia .. jaki wdzięczny pysiolek .. zrobić jej Anonse?? Goniu, zaproponowałam tym ludziom inną jamnisię, koleżankę Krecika :/ mają przetrawić, ale już z rozmowy wyczułam, że tylko Krecik się liczył. oni mają już parę jamniczków. Quote
katimal Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Jeśli możesz, to jasne ;) Będę bardzo wdzięczna, nie mam niestety więcej fotek.... Napisałam do Ciebie PW z moim mailem w sprawie ogłoszeń, więc czekam ;) Quote
ilon_n Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='katimal']Jeśli możesz, to jasne ;) Będę bardzo wdzięczna, nie mam niestety więcej fotek.... Napisałam do Ciebie PW z moim mailem w sprawie ogłoszeń, więc czekam ;) Katimal, proszę wyślij mi dane kontaktowe dla suni i choć krótki opis na jej temat na maila: [email protected] Quote
furciaczek Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 A ja dzisiaj sobie z Aresem chwile pogadalam, niestety chlopak po kastracji i nie poszlismy na spacer ale dla cioteczek strzelilam ze dwie fotki mordeczki :) Widac ze bardzo sie zmienil, nie jest juz taki przestraszony, niepewny, interesuje sie czlowiekiem daje sie poglaskac :) Quote
gonia66 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 furciaczek napisał(a):A ja dzisiaj sobie z Aresem chwile pogadalam, niestety chlopak po kastracji i nie poszlismy na spacer ale dla cioteczek strzelilam ze dwie fotki mordeczki :) Widac ze bardzo sie zmienil, nie jest juz taki przestraszony, niepewny, interesuje sie czlowiekiem daje sie poglaskac :)OOOOOOOOOO....jupi!!!!!!!!Gdzie te focie..????Czekamy, czekamy:):):) Quote
gonia66 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...on jest jeszcze piękniejszy, niż kiedyś:):) Cieplutko ma teraz to i zadowolony siedzi..ale widac, ze mu smutno i że się nudzi:(..potrzebuje kontaktu z człowiekiem na pewno... Dzięki furciaczku za cudne focie:):) Quote
Recommended Posts