Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napisze Wam,bo nie wiadomo czy Justyna da rade wejść...

Bąbel jest już po 2. operacji ,więzadło zrobione,ma powyjmowane już śruby...teraz trzeba czekac aż zacznie chodzic...

Pani Iwona wybrała mu super domek z ogrodem, państwo są prawnikami, pracują w domu,są cały czas tam przebywają,będzie miał sporo terenu do biegania.Są podobno super.

Będzie szczegółowe rozliczenie,bo zostały pieniądze,ale to już Justyna musi.Ja mam jednak do Was prośbe,żeby chociaż część przeznaczyc na 7 mies sunie po wypadku,na diagnostyke i szpitalik
[IMG]http://img443.imageshack.us/img443/8943/mini4b.jpg[/IMG]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/190767-7-miesi%C4%99cy-PO%C5%81AMANA-MIEDNICA-eutanazja-lub-pomoc-%28-ONA-CHCE-%C5%BBY%C4%86-%28-%28-%28-%28-%28-%28[/url]

Posted

[quote name='jusstyna85']
Bąbel jest już po 2. operacji ,więzadło zrobione,ma powyjmowane już śruby...teraz trzeba czekac aż zacznie chodzic...

Pani Iwona wybrała mu super domek z ogrodem, państwo są prawnikami, pracują w domu,są cały czas tam przebywają,będzie miał sporo terenu do biegania.Są podobno super.[/QUOTE]

Niech ci się szczęści, Bąbelku!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Wisełka']Hmmm a ja czekam na rozliczenie mojego bazarku NADAL, wrrrr... 50% miało iść na Bąbelka leczenie /ok. 50zł/ to już dla innego mam przeznaczyć??[/QUOTE]

Tak, z tego co wiem,to zostały pieniążki

Posted

Zawsze to lepiej ,kiedy pieniądze zostają ,a mogłoby ich brakować...;)
Bąbelkowi życzę pięknych dni w kochającym domku,a z zawartości jego "skarpety" skorzysta po prostu inna bida w potrzebie...Taka Amelka na przykład...:)

Posted

Tak długi nie było mnie na wątku ale to ze względu na pracę po 10 h nie mialam siły na nic a jeszcze całe schronisko na mojej głowie bo p kierownik ma urlop. Czegos takiego jeszcze nie było nigdy koniec czerwca 300 psów teraz ponad 400 Nie wiem gdzie je lokować zero adopcji masa szczeniąt staruszków :shake:

Zdj Bąbelka wstawię jutro bo mam w schronisku i napisze rozliczenie a z tego co też wiem Bąbelek ma się naprawdę dobrze być może nie bedzie juz nigdy w pełni sprawnym psem jego przednia łapka ucieka do tyłu i tak juz pozostanie ale ogonkiem nie przestaje merdać.

Z pośród około 100 tel p Iwona wybrała dom w Wrocławiu juz kilka razy Ci Państwo byli go odwiedzić, Niestety nikt z dzwoniących nie zachciał adoptować innego psa zdj suczki podobnej do Bąbla były pokazywane połamany szczeniaczek z schroniska i nic każdy chciał Bąbla:-(

Posted

mentalność ludzi..sława i peniądze, ładniej w domu miec Bąbla, którego kochaliby za teleexpres....100 telefonów- 100 piesków mogłoby mieć domek..ale to chyba kazdy z nich musiałby byc w wiadomosciach jako sensacja...cBardzo czesto wstyd mi, ze jestem cżłowiekiem..no , ale cudnie że Babel ma domek, no i cudnie , ze Ludzie tworzą Dogomanie :)

Posted

[quote name='migama']mentalność ludzi..sława i peniądze, ładniej w domu miec Bąbla, którego kochaliby za teleexpres....100 telefonów- 100 piesków mogłoby mieć domek..ale to chyba kazdy z nich musiałby byc w wiadomosciach jako sensacja[/QUOTE]

Niestety przewidziałam to /pesymistyczny ze mnie prorok ://, zawsze chcą TEGO Z TELEWIZJI!!

Ale fajnie że chociaż jeden domek okazał się być wartym naszego Bąbelka :)

Posted

Ja jeszcze nie ciesze sie,bo to czasem różnie bywa, uciesze sie,kiedy będzie już w swoim domku.

Bąbel z całej przygody ztv znienawidził swój koszyczek,bo tam zawsze wszyscy robili mu zdjęcia,jak widzi koszyczek,to najchętniej zniknąłby, nawet zdj nie lubi...

Posted

[quote name='jusstyna85']Ja jeszcze nie ciesze sie,bo to czasem różnie bywa, uciesze sie,kiedy będzie już w swoim domku.

Bąbel z całej przygody ztv znienawidził swój koszyczek,bo tam zawsze wszyscy robili mu zdjęcia,jak widzi koszyczek,to najchętniej zniknąłby, nawet zdj nie lubi...[/QUOTE]
Bąbelek widocznie nie chce być Gwiazdorem :)

Posted

[quote name='migama']Kto wie, kto wie??? :D Może jeszcze zostanie celebrytą, urody mu Bóg nie pożałował :D :)[/QUOTE]

Jemu nie w głowie te flesze tylko kochająca rodzinka ;)

Posted

Pewnie Justyna_wolontariat robiła za gwiazdę...

W schronisku jest szczeniak po potrąceniu,a kto wie...może i po wyrzuceniu z auta,bo ma "tylko łapę" złamaną(to cud),ale jakoś nim nikt sie nie zainteresował :( Wszyscy chcą tego medialnego psa, u mnie nawet na osiedlu o nim sie mówiło...

Posted

Żadna zemnie gwiazda :roll: Niestety ten malutki Nemo którego pokazałam nie wzbudził zainteresowań :-(

Dziś tvn Silesia pokazały jak Bąbel idzie do domu więc Bąbelek juz w swoim domku :loveu: Pan który go zabierał to właśnie ten prawnik i to on przez cały czas odwiedzał Bąbla i dzwonił.

Po Bąbelku pozostało 721,72 zł to spora suma co z tym zrobić Czy ktoś ma jakieś propozycje??? Może choc troche przekazać dla małej połamanej suni która jest teraz u p iwony??

Jeszcze raz przepraszam za brak odzewu ale ręce mi opadają sami popatrzcie

[url]http://www.tvn24.pl/-1,1670636,0,1,pocieli-psa-nozyczkami,wiadomosc.html[/url]

I tu podobnie jak z Bąblem wszyscy chcą Pipi choc szczeniąt w schroniskach nie brakuje, dobrze, ze choć ona po tylu cierpieniach ma dom.

Te wakacje to chyba najgorszy okres, nie dość że psów jak lawina przybywa to okrucieństwo nie ma końca

Posted

Ojj kasa to każdemu się psiakowi przyda, ja mogę wskazać skromnie 2 potrzebne niewysokie wpłaty:

Jedna to 20zł dla Ząbka /ja przekazuje z bazarku właśnie Bąbelkowego 50zł i 20 brakuje/ na szczepienie go, przebywa w DT, ale już ponad rok i z pieniążkami ciężko
:roll: [url]http://www.dogomania.pl/threads/139421-Jamnikowaty-Z%C4%85bek-czy-po-roku-sp%C4%99dzonym-w-DT-doczeka-sie-swojego-DS[/url]

A druga to 50zł żeby chociaż za ten m-ąc hotelik był opłacony /nie wpłacają wszyscy którzy się zobowiązali/ [url]http://www.dogomania.pl/threads/145955-*Czarna-dzika-pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87-NADINE*-prosi-o-dom-i-pilne-wsparcie-finansowe[/url]!

Ale to tylko moja skromna propozycja w stosunku do kwoty jaką można dzielić hihihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Bo ja to na jamniczą skarpetę bym też dała hahaha :eviltong: ciekawe dlaczemu ;) ;) ;)

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/180466-WYRZUCONA-Z-AUTA-bezdomna-NA-ULICY-wystraszona-NIEDA-UGO-ZGINIE-POTRZ-WSPARCIE-NA-DT/page18[/url]

Może dałoby radę rzucić grosikiem też na tą sunie?

Posted

Strasznie sie ciesze, ze Babel znalazl dom, i to u pana adwokata, ktory sie nim interesowal przez okres jego rekonwalescencji.
Zycze Babelkowi wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia i dziekuje anonimowemu kierowcy i wszystkim ciotkom opiekunczym tego pieknego psiaka, ktorzy uratowali mu zycie. Babelek bedzie prawdziwa ozdoba domu, do ktorego zawital.